SEBOOL Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Olej nie tylko sie spala ale również traci swoja konsystencje (właściwości) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 PomyKnie wiem dokladnie co ile ale chyba ze 2-3 razy w sezonie wymienialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja bym sobie chętnie kupił fulla 250 ale niewiem troche sie boje ze z kasą nie wyrobie.Powiedzcie mi jak jeżdże 5 razy w tygodniu no około 100-300km robie to na ile mi by tłok wystarczył w km.Czuł bym duży respekt do takiej fury więc bym go nie wkrecał na maxa.I ile tłok do tego kosztuje.Interesuje mnie cr lub rm roczniki 1994-1996.Jazda po lesie moze czasmi na tor ale rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 zuł bym duży respekt do takiej fury więc bym go nie wkrecał na maxa.To jest cross, tak sie na nim nie da, bo albo stoisz, albo ogień..tyleeee razy to już było....Na czym teraz śmigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 teraz na CRM125 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 To kup crossa 125 i będziesz w niebowzięty!Albo enduro 250cc typu:KDX 250WR 250RMX 250WR 250 (stara 2t yamahy) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Cytat: zuł bym duży respekt do takiej fury więc bym go nie wkrecał na maxa. To jest cross, tak sie na nim nie da, bo albo stoisz, albo ogień..tyleeee razy to już było....Na czym teraz śmigasz?250cm3 juz ciagnie od samego dołu i to zajebiscie, ale to tak sie mowi ze nie bede katował..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No tak ale 125 kupie a ,że dużo jeżdze to tłok w 125 szybciej padnie i 125 to cały czas max bedzie jak sie wczuje w moto.Jezdzilem cr125 to w sumie wiem jak idzie.A kasy na jakiegos nowszego enduro 250 nie mam bo max na moto bede miał 6tys..A rmx to ciężko znależć.Podobaja mi się rm250 roczniki około 1996 sa wytrzymałe czy wysiadają przy Cr.Chyba że huske te410 bym znalzł ale niewiem wogule nic o tym moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak dla mnie to źle myślisz na koło...Dużo jeździsz i w terenie to nie cross. Masz 6k zł to hard enduro jakieś sobie weź 125ccm 2T albo dozbieraj troche i ćwiare 4T(np. KLX 250 R) albo DR 350. Chociaż, masz 15 lat to może lepiej hard enduro bo taka ćwiara to jest juz ładny kawał sprzętu i moc też ma. Przemyśl sobie wszystko. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Masz 6k zł to hard enduro jakieś sobie weź 125ccm 2T albo dozbieraj troche i ćwiare 4T(np. KLX 250 R) albo DR 350. Przecież po CRM to sie bedzie na tym dalej nudził... Za 6000zł z palecem w dupencji dostaniesz KDX250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No enduro 125 to nie chcem.No jeżdze bardziej po lesie i czasami na drogach publicznych.Moze i mam na takiego kdx-a250 ale ciężko coś takiego znalezc.Chyba ze Mz sm125 bym kupił i zarejestrował bo na legalu pojezdzic mi sie chce czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Podobaja mi się rm250 roczniki około 1996Rm z tego roku nie warto, takie slyszalem opinie.Ja bym sobie chętnie kupił fulla 250 ale niewiem troche sie boje ze z kasą nie wyrobie.Powiedzcie mi jak jeżdże 5 razy w tygodniu no około 100-300km robie to na ile mi by tłok wystarczył w kmjak 5 razy w tygodniu bedziesz jezdzil to odrazu mowie ze musisz miec duzo zapas kasy,nie to ze Cie strasze, tylko zebys pozniej nie byl zaskoczony.Niestety za Japonie trzeba duzo placic...Jak rocznik ok. 96r. to ja bym szukal CR-ki(jezeli chodzi o crossa),a jak enduro to DR 350 ,chyba ze jakas inna ciekawa oferta sie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Na torze Cr 250 w 50minut wypali praktycznie cały bak(1l zostaje).Kolega ma i nie jeździ na maxa tym i tyle mu pali.Żeby nie było że ma tłok do wymiany(tłok ma nówke). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Kolega miał 2 litry w CR 250 dał mi się przejechać .. Wolno jechałem i jak przyjechałem został litr a jechałem może 15 minut ;) Nie cisnąłem jej bo by mnie zwiało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Kolega miał 2 litry w CR 250 dał mi się przejechać .. Wolno jechałem i jak przyjechałem został litr a jechałem może 15 minut Nie cisnąłem jej bo by mnie zwiało..a skad wiesz ze Ci dokladnie litr spalil,masz jakis wskaznik zuzycia paliwa? ;) Crossy spala tyle ile sie zaleje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi