PGR Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Ja nie chce wiedzieć ile ten motocykl będzie kosztować - dowiem się tego w 2007 roku Reniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ale ja chce tylko z japonskim u mnie krucho :lol: poza tym widac, ze nie jestes w goracej wodzie kapany...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Po prostu wioem ze nawet goscie z yamahy nie znają jeszcze ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 oni ja dobrze znaja, tylko narazie chwala coby zrobic badania marketingowe...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Można zobaczyć projekt nowej Yamahy V-max, a potem wyrazić opinię na jego temat. Może uwzględnią zdanie publicznościi na temat niektórych pomysłów w trakcie tworzenia nowego modelu tego kultowego motocykla :Dhttp://www.next-vmax.com/index_n.htmlJak dla mnie na pierwszy rzut oka bomba...ale po chwilce dokładniejszego przyjrzenia się wcale tam aż tak bardzo się nie podoba.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 hmmm Nie jest żle - ciekawy projekt.Jedyna rzecz jaka mi niepasuje to strasznie nisko umieszczona ta chłodnica.Ale nadaje sie na ulicznego bandyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 witam :D dla mnie to wygląda jak V-MAX na sterydach, a że poprzedni Maksiu miał muskulature już całkiem konkretną(jak dla mnie taką akurat) to ten jest już raczej troche przerośnięty :D wedle mnie stary Maksio jest lepszy 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 przecież na tych zdjęcisach mało widać. Na początek bym im doradził, żeby poprawnie założyli przednią opone. :lol: Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Taki sobie. Może jak nosił bym maskę, a ojciec byłby nietoprzerzem to by mnie zachwycił.Jak wejdze do produkcji, dadzą siodło dla plecaczka *(bo ten chyba nie ma).Zadupek będzie bardziej "komercyjny" Wytną tą drugą chłodnicę (może to intercooler) to niech zostanie.Reszta za rok czy dwa nie będzie taka awangardowa.I przednia zawiecha jakaś cienka ?MT-01 i tak ładniejszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Kurde, no i teraz sami musimy zaprojektować to od nowa. Ale paskudne :!: Aż trudno mi uwierzyć, że to Yamaha wymyśliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Na stronie Yamahy bralem udzial w jakiejs ankiecie na temat nowego Maxa. Rozwaliło mnie pytanie ile ma mieć mocy. Zaczynało sie od 150 a kończyło chyba na 210. Było też pytanie o CTS. Słyszałem, że mieli problem z mocą. Za dużo im wyszło.Jeśli będzie brzmiał jak poprzedni to ja jestem jak najbardziej za. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Nawet nawet. Mogli by zmienic zadupek i dac siodło dla plecaczka i kierowcy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja czuje, ze znowu przesadzą z moca a zawieszenie nie bedzie mogło mu dorownac... raz sie udało ale czy znowu beda mieli fuksa ?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 http://www.scigacz.pl/Yamaha,potwierdza,Vm...,2008,2866.html no kurcze czekam z niecierpliwością na premierą choć cena zapewne mnie powali ale kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 http://www.scigacz.pl/Yamaha,potwierdza,Vm...,2008,2866.html no kurcze czekam z niecierpliwością na premierą choć cena zapewne mnie powali ale kto wie ? Tez czekam juz z niecierpliwoscia....sprzedam dom, zone, dzieci, wezme jeszcze 3 etaty pelne i motocykl jak nic bede mial :biggrin: Swoja droga z niecierpliwoscia czekam na jakies informacje z jazdy czy tez filmiki ukazujace Next-Maxa w akcji :crossy: Pozdrawiam Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi