yezoo Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 czy ktos wie gdzie mozna kupic w normalnej cenie slizgacze do kombinezono Alpiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 intermotors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Zapytac tez mozesz roznych sprzedawcow na allegro, poprostu wpisz na allegro "alpinestars" i zagadaj do jakiegos faceta...Mysle ze moze byc w ten sposob najtaniej... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a gdzie jest siedziba intermotors w warszawie?? maja tam wszystkie modele kurtek i kombinezonów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 http://www.intermotors.pl/maps/index.php?map=warszawa1 http://www.intermotors.pl/maps/index.php?map=warszawa Na jagiellońskiej trochę kurtek mają, a jak czegoś brak to pewnie mogą ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Zapytac tez mozesz roznych sprzedawcow na allegro, poprostu wpisz na allegro "alpinestars" i zagadaj do jakiegos faceta...Mysle ze moze byc w ten sposob najtaniej... Bardzo dobry pomysl, nie wiem dlaczego wczesniej sam na to nie wpadlem :D nie mniej jednak nikt nie pobije ceny InterMotors..... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 nie mniej jednak nikt nie pobije ceny InterMotors..... polecam A moglbys zdradzic ta cene?:> Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 InterMotors napewno niema tanio takze niepotrzebnie zachwalasz.Chyba ze masz jakies duze upusty to zmienia kolej zeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a ja się zapytam inaczej:co takiego jest w sliderach alpine?przeciez na kolanach masz rzepy - i kazde inne slidery tez ci "wejda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a można mieć jakie upusty w intermotors na kurtki czy sprzet alpinestarrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a ja się zapytam inaczej:co takiego jest w sliderach alpine?przeciez na kolanach masz rzepy - i kazde inne slidery tez ci "wejda". lans :D po prostu ladnie pasuja do calosci i sa pod kolor. Kosztowaly mnie 104PLN brutto za pare wiec chyba cena dobra. Jak ktos znajdzie taniej niech da znac, bedzie na przyszlosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 lans :D po prostu ladnie pasuja do calosci i sa pod kolor. Kosztowaly mnie 104PLN brutto za pare wiec chyba cena dobra. Jak ktos znajdzie taniej niech da znac' date=' bedzie na przyszlosc :D[/quote']lans? pod kolor? no - chyba że z zamiarem nigdy_nie_używania.inaczej od razu robią się brzydkie i szaro-czarne.ale 104pln to niezła cena.a jak z grubością i twardością?możesz zarzucic jakąś fotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 bede mial pod koniec tyg bo musza z magazynu sciagnac, zamowilem tez rekawice, jeszcze tylko buty i wsio.... no i ten nieszczesny amortyzator skretu by sie przydal .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 yezoo amorka poszukaj na ebay.de tam wyrwiesz taniej niz w polsce. a ja się zapytam inaczej:co takiego jest w sliderach alpine?przeciez na kolanach masz rzepy - i kazde inne slidery tez ci "wejda".Dziwne ze masz kombik z alpine a sliderynaprzyklad ze dainesa.Prezentacja wzorowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Dziwne ze masz kombik z alpine a sliderynaprzyklad ze dainesa.Prezentacja wzorowa :)no tak, moja wina...nie pomyślałem, że na wizeruk pod kolumną to może rzutowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi