Prot Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 zapomniałam jesteśmy (...) ograniczone no ... może trzeba w sewisie kupić ... drogo, ale pojeździsz w tym sezonie Ja już dzisiaj zacząłem sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Astarte mówi się, że faceta i motocykla się nie "udostępnia" :mrgreen: ale zważywszy na sytuację (U Ciebie brak moto a u mnie brak prawka) możemy stworzyć zajefajny duet i pośmigać jakiegos pięknego dzionka 8) na moim ukochanym :) Kiedy tylko będziesz miała ochotę na przejażdżkę dalszą niż wokół podwórka to daj mi znać... może nawet poprosimy Prota o towarzystwo na drugim moto :( pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Prosiłem o podawanie propozycji ciekawych tras jednodniowych. Panie reflektujące na latanie w kwietniu proszone są o uaktywnienie swej tworczości pisarskiej dla bezpieczeństwa pod koniec kwietnia, mniej więcej na 18 stronie tego tematu. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Do Szklarskiej też bym sie chętnie przejechał , wkońcu to niedaleko (jakieś 140 km) ale co zrobić z tą , hmmm jak ona sie nazywa...hmmm , no z tą maturą , bo jakoś w tym roku ponoć będę zdawał (tylko nie wiem po co ) :lol: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Prot - brawa za odwagę ale tereny Szklarskiej, Karpacza to jeszcze tereny nadające się na skuter....... śnieżny :) Co z tego że śniegu prawie nie ma, topniejąca w dzień woda zalewa ulice a w nocy mrozik robi swoje - rano piękne lodowisko jak się patrzy 8) Jeśli utrzyma się taka pogoda jeszcze z tydzień, dwa to wygonię pająki z rur, ale raczej tylko po mojej mieścinie będę latał :roll: Niestety, rejon górzysty to nie to samo co aglomeracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Dzięki Krasnal za informacje. No fakt - nie pomyślałem o tym, że to góry i śnieg do kwietnia ( :) ) może leżeć. Pomysleć zatem trzeba o pierwszym w sezonie wylocie raczej w inne strony, mniej górzyste. Ale doceń fakt, że chciałem dobrze dla Ciebie, Brody i innych Twoich ziomali.P.S.Stary Sierżancie drżysz już ? :( Jak tam warunki śniegowe u Ciebie w lasach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam ja tez sie pisze , termin pasuje mi kazdy moge latać codziennie :) Sezon rozpocząłem w sobote, lekko mnie spizgało ale warto było :( narazie jeszcze na GS ale idzie juz do żyda, Hornet bedzie gotowy za jakis tydzień :( ale super pomyśł Prot z tymi niedzielnymi wyjazdami, tylko nie z samego rana :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Stary Sierżancie drżysz już ? Very Happy Jak tam warunki śniegowe u Ciebie w lasach ?Na leśnych i polnych drogach od 0,4 do 0,8 metra.Czekam na Was,podam kierunek i popatrzę jak się taplacie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Prot z tymi niedzielnymi wyjazdami, tylko nie z samego rana Dzięki za istotny szczegół - naturalnie - niedzielne wyjazdy z przyczyn oczywistych nie mogą sie odbywać o swicie. Sorry za sobotę - choróbsko :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dni przedsmaku wiosny juz sie skonczyly, u nas znow pada snieg i zimno wiec jedyna rada, wznowic balangi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 pada snieg i zimno wiec jedyna rada, wznowic balangi !!Michał ??? Ja kolegi nie poznaję 8O ! A mowiłem, że po pierwszym spotkaniu juz nic w Twoim życiu nie będzie takie jak do tej pory ? :mrgreen: A wracając do latania. Jaki śnieg ??? Siedzę sobie na przedmieściach Lwowa tj. w Dębicy, słonko swieci, temperaturka ok 8 st. C. Wyjeżdżam rano spod hotelu, patrzę a tu koleś pomyka na sprzęcie !!! Stanąłem jak wryty, kopara opadła i tak sobie stałem w bezruchu minutę ... Nie wstyd Wam lalusie i pijaki ??? :twisted: ... w kwietniu .... w kwietniu-sretniu ... :) Jednak zważywszy na to, że do Wrocka mam ok. 240 km nie jest już tak wesoło (w BB jest jeszcze przynajmniej 0,5 metra śniegu, w mieście - tam nie ma wrocławskiego mikroklimatu, tylko górski). Babci Gieni o tym opowiedz. Babcia Gienia jest stara, głucha, tępa i głupia to Ci uwierzy. Właśnie z wiodącymi motocyklistami wrocławskimi mam zamiar uczestniczyć duchowo w zakupie nowej cebry dla jednego z nich - w sobotę w miejscowości ... Bielsko-Biała :twisted: Śnieg ... pół metra ... klimat górski ... Pozdrów babcie Gienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Babci Gieni o tym opowiedz. Babcia Gienia jest stara, głucha, tępa i głupia to Ci uwierzy. Właśnie z wiodącymi motocyklistami wrocławskimi mam zamiar uczestniczyć duchowo w zakupie nowej cebry dla jednego z nich - w sobotę w miejscowości ... Bielsko-Biała :twisted: Śnieg ... pół metra ... klimat górski ... Pozdrów babcie Gienię.Nie omieszkam pozdrowić :) ... a ty pozdrów swój zakurzony motocykl w garażu 8) Może w tym sezonie zrobi więcej kilometrów :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Michał ??? Ja kolegi nie poznaję ! A mowiłem, że po pierwszym spotkaniu juz nic w Twoim życiu nie będzie takie jak do tej pory ? Kazdy z nas marzy aby moc juz zaczac jezdzic motocyklem, ale czasami musimy pogodzic sie z rzeczywistoscia. Bardzo dobrym pomyslem na spotkanie weekendowe jest kulig dla motocyklistow, byc moze u nas cos uda sie zorganizowac, a na sankach mozna usiasc w takiej samej pozycji jak na motocyklu, jesli kolanami nie haczysz o ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Ze wzgledu na predkosci osiagane przez moja machine raczej spasuje. Chyba, ze sie bedziecie wlec 60km/h :mrgreen: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Aster ... no fakt .... jestes wolniejszy nawet od słynnego Krasnala. Weź się w końcu za siebie, bo czas mija nieubłaganie. Ani się nie obejrzysz a wejdziesz w średni wiek, a wtedy nie wypada jeździć 60 ... Jak tam prawko ? Mamy już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi