Siwy_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 WitamKiedy mamy rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Warszawie?Gdzieś uslyszalem, że 18 marca :buttrock: Ale czy to prawda? Ps.Jeżeli to prawda to lece do garażu, przygotować sprzęta do sezonu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jak tylko mróz i śnieg odpuści a pierwsze deszcze spłuczą sól z dróg :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Chodzi mi o oficjalne otwarcie sezonu :( Parada itp. :P Ps.To wiem, że jak puści mróż i będzie sucho i cieplej to zaczynam sezon...i nikt mi w tym nie przeskodzi :buttrock: Bo juz mnie świerzbi prawa dloń ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 oficjalne otwarcie jest planowane na 18.03 na Bemowie podobno. Ile w tym prawdy- ciężko wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam!! Otwarcie sezonu jest w sobotę 18 marca. Tak pisze w "świecie motocykli". Może sie wybiore!!!! :buttrock: Hehe Pozdrawiam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Taki jeden co to wygral konkurs na mistera i misterke forum (2 w 1) twierdzi, ze w jednym z ostatnich SM jest reklama iz Bemowo 2006 nastapi 18. marca. Dziwi mnie jednak fakt, ze tutaj => http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021...21,2879518.html <= nic nie podali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 jest planowane na 18.03dobrze, że planowane - niesądze zeby było ciepło ...pamięta ktoś poprzedni rok (kwiecień) jaki pic był.... a to prawie miech różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 18 marzec mi by pasowało bo akurat mam wolny weekend i chętnie bym do Warszawy skoczył, ale czy to nie za wcześnie na rozpoczęcie? Rok temu jak w kwietniu jechałem na Poznań to śnieg sypał u mnie :buttrock: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 jeżeli to nie błąd w druku... :roll: -to albo oni znają Anię, która przepowiada pogodę i ją faktycznie musiało dopaść coś więcej niź tylko zwykła brypa :twisted: bo innego uzsadnienia, żeby robić otwarcie 5 tyg. wcześniej nie znajduję :buttrock: - no ale pożyjemy zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Sądze że chyba miesiące im sie pomyliły, taki tam mały "chohlik" drukarski :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ania dostała z półobrotu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 raz już było w marcu... ze 3 lata temu chyba :mrgreen: widać kubiak wcześniej kasy na tymbarki potrzebuje :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 hmm co do tego terminu fakt za wczesnie przynajmiej ze 2 tyg. ale jestem dobrej mysli 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Damy rade mięczaki! :mrgreen: Gacie po tacie,kalesony i 5 warstw pod kurtką... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragmar Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 No to mam bardziej "ciepłą" wiadomość:Rozpoczęcie sezonu na Bemowie 22 kwiecień 2006. Być może po Dniu Świstaka organizatorzy zmienili zdanie.Taką wesołą nowinę przeczytałem tutaj:http://www.valkyrieriders.com.pl/pl/meets/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi