LAMASSU Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Swiat Motocykli-dzis odjechany filmik freestyle motocroos -chlopaki daja niezle :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Dobrze że napisałeś muszę jak najszybciej go kupić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 fajnie :D zaraz pójdej do kiosku sobie kupic :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja przed chwilką kupiłem i będę oglądać. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 i co ogladal ktos juz ten film?warto go kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Osobiscie filmik podobal mi sie na poczatku, pozniej bylo nudno. Nie bylo roznorodnosci tylko non stop to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Mam takie same odczucia po obejrzeniu jak Plocho - NUDA :? , nie jedna amatorska robota byla lepsza 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ja już nie kupuję ciągle pokazują ekipę ze stanów ( mam wszystkie oprócz ostatniego ) a kiedy nasza ekipa z polski, przecież wydawca ponoć obiecałże taki film ukaze się w dodatku do Świata motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 nie jedna amatorska robota byla lepsza Ekhm... to jakas zALUZJA? 8) :D Niech ktos poda tyt. filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 moze :D ale piszac posta akurat nie to mialem na mysli 8) Chodzi mi tu o produkcje np Chelm RidersCross Demons..... Ja poprostu lubie w filmach widziec cos nowego i oczywiscie z ostrym jajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Chodzi mi tu o produkcje np Chelm Riders Nie no bez jaj chelm riders Sklejają zajebiscie filmy zawsze sa z odjechaną muzą;]No ale enduro to tylko Zwierzu tam ma co aktywnie lata ;]No ale to tlyko na gumie skokow czy coś w tym stylu to raczej nieee :D Ale i tak podziwiam goscia fajnie na gumie lata :) I Tak nieduzo mi do niego brakuje ;) pzdr [ Dopisane: 18-02-2006, 07:21 ]I tak i tak i tak ale napisaaalem :D :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Była kiedys produkcja Chelm Riders pt. YAMAHA ATACK :twisted: Swietna produkcja , Zwierzu Yamaszcze a jego kumpel Raptorem 350. Kto widzial ten wie o co chodzi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Słowa z okładki: ''Deszcz, błoto i brud" ! Zadużo to ja tego nie wiedziałem w tym fimie :? . Ogólnie film nudny :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Słowa z okładki: ''Deszcz' date=' błoto i brud" ! Zadużo to ja tego nie wiedziałem w tym fimie [/quote'] a panienek w błocie trzaskajacych audi nie widziałes? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ale to nie to... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi