rommi Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam,co sądzicie na temat szyb do moto firmy MGG?Macie może jakieś doświadczenia, może coś słyszeliście, jakies trudności z montażem itp.Zamierzam zamienić oryginał na wyższąPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Mój kolega kupował szybę do Kawasaki EN500 z tej firmy. Jest zadowolony. Z montażem też nie było problemu. Polecam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja u siebie w FZR mam szybe MGG podwyzszona, przyciemniana... montaz bez problemu , szybka ladna... i cena przystepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 A masz moze zdjecie jak ona wygląda? Bo dokładnie taką samą chce kupić w MGG i jestem ciekaw jak się prezentuje... Lepiej chroni przed wiatrem niż oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 uzywalem taskiej w xjr1300 niby nic nie dawala ale z montazem bylo latwo i potem nic sie nie odczepialo itp goraco Polecam !!!!!! Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Dzięki wielkie wszystkim za info.Zamówiłem już szybę do swojego moto - za max. 7 dni będę ją miał. :) Jak założę dam znać co i jak.Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A masz moze zdjecie jak ona wygląda? Bo dokładnie taką samą chce kupić w MGG i jestem ciekaw jak się prezentuje... Lepiej chroni przed wiatrem niż oryginał?Podeslij mi maila to podesle kilka fotek... A czy chroni lepiej niz oryginal to nie wiem, bo wstawilem ja od razu jak tylko moto przyjechalo do mnie ze szwablandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 ma ktos link do miejsca gdzie mozna nabyc te szyby ?? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 http://www.mgg.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Naprawde dobre szyby.Ja kupilem do swojej Rs'ki, czerwoną,dziury na śruby w odpowiednich miejscach.Kolor wogule nie blaknie.Naprawde polecam.Bo kolorów też mają od groma jak i modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 kumpel do CBX u nich kupowal i w sumie bardzo ok wykonanie ale 2 otwory nie pasowaly(nie byla to duza roznica z oryginalem ale trzeba bylo pilnikiem podpilowac te 2 otwory po ok.2 mm kazdy)..poza tym dobrze pasowala, krawedzie ladnie zaokraglone,rowno dociete,szyba dobrze wyprofilowana,miejsca gdzie stylala sie z plastikami zamalowane jakas czarna matowa farba...IMHO za te cene to najlepszy z mozliwych wybor :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Też jestem zadowolony z tej firmy, zakupiłem u nich szybe do RX i pasuje idealnie :D . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojotkurier Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 dzwonilem do nich w niedziele -pamietam jak dzisiaj szybe przyslali z tygodniowym opoznieniem ale za to doskonala sa dobrzy polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 właśnie wczoraj mi przysłali - czas realizacji zamówienia poniżej 7 dni. W weekend spróbuje zamontować ... :D [ Dopisane: 16-02-2006, 19:12 ]właśnie wczoraj mi przysłali - czas realizacji zamówienia poniżej 7 dni. W weekend spróbuje zamontować ... :D ok' date=' zamontowana, nie mogłem się powstrzymać :D ogólnie jestem zadowolony, choć szybka mogłaby być bardziej dopracowana (brakuje zaczepów na przedniej części szyby)......ale tego nikt nie zauważy jak śmignę koło niego :D poniżej link do zdjęć przed i po montarzu szybki ...http://www.bikepics.com/members/rommi/98vfr800/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi