WilQ_21 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 sam z chęcią bym go obejrzał w całości, ogladałem tylko urywki :? które nie mówią za wiele o filmie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Może dzisiaj bedę miał Divixa. Jeśli nie to dam znać - wówczas masz u mnie piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 easy rider - mam ten filmik nagramy na kasecie video :) , jako dzieciak oglądałem go milion razy,niesamowity klimacik ,no i niezła schiza na cmentarzu...hyhyhy POLECAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light blue Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 szukałma na emule i jets tyle pozycji nie wiem która wybrać film jest z 69r?? Peter Fonda,Dennis Hopper??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Tak to jest ten film :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Sonny Barger i większość należących HAMC byli kryminalistami i zaliczyli pobyt w więzieniach. Ludzie bali się Hells Angels i do dziś istnieje stereotyp że to nie klub, ale gang motocylowy. A to juz rozmowa do innego tematu :) . Fakt faktem ze przez ta cala otoczke tak jak piszesz powstala opinia ze to gang motocyklowy. W kazdym razie polecam ksiazke napisana wlasnie przez zalozyciela HA. Jesli ktos interesuje sie od czego powstali RR, Gremium czy inne MC w polsce i na swiecie to na pewno zainteresuje go ta ksiazka. Po prostu HA to byl poczatek, na nich wzorowala sie cala reszta wszystkich MC.Jak kogos to interesuje daje link do tej ksiazki http://www.kagra.com.pl/?p=productsMore&iProduct=18Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 To co dostałem na płytce zatrzymuje się zaraz po "panience - Columbia Pictures" i wyskakuje raport o błędach ... blabla coś tam i kicha. Kto pomoże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 pompka przywioze ci na łosie ale pod warunkiem ze mi dasz znac SMS wieczorem ktoregos dnia w kwietniu :) a EASY RIDERS to obowiazkowa pozycja do ogladania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jezdzilem komarem na pedaly to juz nucilem stepenwolf "born to be..." he he he Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 hej Romualdo jak sie pokarzesz na spotkaniu http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...8627&highlight= to moge Tobie wypalic filmik na CD (w DivX) za piffkoOK - Będę - przygotuj towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Zapomnieliście,że w filmie gra jeszcze młodziutki Jack Nickolson, który uczy się jarać blanty. Świetna rola. Niezły świrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Niedzwiedzja jezdzilem komarem na pedaly to juz nucilem stepenwolf "born to be..." he he hetak, tak - i wtedy stawałeś na pedały i dostawałeś w Komarze taaaakiej megadojebki... że pedały odpadały przy 60km/h- czyli tak samo jak ja :) :) - ach te rockerskie klimaty sprzed lat...PS czy byłaby możliwość załapania się na 'HA on wheels'? /wszystki koszty pokrywam+wynagrodzenie ;) / Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light blue Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 a EASY RIDERS to obowiazkowa pozycja do ogladania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klasyka wstyd nie obejrzec dlatego sie wziełam za sciaganie :)P.S ściągam sobie sciezkę dzwiękową z izi rajdera ;) a Born to be wild to spiewałam jescze u mamy w brzuchu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitz_zimmer Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ten film ściąga się bardzo szybko programem Bearshare - http://www.bearshare.com/pl/ Dzięki temu programowi cały film można ściągnąć przez noc. wieczorem zaczyna się pobieranie, a rano ogląda się film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 EASY RIDERS :twisted: :twisted: :twisted: Po trzykroć TAK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Filmik który dostałem odpalił bez problemu na laptopie. Dzięki TOMEK. No, no... lubię te klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi