kaczes Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Postaniwilem zmienić cos na nowy sezon i wywalam z kawy ten wstretny plastki z pod zadupka i chciałbym wsadzic cos takiego http://www.streetfighterdirect.com/acatalog/pZX6.html Chodiz o Undertray i Rear Light Clip. Widział ktoś takie plastiki w polsce albo zna czlowieka ktory mioze sie tego podjąć? Co zmieniacie na nowy sezon w sprzetach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Co zmieniacie na nowy sezon w sprzetach? olej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 co jakiś czas pojawiaja się na allegro ale to trzeba cały czas sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 w Poznaniu mam kolesia co się bawi w takie przeróbki taki magik od plastiku i tworzywa, ostatnio kumplowi do zx9r robił zadupek od ducata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 jakis namiar do kolegi z poznania co bawi sie w magie z plastiku i tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Widział ktoś takie plastiki w polsce albo ....A co to ta polska ??? Bo w Polsce to moze by i kto widzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrass Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Widział ktoś takie plastiki w polsce albo ....A co to ta polska ??? Bo w Polsce to moze by i kto widzial. czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Na niemieckim eBayu takich klamotów jest od zaje*ania. Ostatnio taki undertray poszedł chyba za 60 Euro, czy jakoś tak. Polecam się zainteresować :D Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 No ale to niemcy euro koszta transportu przelewu a po co mam dawac innym zarabiac jak mozna wspierac dobre bo polskie. znalazlem za 500 ale to troszke drooogooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 mam jeszcze coś takiegohttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=79986902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 no o to dokładnie mi chodzi wielkie dzieki. Miał ktos juz z nimi jakis kontakt, jak materiał i wykonanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Miał ktos juz z nimi jakis kontakt' date=' jak materiał i wykonanie ?[/quote']niestety nie pomogę w tym temacie kiedyś przymierzałem się do takiego tuningu i z tąd mam namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Zobacz w sklepie internetowym http://www.moto-akcesoria.plChyba coś tam było w tuningu. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi