kudłatyKutno Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 siema gratuluje decyzji :notworthy:) brałem udział w takim korowodzie w zeszłe wakacje było super ok 30 maszyn ciekawy jestem jak będzie to wyglądać w Poznaniu ?? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Witam i gratuluje, jak wszystko sie dobrze ułoży to też będe :) Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 To moze spotkamy sie pod PAJO? Gdy sie juz ekipa zbierze to wtedy wszyscy podjedziemy na docelowe miejsce. Dobry pomysł, można się umówić na godz 16 pod Pajo a na 16.30 podjechać pod kościół,co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Pajo jest średnim pomysłem, bo akurat w piątki jest tam zawsze kupa wiary i cięzko o miejsce do zaparkowania. Już predzej stacja Shell zaraz obok, albo w ogóle gdzieś w samym Poznaniu (jakby ktoś nie wiedział, jak trafić). Mnie to rypka, dostosuję się. Poza tym sam ślub jest o 16, więc trza się umówić wcześniej. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Pajo jest średnim pomysłem, bo akurat w piątki jest tam zawsze kupa wiary i cięzko o miejsce do zaparkowania. Już predzej stacja Shell zaraz obok, albo w ogóle gdzieś w samym Poznaniu (jakby ktoś nie wiedział, jak trafić). Mnie to rypka, dostosuję się. Poza tym sam ślub jest o 16, więc trza się umówić wcześniej. Ja tam też się dostosuje, to może ktoś żuci prpozycje gdzie się spotkać. A jak w Poznaniu to możeprzy stadionie lecha tam miejsca napewno nie zabraknie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja tam też się dostosuje, to może ktoś żuci prpozycje gdzie się spotkać. A jak w Poznaniu to możeprzy stadionie lecha tam miejsca napewno nie zabraknie :icon_razz: Tak jest, ze na każdym spotkaniu ktoś musi zacząć...Wiec tak:Spotykamy się kolo 15 na parkingu przed stadionem LECHA POZNAŃ, potem ruszamy w trasę.Ślub jest na 16 wiec jak będziemy pod kościołem kolo 16.30 to będzie oka, chyba ze chcecie się LISKOM do kościoła wbijać......a LISKOM raz jeszcze gratuluje i życzę wszystkiego co najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Już sie bałem ze mnie nie będzie bo 22 zostaje chrzestnym ale na szczęście ślub jest 21 :icon_razz: jak by co ja będę z kumplem junakiem z koszem wiec mam nadzieje ze będzie ktoś kto postara sie utrzymać z nami jeśli chodzi o prędkość :banghead: (a ojca chyba namówię żeby wziął mojego gsx :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Jeszcze zostały 3 TYGODNIE :smile: :) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Widze Lisek, że nie możesz się doczekać :smile: Mam zamiar przyjechać na rozpoczęcie do Poznania więc może przyjade dzien wcześniej? Jeśli Ci pasuje to daj znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dzięki jeszcze raz :icon_razz: .Zapraszam :wink: :wink: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja tam nie wiem jak wy ale ja napewno bede w kosciele jak Lechu powie TAK musze to widziec bo to moj dobry kumpel wiec jakby co to bede na was czekal w kosciele chyba ze sie wczesniej spotkamy. Jak wolicie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) taka sobie moje fotka pamiątkowa pierwszy z prawej :P:):banghead: sprawca zamieszania o którym tu rozmawiamy ta charakterystyczna czasza :cool: w środku powszechnie znany i lubiany stały bywalec wszystkich tego typu imprez Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 :banghead: Bo sie posikam teraz wiem marco co ty sie tej czaszy tak doczepiłeś :P Niestety juz jest w orginalnym kolorze :icon_razz: Ale niezłe te zdjęcia- miło sobie powspominać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Został jeszcze tydzień :crossy: Pogoda zapowiada się całkiem całkiem , ale tak naprawde okaże sie wszystko dopiero w przyszłym tygodniu:) Trzymam kciuki żeby słoneczko przygrzało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 witamco z moją propozycją, żeby się spotkać koło godziny 15 na BUŁGARSKIEJ ?przyjedzie ktoś czy sam pojade do Lubonia?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi