Kulus Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 budze sie rano... wygladam przez okno .... a tam snieg.... cala kupa sniegu... a mialo byc tak pieknie.... kiedy to sie wreszcie skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 podobno 27.03 w Poznaniu ma byc okolo 10 stopni na plusie ;) Mam nadzieje ze tak będzie ;) :) Mi juz 10 stopni wystarczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 U mnie wczoraj był nawet ładny dzień. Jednego sprzęta widziałem jak już śmigał. Mi pozostaje chwilowo śmiganie dookoła maszyny w garażu :) bo nie zarejestrowana jeszcze. Akurat się wyrobię na te zapowiadane 10 stopni ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 a ja pier@#$#$ ta pogode i na poczatku kwietnie wykupuje miejsce na parkingu strzezonym, aby postawic tam swoj motocykl ;) co ma byc to bedzie, moze jedna jaskolka wiosny nie czyni, ale jak ktos w gory zobaczy motocykliste to moze stwierdzi ze juz nalezy skonczyc z tym zimnem i niech se chlopak jezdzi w cieple :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Wczoraj będąc w PolandPosition ok. godz. 14:00 dwóch kolesi przyleciało na sprzętach na niewarszawskich blachach ;) , przy okazji pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ja ide latać w ten Weekend, jak tylko Słoneczko będzie, koniec tego siedzenia w fotelu lub w garażu ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ja też się przymierzam do kolejnego podejścia w weekend :lol: Z gorszych wiadomości: od poniedziałku podobno znow śnieg i mróz :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 jak tylko Słoneczko będzie Tja...właśnie...jak tylko słonko będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Tja...właśnie...jak tylko słonko będzie Wczoraj przecież było i nie było tak zimno :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Z gorszych wiadomości: od poniedziałku podobno znow śnieg i mróz No i masz babo placek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 u mnie znowy sypie śnieg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 u mnie znowy sypie śnieg :)a U NAS W SZCZECINIE ZACZYNA SIE ŁADNIUSIENKA POGODA ;) WIEC ZAPRASZAMY DO NAS NA MAŁE CO NIE CO :) POZDRAWIAM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Wiosna jak cholera ;) rzeczywiście !! .. tylko czemu dzisiaj spadło u mnie 10 cm śniegu !! :) :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Dzisiaj zrobiłem sobie małą wyprawę nad pobliskie jezioro (15 km w jedną stronę) w moich stronach, pół odcinka sucho czysty asfalt super się jechało ale pół odcinka to ubity śnieg i lód w lesie śniegu do pasa spotkałem wędkarza który się zakopał oplem astrą miał łopatę i się odkopywał ;) , wracając mała runda po mieście. Temperatura znośna +3 stopnie. Podsumowanie wyprawy: dwie gleby w głębokim śniegu na szczęście nic się nie stało dla motocykla. Mimo to było warto super. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 taki to ma szczeście!! u mnie lezy jeszcze jakies 30 cm śniegu ;) i nie zanosi sie na zmiane :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi