Browarny Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No i dupa, leje od samego rana.Siedze w garażu jak palant i czekam nie wiem na co...Bawcie się dobrze. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zochna Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No tak Prot z Kasiula spia po wczorajszej orgietce :smile: Tez nie zapodadza fotek zmeczeni bidulki :D Dojdzcie do siebie i do roboty sie wziac-CZEKAMY NA RELACJE ZE ZWIADU<FOTOGRAFICZNE>POZDROWKA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Stary Sierżant tak właśnie witał gości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Kaśka,Prot i reszta ekipy !!!!! Odmeldujcie powrót w całości do domku , bo mi powoli tętno się podnosi.P.s. Kaśka - moja córka na widok mojego motoru powiedziała cyt. "brum,brum , ciocia ,Kasia !! "Ładnie ,nawet osobistą córkę mi już zakręciło, he he he . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jestesmy, ja dojechałam do Wrocka a Prot do Debicy :D Stary Sierżant nie wiem co Wy małej Moni robicie ale jest to pierwsze dziecko, które mnie się nie boi :smile: ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No to ja się też melduje. Jak na kredensa przystało - walnąłem 500 kilosów i zaparkowalem cało i zdrowo w Dębicy. Krycha brudna jak nie wiem co, ale nie mam siły jej kąpać. Szukam kumpli w podkarpackiem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A foty zapodane są w temacie Zlotu u Starego Sierżanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam serdecznie wrocławską i okoliczną młodzież i nie-młodzież :banghead: W niedzielę znów zbiera się pozawrocławska ekipa na wyjazd do Starego Sierżanta na wioseczkę, może i my byśmy się tam przejechali fajna traska, lasy, grill, czyste powietrze, moze trzeba by było się odchamić troszku :icon_rolleyes: Co Wy na to :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) I co Imprezowicze ???? Cisza nastała ????? Tak czy owak ,czekam na Was .Możecie wpaść nawet dzisiaj.Ale info o ilości sztuk dajcie do wieczorka ,coby mnie zawał nie trafił,jak jutro wpadnie 30 sprzęcików, he he he .NIE TRĄBIĆ I BEZ PRZEGAZÓWEK !!!To papatki do jutra.PS.Potrzebuje 2 chętnych i silnych - inteligencja niekonieczna - bo muszę jeszcze przywieżć drewno z lasu na jutrzejszego grylla.Jak macie luzik do można przybyć . Nocleg sie znajdzie. he he he . WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN DLA ASTARTE !!!!!! DUŻE CMOKI !!!!! Ps.ps. Kobiety obchodzą TYLKO 18 urodziny - wtedy zatrzymuje się licznik , he he he . Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Stary Sierżant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Astarte, dołączam się do życzeń Starego Sierżanta, przede wszystkim zakrętów bez piasku :icon_razz: :icon_razz: no i faceta z wielkim ptakiem co by miał Ci kto motocykl do garażu wprowadzać :crossy: :banghead: :) Z tej okazji właśnie (po uprzedniej rozmowie telefonicznej z Astarte), zostało postanowione, że urodziny zostaną uczczone jutro grillem u Starego Sierżanta :crossy: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A gdzie do jasnej bulwy ja o tej porze załatwię tort ???????Chyba , że w ramach prezentu nie będe jej ganiał po browca . Starzyzna - odezwać się !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) jeszcze czuję zapach podróży wydobywający się z kurtki... ...a było wspaniale. pięknie 'otworzyliśmy' swój pierwszy sezon, ja z dangelem, jazdą po mieście i wyprawą w stronę sobótki. odwiedzając kilku znajomych (pozdro konik), docieraliśmy swoje virażki i testowaliśmy ich możliwości. było na mieście kilka ciekawszych sytuacji (przypadających akurat dangelowi), ale ukonorowaniem podrózy był wyśmienity i syty obiad (to w innym emacie), i 'zlot' na stacji z nieformalnym klubem harleyowców z wrocławia... ręka prawie ciągle podniesiona do góry, tylu was dzisiaj mijaliśmy... jazda z kimś jest przeżyciem niesamowitym, pozwala cieszyć się z jazdy podwójnie, potrójnie, poczwórnie... i tyle, ilu jedzie :) mam nadzieję, że pojeździmy większą grupą? pozdrawiam was motocykliści, hehehttp://img438.imageshack.us/img438/3375/co...fzdjcie10ed.jpgnasze virażki pod 'oszołomem' Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 no Alinko ... daleko mi do Ciebie, więc wyłącznie wirtualne buziaki. Tak jak lubisz i tam gdzie lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN DLA ASTARTE !!!!!! DUŻE CMOKI !!!!! Ps.ps. Kobiety obchodzą TYLKO 18 urodziny - wtedy zatrzymuje się licznik , he he he .Astarte, dołączam się do życzeń Starego Sierżanta, przede wszystkim zakrętów bez piasku crossy.gif lalag.gif no i faceta z wielkim ptakiem co by miał Ci kto motocykl do garażu wprowadzać wink.gif icon_razz.gif icon_mrgreen.gifno Alinko ... daleko mi do Ciebie, więc wyłącznie wirtualne buziaki. Tak jak lubisz i tam gdzie lubisz. Dziękuję wszystkim za życzenia :banghead: Naprawdę masę ich dzisiaj otrzymałam i aż buźka się cieszy pomimo następnego roku w dowodzie :( Czyli jutro bal u Sierżanta... kiełbasa z grilla i krwiożercze króliki - to co tygryski lubią najbardziej :) :icon_razz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Wszystkiego naaaaaj, a zwłaszcza zdrówka,śmiganka i kasy na śmiganko, reszta sama przyjdzie... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi