JĘDRZEJ Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie mogę wyjechać na droge bo pelno lodu.Kręcę tylko kółeczka swoją zuzią na podwórku garażowym,a ponieważ zanabyłem ją w tym roku to wiecie jaki jestem napalony na jazdę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja sobie w piatek pojezdziłem co prawda tylko na ulicy ale i tak frajda była :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a w pulawach czyli 50km od lublina -7stopni i czekam na wiosne. Podobno ma przyjsc dopiero w polowie marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a w pulawach czyli 50km od lublina -7stopni i czekam na wiosne. dokładnie... tragedia w naszym regionie... jeszcze nie widzialem nikogo znajomego(nieznajomego zreszta tez) zeby u nas wyprowadzil moto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Dziś we Wrocku - 3 st. C. Na ulicę wyjechaly jedynie motocykle ze szkoły jazdy :mrgreen: Reszta w garażach. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Rozumiem, że Adu także :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 a jak prognoza na weekend ?? moglo by juz zaswiecic slonce, w zeszla sobote jesli sie nie myle w sloncu bylo 17 stopni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Rozumiem, że Adu takżeAdu w tym tygodniu mieszka w Warszawce ... :mrgreen:Patrzyłem na prognozę w necie ... dupa ... conajmniej jeszcze tydzień zimno :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Odebrałem dzisiaj kanapę od tapicera, zamontowałem i ..............nie wytrzymałem napięcia.............chociaż kilka km. Paluchy musiałem odbijać młotkiem, sople z pod kinola przykleiły się do zbiornika, ale warto było!!!W sobotę Kolo trenował VMaxa!! w lakierkach i w kasku od Enduro!! Przy -2 st. C. Ale ubaw. już niedługo...już niedługo....już niedługo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 mysle ze jeszcze 3 tygodnie i sie pośmiga (tak realnie patrząc) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 mysle ze jeszcze 3 tygodnie i sie pośmiga (tak realnie patrząc) Mysle ze dluzej niz trzy tygodnie już nie przyjdzie nam czekać :clap: J%^^&*ać Zime i snieg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 3 tygodnie 8O zartujesz sobie ?? ja chcialem juz w nastepny weekend wyskoczyc na przejazdzke :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Ja w następny piątek planuję pojechać do Ojca motocyklem. Wycieczka na około 300 km. Oby pogoda dopisała :? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Ja narazie nie ryzykuje, przy takich temperaturach kiepsko sie nasze gumki trzymają drogi więc czekam na min. + 5 :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Mam nadzieję, że będzie +5 :roll: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi