DiboS60 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 zgadza się taka jazda działała jak papier ścierny dla silnika Crying or Very sad Dokladnie tak :evil: Sam raz jezdzilem bez filtra to sie nieobejrzalem a pierscieni juz nie ma;]No ale nigdy mi nie polamalo:D chyba ze pojehal bym na paryz dakar :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Niekoniecznie Dakar. Wykarczowany las (a dokladnie spalony) to jest masakra, szczegolnie jeszcze, jak w upalne lato nie pada deszcz dosc dlugo. Jak wywrotki zaczely tam jezdzic w ta i z powrotem to nie bylo nic widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Panowie.. czy wy macie mnie za kretyna i myslicie ze ja jezdze bez filtra?? No nie pomyslalbym.. :cry: :evil: Za duzo bylo nakrecone i maszyna sie juz poddala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ależ NIE :lol: ..........Rozpatrujemy mozliwe przypadki :lol: Żeby inni też wiedzieli :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi