herbi Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam!!! W grudniu nabyłem romecika 50t1 3 biegowego,bez dokumentów za cene 50 zł dam fotke którą zrobił były własciciel przed sprzedażą: http://img503.imageshack.us/my.php?image=1...=10009090on.jpg a te robił kolega, ale w rzeczywistości wygląda lepiej :http://img31.imageshack.us/my.php?image=mj...ynabytek7ti.jpg http://img272.imageshack.us/my.php?image=m...ynabytek1me.jpg dostałem jeszcze ten wahacz i to koło które wiszą na scianie, oraz łańcuch amortyzatory do tyłu i drugi gaznik.Jest on z 80' roku.Ma sprzęglo 3 tarczowe zrobione na oryginal własnie sie zastanawiem na jaki kolor go pomalowac na czerwony czy żulty , aha te fotki już sa troche nieaktualne..... czekam na kumpla ktory mi zrobi forki swieze juz wszystko jest rozebrane oprocz przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Nawet spoko jak za 50 dyszek. Ładny jest oryginalny pomaranczowy moj kolega ma ogara w tki kolorze oryginalnym i bardzo ładnie sie prezetuje. Mam nadzieje ze nie bedziesz zadnych "tuningowych kitów" pakokwał no moze storzek i cilinder z wałem 60ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Heh Wszhstko Fajnie;]Tylko Ze 3 tarcze w tym romecie to standard;]Inny jest rowniez troche cylinder niz w 2 biegowym tak samo jak inny troche jest też wał ;]Ogolnie polecam ten model rometa do czasu az niezaczną padać biegi...;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 herbi, ja bym malował na żółto, bo czerwonego już przecież masz jednego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no troche zaniedbany jest ten sprzęt :):D ale jak go troche wyremontujesz to da się pojeździć :( p.s. tylko roczek starszy od mojej suczki :(:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja mam w pełnym oryginale 50 T-1 równiez z 80tego roku, z oryginalną kartą gwarancyjną i instrukcją :mrgreen: :mrgreen: Papiery ma. A co do tej uwagi ze dobry dopóki sie biegi nie zaczną sypac to racja :) :mrgreen: pozdro pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 a jaki kolor go pomalowac na czerwony czy żółtyJa miałem rometa pomalowanego na niebieska ładnie się prezentował i dla tego radze ci pomaluj swojego lepiej na niebiesko 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbi Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam mam 2 romety 50t1 w tym nie byl rozpolawiany silnik i nie wiem jak skrzynia wygląda ale po zlorzeniu i wyregulowaniu biegow na oko biego dobrze wchodzily bo zmieniacz byl jak nowy,a ostateczne regulacje zrobie po uruchomieniu jak juz bedzie wszystko ładnie pieknie poskładane.W moim 2 romecie tez jest silnik 'trójka" i tez nigdy nie było z biegami problemów jak nim jeżdziłem (oprocz czasem wyskakujacej 2 ki bo to jest w nich problem) ale po zxalozeniu tego zmieniacza nic nie bylo regulowane tylko na oko i tak zostało żeby nie bylo wiekszych problemów z biegami. pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 hEh ;] Pamietam Kolega mial TAkiego Rometa a ja Mialem ogara z silniczkiem jawy:D ZAwsze Go łoiłem :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbi Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja właśnuie nie lubie oni ogarow 200 ani jawek bo one sie często psuja ja wole polskie silniki z Nowej dęby:) Dezamet rulezz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A Ja wole Japończyki z Tokyo :( Tylko jak sie Przednie pułki nie łamią:( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi