anretam Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Z tym Leskiem to pewne? Bo w żadnym kalendarzu imprez nie ma terminu i już się zacząłem martwić :DZnalazłem wreszcie info o zlocie w Lesku: Termin imprezy 06-09.07.2006 Nazwa imprezy VIII Moto-Country Festival LESKO 2006 Miejsce imprezy Lesko Organizator Head Hunters MC Poland Opis NAJWIĘKSZA BIESZCZADZKA IMPREZA MOTOCYKLOWA.Zapewniamy: blachę zlotową, pole namiotowe, zaplecze gastronomiczne, koncerty muzyki rock & country,park maszyn, sprzedaż akcesoriów oraz ubrań motocyklowych niepowtarzalny BIESZCZADZKI klimat, trzy dni wspaniałej zabawy.Kontakt tel.: 504096357, 607165939 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 jak wstawiacie nowe daty to spróbujcie wklejać wszycho razem - rozpierducha się robi i zero konkretnego kalendarza. jak macie linki do stron klubów, które organizują zlot to też trza zapodawać /wtedy zbędny jest opis zlotu, program, itp../pzdr :banghead: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek 4 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 15.07 Stary sącz ulica jagielońska 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 15.07 Stary sącz ulica jagielońska 16 Co w tym starym Sączu ma być ?? Pierwsze słyszę :notworthy: Napisz coś więcej- co to ma być i o której. OK znalazłem informacje dotyczące tej imprezy: http://www.steelrosesmcpoland.pl/pages/inf...?tag=wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek 4 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 winobranie ochla k/zielonej góry 2-10.09 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 słyszałem ze 26.06.06 w oleśnie ma być zlot ale nie wiem dokładnie jakby ktos wiedzieł wiecej na ten temat to byłbym wdzieczny za odpisanie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistle Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 winobranie ochla k/zielonej góry 2-10.09 2006NARESZCIE :lalag: ...ale....od 2 ?? do 10 ?? WTF? ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 słyszałem ze 26.06.06 w oleśnie ma być zlot ale nie wiem dokładnie jakby ktos wiedzieł wiecej na ten temat to byłbym wdzieczny za odpisanie co i jak Witam!!! ;) Zlot w Starym Oleśnie k.Olesna jest organizowany w dniach 23-25 czerwca. Jest to dopiero 2 zlot. W tam tym roko było całkiem nie źle!! Pozdrawiam i zapraszam!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 dziex :banghead: mam nadzieję ze moj moto już nie bedzie chorował i z kobieta wybierzemy sie w tamte okolice mysle ze bedzie git :banghead: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006 Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, ul. Spacerowa ,teren basenów małomickich., kierunek Lubin –Rudna, Organizatorzy zapewniają świetną zabawę, wiele konkursów i zabaw zręcznościowych, paradę ulicami miasta Lubina zakończoną pokazami jazdy ekstremalnej w wykonaniu czołowych grup kaskaderskich z całej Polski, świetną oprawę muzyczną, gastronomię, pokazy erotyczne i zabawę do białego rana a gwoździem programu będzie pierwszy i jedyny w Polsce koncert kultowego zespołu URIAH HEEP. Koszt wjazdu : 35 zł ( w tym nocleg na polu namiotowym, koszulka, browar, posiłek, darmowy wstęp na koncerty : KULT, URIAH HEEP.)Prosimy chętnych o potwierdzenie przyjazdu na email: [email protected] Orgnizator LUBIŃSKI KLUB MOTOCYKLOWY TEL. 076 841 50 07, WIKTOR 0661584992 Miejsce : LUBIN, woj. dolnośląskie, Kontakt: WIKTOR 0661584992, 076 841 50 07,Miejsce: LUBIN, WOJ. DOLNOŚLĄSKIE Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek 4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 23-25.06 Rychłowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam!!! :wink: Zlot w Starym Oleśnie k.Olesna jest organizowany w dniach 23-25 czerwca. Jest to dopiero 2 zlot. W tam tym roko było całkiem nie źle!! Pozdrawiam i zapraszam!! :icon_mrgreen: WitamCzy jest jakieś konkretne info na temat tego zlotu ? na necie ?O której rozpoczęcie, jaki jest plan zajęć itp.Może uda mi się wygospodarować z kilka godz. i przybujać :icon_mrgreen: się na zlocik. pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzieje się coś 1.2 lipca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 24-06-2006 Bochnia-Proszówki (małopolska) http://www.motocykle.home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek 4 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 18-20.08 piecki k/bydgoszczy19-20.08 boszkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi