wild Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 postawialm rowniez na shl- piekna sprawa, rysowalam taka na zamowienie z tym ze m04.. a i tak wole Junaka i rarytasa- Sokoła :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Zadnego z wymienionych w ankiecie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 ja też wstrzymam sie od głosu i poczekam aż w ankiecie bedzie wiekszy wybór :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsawiak Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 shl m04 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 karolsawiak ?? Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 oczywiscie ze m11. pierwsza moja maszyna. na niej stawaialem pierwsze kroki mojej motocyklowej przygody. no i grzebalem sie tez pierwejjj raz :mrgreen: :mrgreen: .a pomyslec ze o maly wlos stary nie opchnal jej 3 gnojom za kilka groszy 10 lat temu..pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Jeżeli chodzi o ta ankietę to wbrałbym SHL oczywiście kultową M11. a tak spoza ankiety to Żaka MR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 ja także oddaje głoś na SHL :buttrock: ale gdzie sie podziały janki sokoły itp, przeciez troche tych sprzętów wyprodukowaliśmy i to jakich ;]czemu zostały pominięte w ankiecie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 no tak jakby były sokoły to 100% waliłoby na nie a nie na piękne cudowne shl, wfm i komarki :() chopy żyjemy w czaach gdzie żak, ryś i sokól to relikt a nie motocykl zabytkowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 panowie tematem ankiety byl temat Jakiego polskiego klasyka wolicie bardziej?? i mi chodzilo ktorego z tych co podalem przeciez jak bym mial wypisac wszystkie modele polskich motocykli to by mijsca braklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Pimpek ajanek sokol to nie klasyk ? 8O Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Oczwiście wybrałem -W-F-M- bo mam pare sztuk i bardzo mi się podobają. O Junaku już nie wspomne bo to oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja zaglosowalem na poczciwego Komarka na pedaly, poniewaz od takiego wlasnie zaczynalem swa przygode z jednosladem. Heh...mlode lata i pierwszy raz wiatr we wlosach... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 ja czuje sentyment do WFM nie wiem czemu chyba ma w sobie poprostu to coś :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Pimpek ajanek sokol to nie klasyk ? 8O To pojazd zabytkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi