wujek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 jak sie zabieralem z 3 tygodnie temu za poszukiwanie ZZR do kupca to wydawalo sie wszystko takie proste' date=' zaczynam byc troszke tym zmeczony im dluzej szukam tym wiecej watpliwosci[/quote'] Co to jest 3 tygodnie. Tak samo jak Ty uparłem sie na ZZR 1100 i już :D Szukałem chyba z pół roku lub wiecej, na bajzlu, allegro, dizmar. Nie ma lekko :? Powodzenia w szukaniu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie narzekaj na szukanie. Lepiej dwa miesiące szukać i dobrze wydać kasę niż kupić trupa i cały czas dokładać. 3 tygodnie to nie tak długo. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Dzieki za wsparciePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Może warto obejrzeć na żywo ten egzemplarz?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83878922Może z ceny zbijesz? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 januszm: , tak jak mowisz, umowilem sie z gosciem na jutro tj. sobote u niego do poludnia, tak sie dobrze sklada , ze mieszka jakies 30 km ode mnie. Podziele sie uwagami jak wroce.PozdroIrek [ Dopisane: 18-02-2006, 20:17 ]januszm: bylem dzisiaj i ogladalem ta kawe, wtglada dobrze, kilka rys na zbiorniku , osłonach, lekko rysniety komin, ale ogolnie ok. Zastanawiam sie czy brac.IrekS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi