Konował Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam zamiar sam ustawić zawory w kawie zzr600, i moje pytanie do mechaników : czy dam sobie rade, ustawiałem już zawory w takim cudzie jak fiat 128 sport cupe tyle że ich było 8 i silnik ciut starszy, mam dostęp do szlifierki magnesowej(magnetycznej ?), coś tam umiem, serwisówke mam. Czy lepiej dać sobie spokój :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 jesli umiesz obslugiwac ow szlifierke (nie tylko wlacz - wylacz) to nie problem ,nie pomyl numerow plytek bo kazda orginalnie byla dopasowana do swojego zaworku i ma pod spodem numer :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam szlifierke z panem Heńkiem(operatorem maszyny) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojotkurier Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 a nie chcesz sprzedac? wraz z panem henkiem :lol: :D a tak na serio to dasz rady -zdaje sie ze oto pytales....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 A skad my mamy wiedziec?Czy znamy ciebie i twoje imiejetnosci ?Moze bys wyluszczyl jak chcesz to zrobic ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 nie pomyl numerow plytek bo kazda orginalnie byla dopasowana do swojego zaworku i ma pod spodem numer :D Chodzi mi oto czy tak jak w samochodzie moge podmieniać płytki z rużnych zaworów' date=' czy tylko w przypadku za małych przerw szlifować, a gdy są za duże dokupić nową płytke i doszlifować na wymiar. [ [i']Dopisane: 03-03-2006, 21:50[/i] ]Czy ktoś mi odpowie na to pytanie :?: jutro mam zamiar sie za to wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberboost Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 czesć właśnie szukam serwisówke od zzr600 może tkoś ma jakieś namiary na nią?? w internecie??? pliizzzz czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Na forum jest post "mam 10gb serwisówek" i tam jest link i sie sciąga i sie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 czesć właśnie szukam serwisówke od zzr600 może tkoś ma jakieś namiary na nią?? w internecie??? pliizzzz czekam na odpowiedź http://chudzikj.republika.pl/ZZ-R600.htm Tam znajdziesz conieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi