Słońce Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 W Poznaniu biało, sypie strasznie, niestety idze to wszystko na wschód i ma tam być pare razy gorzej :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 no to qrw* pieknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ja wygladam prze okno i co widze 8O 8O 8O :clap: :) ;) nic bo zasypane śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 no wlasnie pelno sniegu !! juz nam po H#$^* sniegu, dosyc ile mozna !! jak juz sie slonce pojawi i czlowiek ma nadzieje ze to juz ze za chwile nadejdzie ten dzien gdzie wszystko suche, cieplo i sloneczko swieci, a tu budzi sie na 2 dzien i K#$%@$% wiecej sniegu niz bylo ostatnio :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Słyszę w Poznaniu śnieg, za oknem w Dębicy śnieg, k...a wszędzie śnieg ! :clap: Już mi sie ten śnieg po nocach śni !!! Emigruję do Egiptu !Romualdo zmień temat postu na " Śnieg, śnieg, k...a wszędzie śnieg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 no wlasnie pelno sniegu !! juz nam po H#$^* sniegu, dosyc ile mozna !! jak juz sie slonce pojawi NO przecież jestem już od paru dni hehehehehe :clap: 8) 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Romualdo zmień temat postu na " Śnieg, śnieg, k...a wszędzie śnieg" Nie zmieniaj :D Bo w Bielsku-Bialej snieg czesciowo tylko na chodnikach ,a drogi suchutenkie ,sloneczko z każdym dniem mocniej swieci ,jak tak bedzie i nic sie nie sp$%^&oli i sniegu nie dosypie to wyciagam w tym tygodniu sprzeta i jazda :clap: :) ;) Pozdrawiam i wiosny zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 NO przecież jestem już od paru dni hehehehehe widać kolega mało spostrzegawczy :mrgreen: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Romualdo zmień temat postu na " Śnieg' date=' śnieg, k...a wszędzie śnieg"[/quote']Musiałem dzisiaj odśnieżać, żeby nie fiknąć orła :clap: Teraz jednak jest takie słońce 8) i +3*C, że już nie zmienię tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezi81 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ja wlasnie zrobilem mala rundke 15km:) ale frajda moze jeszcze zimno ale w sloncu teraz za oknem 12 stopni...no nie moglem wytrzymac... ufff odrazu mi lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 za oknem 12 stopni 8O no co Ty :!: na pewno nic ci się nie pomyliło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no co Ty na pewno nic ci się nie pomyliło Wrocław i w słońcu, może tak być :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezi81 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no serio :clap: teraz jeszcze raz sprawdzilem i jest 12.9 i rosnie:) ladna pogoda czyste niebo slonce swieci...ale w cieniu z drugiej strony domu 2,9 stopnia. ale musze powiedziec ze dalej sie grzeje po tej 15km wyciecce po wrocku:) ...ale warto bylo... [ Dopisane: 02-03-2006, 12:32 ]aaaa no i do tego wszedzie snieg jeszcze lezy ale chyba topnieje na szczescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ale musze powiedziec ze dalej sie grzeje po tej 15km wyciecce po wrocku:) ...ale warto bylo... :-x Zastrzelcie go!Sam się tydzień temu przechwalałem... ale to wnerwia :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 jest 12.9 i rosnie:) ladna pogoda czyste niebo slonce swieci...ale w cieniu z drugiej strony domu 2' date='9 stopnia. [/quote']Szkoda że nie zmierzyłeś na kolektorze słonecznym, pewnie by ze 60 st. było... :) PS sprawdziłem: jutro we Wrocku do -7 st. i opady sniegu po południu i w sobotę. Prognozy średnioterminowe do przyszłego tygodnia: trochę słonka i od -6 w nocy do -1 w dzień.Idę się urżnąć... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi