ABG Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Gdyby pojechała w lewo, a nie w prawo to by nic nie było.... :D ...tylko jak to kuźwa przewidzieć w ułamku sekundy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 taa, faktycznie ciekawe jak to się dokładnie stało z tym autem. A co do faktu kamerek to ciekaw jestem jak wygląda obsługa czegoś takiego w praktyce. tzn jak z bateryjkami i ile nagrania tam włazi. Bo jeśli dużo to używanie czegoś takiego może nawet nie być szczególnie uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Taka kamerka to niezły pomysł' date=' dziewczyna nieżle teraz wydoi katamaraniarza! Ktoś wie, ile takie cudo kosztuje i gdzie można to dostać?[/quote']Był o tym temat na forum. Coś podobnego można kupić na allegro już za kilkadziesiąt złotych.Gdyby pojechała w lewo' date=' a nie w prawo to by nic nie było.... [/quote']no co ty. Przyjrzyj się jeszcze raz, uważnie, nie miała dziewczyna szans, dlatego umieściłem tu ten filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 SAMOCHODY TO H.......JE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Chciales powiedziec kierowcy samochodow :D , no fakt zdarzaja sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Gdyby pojechała w lewo' date=' a nie w prawo to by nic nie było.... [/quote']no co ty. Przyjrzyj się jeszcze raz' date=' uważnie, nie miała dziewczyna szans, dlatego umieściłem tu ten filmik.[/quote'] Przyjrzałem się....na moje oko, odbicie w lewo uratowałoby ją na 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a ja wierzę, ża znajdą się i tacy, co by przeskoczyli ten samochód :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a ja wierzę' date=' ża znajdą się i tacy, co by przeskoczyli ten samochód [/quote']pewnie chuck :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Gdyby pojechała w lewo' date=' a nie w prawo to by nic nie było.... [/quote']no co ty. Przyjrzyj się jeszcze raz' date=' uważnie, nie miała dziewczyna szans, dlatego umieściłem tu ten filmik.[/quote'] Przyjrzałem się....na moje oko, odbicie w lewo uratowałoby ją na 99%.A może jakby skręciła bardziej w prawo to zmieściłaby się między jednym, a drugim katamaranem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 no no, a ja na jej miejscu to bym się po prostu zatrzymał przed nim. No po co ona w niego wjechała, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 To wyglada na brak hamowania obu lewych kół w samochodzie, co przy awaryjnym hamowaniu musiało sie tak skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Jesli ktos sie wpatrzyl pozniej jak idzie w zwolnionym tempie to napewno zauważył ze przy (hamowaniu 8O jesli to mozna tak nazwac) dym lecial takze z pod przedniego kola wiec napewno nie zaciągnol recznego ! mogl miec cos z chamulcami np. Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Przyjrzałem się....na moje oko' date=' odbicie w lewo uratowałoby ją na 99%.[/quote']A może jakby skręciła bardziej w prawo to zmieściłaby się między jednym' date=' a drugim katamaranem [/quote']niestety w takiej chwili ciężko o "moc obliczeniową", uciekasz tam gdzie wydaje się byc najbezpieczniej. nadrobiła trochę uciekając w prawo (oszczędzajac zapewne prawa nogę) i hamując. w takiej sytuacji, poza wybiciem się w górę nogami, ciężko zrobić więcej.ważne, że predkość była umiarkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 To wyglada na brak hamowania obu lewych kół w samochodzie' date=' co przy awaryjnym hamowaniu musiało sie tak skończy.[/quote'] A mozesz mi wytlumaczyc, jak takie zjawisko moglo nastapic? Skoro uklad hamulcowy samochodu jest polaczony krzyzowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 moze sam sobie zrobil hamulce, i chcial auto do polski jako nowke.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi