Moto_boY Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ta cr 250 z alegro co mi dał link moto boy to za taką cene opłaca sie bo taka by mi siadłacena moglaby byc nizsza, ale fakt faktem ze motor z papierami,co malo spotykane w tego typu pojazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 mi i tak by papiery nie były potrzebne skoro po drogach tym nie mam zamiary jezdzić koleś jeden mówił ze 250 to exploatacia ta sama wszystkiego co w 125 tylko tłok w 250 troszke żadziej jest to prrawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 W sumie prawda, tłok rzadziej ale jest droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 a to sorry' date='mala pomylka. chyba 125 alu rame mialy od 1999?? [/quote']od 1998 :) 125ccm a 250ccm od 1997 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 wes pisz chociaz poprawnie nazwy motorow !!Jak jestes taki poparawny to weź sie pisze przez ź,a motor to masz w pralce :P marcin ze śląska-ja Ci proponuje kupic 125cc zmienisz sobie na 250cc jesli zabraknie Ci mocy (w co wątpie).Do 250 trzeba miec juz spore umiejętnosci i doswiadczenie.Wszystkiego trzeba spróbowac! Tylko stopniowo i z rozsądkiem bo kupic i sie polamac to kazdy umie.Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 wiecie co chyba mnie przekonaliście na 125 bo 250 i tak exploatacia jest taka sama jak w 125 tylko tłok troche żadziej w 250 ale zato jest droszy niż w 125 więc mi to wychodzi na to samo a szkoda żebym się połamał .a do tego 125 np cr sa tańsze niż 250 więc zostaje przy 125 dzięki że mnie przekonaliście bo kto wie co by mi sie stało pozdrawiam :P :( :P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Jak jestes taki poparawny to weź sie pisze przez ź' date='a motor to masz w pralce [/quote']nie jestem taki "poparawny" ale nazwy motorow wypadalo by chociaz pisac poprawnie.A motorek mam tez i w pralce i w garazu stoi.marcin ze śląskawiec zabieraj sie za szukanie setki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 jeszcze jedno małe pytanko jaki olej do skrzyni się daje w hondzie cr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Motul Transoil Expert - raczej do wiekszosci crossow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 10w-40ja zalalem elf-a i eelgancko chodzi. Musi byc rzadki olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Motul Transoil Expert - raczej do wiekszosci crossowTak zgadza sie sam na takim śmigam polecam 27zł l A i wymina oleju w skrzyni 10-15H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 A i wymina oleju w skrzyni 10-15Hniezaczesto troche?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 PomyK napisał: A i wymina oleju w skrzyni 10-15H niezaczesto troche?? Rolling Eyes Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Strzalek tak z ciekawosci sie spytam, dlaczego tak czesto olej w silniku trzeba wymieniac...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 dlaczego tak czesto olej w silniku trzeba wymieniac...?Można powiedzieć że się szybko"spala". A Ty co ile Moto_boY wymieniasz olej??.Teraz akurat ja wymieniam po 12H.Ale powinno się wymieniać w tym przedziale czasowym co napisałem wyżej.Będziesz cześciej wyminaił olej to będziesz miał silnik czysty w środku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi