kedzior Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 witam! Motocykl: Aprilia Rs 50 - siwy jak tam ci triki na aprilii idą?? powiesz coś wiecej o tym motorku, ja mam zamiar kupić yamahe tzr to raczej pokrewne motorki wiec mozesz trochę rozwinąć temat tego moto>??< :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 2 konne rumaki żródlem podniecenia :lol: Podoba mi sie :lol:Dobrze ze niewiedza nieboli ... Gdybyś choć troche zainteresował się sprawą jawa 50 standardowo dysponuje mocą 3,5 HP przy 6,5 tys obr/min. Załozony mam gaźnik 18mm, powiękrzone kanały, podkowa i inne duperele. Mi to wystarcza z powodzeniem i mogę robić z nią przeróżne rzeczy. A Ty masz rs, 9 koni pewnie nawet najprostrzego wheelie zrobić niepotrafisz. Cfaniaczek sie znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Siwy_ napisał:2 konne rumaki żródlem podniecenia Podoba mi sie Dobrze ze niewiedza nieboli ... Gdybyś choć troche zainteresował się sprawą jawa 50 standardowo dysponuje mocą 3,5 HP przy 6,5 tys obr/min. Załozony mam gaźnik 18mm, powiękrzone kanały, podkowa i inne duperele. Mi to wystarcza z powodzeniem i mogę robić z nią przeróżne rzeczy. A Ty masz rs, 9 koni pewnie nawet najprostrzego wheelie zrobić niepotrafisz. Cfaniaczek sie znalazł... Kocham to! :mrgreen: Uwielbiam! :lol: Oj można mieć z niektórych stunterów zlewy :lol: Zeus,Ty jaj niemasz i wydaje mi sie, że masz kompleksy bo nawet na takich żartach sie nieznasz :mrgreen: Bueheheheheheh :lol: Ps.Coraz bardziej mi sie podobają tematy w dziale motorowery/skutery :lol: Oj ludzie...zluzujcie poślady :buttrock: bo skurcze Was zlapią 8O :laughing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Nie no nie ma coŚwiatgowa czołówka przesiada sie z cbr 600, gsx'r 600 i innychy sprzętów na jawki mustang. Jest to motocykl idealny do stuntu. Bardzo sztywan rama jak i wielka tylna zebatka pozwala na robienie niezlych popisów :lol: Z3USJawka jest do pyrkania po bułke, czy nauki jazdy ale nie do jazdy na gumie. Poprostu jej szkoda! http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfi Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam młodziesz.Hehehe ten dział zaczyna się robić powiedzmy "fajny".Post taki :buttrock: heheheheZacznij od roweru jazde, stwierdzisz czy jest ok potem się przesiądz na wiekszą maszynę z powerem pod dupskiem, sam zobaczyc, yeeeee to jest kozackie!!Masz zajebisty wiek, bratu powiedz pierd.....się.Też się w to bawiłem http://www.bikepics.com/members/morfi/01rs50/ i znudziło mi się na 50ccm i narazie spokój.Szkoda takich pojemności na warjacjie dlatego koniec narazie. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Pozwolcie ze sie wtrace , ale smiejecie sie z chlopaka a sami lepiej nie umiecie :? Do jazdy na kole nadaje sie nawet motorynka jak to pokazal jeden z Forumowiczow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Pozwolcie ze sie wtrace , ale smiejecie sie z chlopaka a sami lepiej nie umiecie Do jazdy na kole nadaje sie nawet motorynka jak to pokazal jeden z Forumowiczow ...Motorynka jeździ na kole nawet jak tego nie chcemy :]Ale marcinek jeździ z klasa na motorynce! http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Część z Was chyba nie dorosła do dyskusji na 4um więc temat zostaje zabokowany.To samo stanie sie z każdym następnym jeżeli będziecie sie kłucić.Radze sie pinować bo nastepnym razem lecą odrazu ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi