zajc Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 jeśli 100% dwuosobowy' date=' to odpadają pociotki supersportów, do których zalicza się ta kawa zr7[/quote'] Teraz dowaliles :lol: Zapewniam Cwe, ze ZR7 jest tak samo sportowe, jak XJ 600 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czolem! zbyhu Chyba mnie pomyliles' date=' co prawda jestem, fan enduro ale o WSK sobie nie przypominam :D nie mialem doczynienia jeszcze z endurakami.[/quote'] No to chyba masz przyjemnosc posiadac xywke pewnego bardzo charakterystycznego czlowieka z przeszlosci 4um. I po prostu cos mi wlasnie nie pasowalo :banghead:. Za pomylke - przepraszam :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 nie ma sprawy zbyszek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja proponuje coś z szosowo turystycznych enduraków typu Aprilia Pegaso 650, Honda Dominator 650, Suzuki Freewind 650 , w tych pieniądzach znajdziesz naprawde zadbany i atrakcyjny motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=87030125 <= spoko moto ale troche za byczehttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=85970218 <= ten jest ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czolem! No to polecam CB750 :D.Poleci 210km/h ;).Jest na dwie osoby.W lekki teren da rade (ale lekki, bo to zadna miara nie jest enduro).Za 10 tys dostaniesz naprawde niezly egzemplarz.Bezdusznie bezawaryjny motocykl.Przy spokojnej jezdzie (do 120km/h) pali ok 5l/100km.Nie ma przy serwisie zabawy z zaworami, wiec taniej (hydraulika).Nie ma schowka, ale z kuferkiem calkiem fajnie da sie polatac.Oswietlenie zdecydowanie wystarczajace.Najwiecej jednego dnia pokonalem 500km w temp +3 stopni i nie bylo to jakos bardzo meczace - moto jest wygodne.Moja fura:http://republika.pl/zbyhu1/moto/CB750.htm Pozdrawiam PSA ta stoi dwa metry od mojego miasta :D.http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M147224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 jezdze ostroznie wiec nie musi byc szybki. No wg mnie jak się przesiadasz ze skuterka to proponuje na początek coś "słabszego" żebyś opanował te większe i dużo mocniejsze motocykle od skuterów. Może napisz co Tobie sie podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Poleci 210km/h Gdzie takie duze gorki robia kole Rybnika :?: ;) Przy spokojnej jezdzie (do 120km/h) pali ok 5l/100km. Czy Twoja CB ne jest przypadkiem w wersji TDI :lol: Najwiecej jednego dnia pokonalem 500km w temp +3 stopni i nie bylo to jakos bardzo meczace - moto jest wygodne. Tutaj sie zgodze' date=' moj rekord to ponad 1000 km w ciagu dnia, i nadal chcialo mi sie jezdzic :D PSA ta stoi dwa metry od mojego miastaSzkoda ze polowa czesci nieoryginalna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 A więc jak będe kupował moto (byc moze w tym roku) to rozglądam sie za CB 750 lub ER5 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 CB 750 lub ER5 Smile Kurde,ale rozbieznosc walnales.....To dwa zupelnie nieporownywalne motocykle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 A więc jak będe kupował moto (byc moze w tym roku) to rozglądam sie za CB 750 lub ER5 :DPrzemyśl jeszcze Hondę NTV650 Deauvile. Nie wiem czy znajdziesz w oczekiwanej cenie, ale na prawdę warto poszukać. Świetna maszyna do turystyki, ekonomiczna i bezawaryjna. Pędzona wałem kardana, posiada integralne kufry. Jeżeli nie znajdziesz takiej sztuki to wzorem kolegów polecam CB750. A tu jedna z ofert Deauville:http://www.autogielda.com.pl/?dzial=001001...ferta=195857560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 super maszynka ale cena troche za wysoka, co do ER5 to przeciez nie bede caly czas jezdzil w trasy tylko po miescie tez gdzies :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Czolem! ER5-ki nie polecam za bardzo, gdyz:1) nie podoba mi sie :D2) ma slabe hamulce3) w porowaniu do CB wypada blado :D CB750 jest zwinna jak piecsetka, bez problemu da sie nia jezdzic po miescie. Nie czuje sie tej masy motocykla podczas nawet powolnej jazdy - jedynie przy pchaniu sprzeta na parkingu. Z tych dwoch motocykli - zdecydowanie wolalbym CB. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 zbynio prawdopodobnie bedzie CB :D byc moze SF (seven fifty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Może by tak fazera 600, to szybki turystyk.Ma tylko dwa minusy lusterka i podnóżki pasażera, reszta okey. [ Dopisane: 27-02-2006, 11:08 ]ER 5 również bym nie polecał, naprawdę jest biedna a hamowanie z pasażerem przy prędkości 140 do zera to porażka.Miałem takie wrażenie jakby tego spowalniacza nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi