mateuszm Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/moto/moto/art/2006/0 Polecam lekturę tego artykułu. Gorzej się sprawa ma w przypadku gdy na zdjęciu dokładnie będzie widać naszą twarz, bo i takie przypadki bywają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Myślę że to możes się udać ale tylko i wyłącznie jak nie widać naszej twarzy. Tutaj w UK są drogie mandaty i dużo, dużo fotoradarów tylko trzeba poznać wpierw tutejsze prawo :D co mi się nie uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ...tylko i wyłącznie jak nie widać naszej twarzy.... że nie wspomnę o nalepce na przedniej szybie auta. Bo wtedy wersja z nieuprzejmym sąsiadem też odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 i ja tez mysle ze sprawe latwo mozna wygrac wtedy, kiedy nie widac naszej twarzy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jesteśmy motocyklistami - możemy jeździć w kaskach. Lub chociaż samej kominiarce :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi