tazz Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 ściema :D mam problem z moją suzi nie chce odpalic. stała bez ruchu jakieś 3 tyg. a jak poszedłem ją troszke ruszyć to dupa nie chciała odpalić i tak już stoi. myslałem ze świece są zalane ale są OK suche, lekko przydymione ale spoko. i nie wiem co mam robić dalej. albo nie dostaje paliwa albo nie wiem co. prosze o rade dziex :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 szefie chyba pomyliles dzialy :!: :!: :!: :!: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no nie wiem czy pomyliłem bo to jest motorek z '81 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Dlaczego go nie zostawisz w spokoju do wiosny ??? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Posluchaj Adama. Jezeli wczesniej chodzila, a teraz nie mozna uruchomic silnika to nie sadze ze przez te 3 tygodnie cos sie samo zepsulo. No chyba ze masz zamiar jezdzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Poczekaj do wiosny jak radza inni... Mialem GS 550 E '78, to ze swieczki wygladaja na dobrre to nic nie znaczy ;] u mnie tez tak bylo ze nie chciala palic, krecilem rozrusznikiem, kopalem i nic, wymienilem swieczki i od razy zaskoczyla... ale sprawdz tez ustawienie zaplonu - przerywacz (przerwy), przewody WN... gaznik nie moze sie zepsuc przez 3 tyg, laczenia przewodow mogly zawilgotniec ( zalezy jak zimujesz sprzeta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 dzieki za podpowiedz .chciałbym zrobić ją jak najszybciej bo mam plan aby zamienić moją suzi na przecinaka kawe zxr 750 H też stary ale zakochałem sie w nim na maras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi