mzpower Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Lewe powietrze na bank. Moim zdaniem jest to nieszczelność między gaźnikiem a cylindrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 ludzie... 8) Sruba ze sprzezynką sluzy do podnoszenia przepustnicy i regulacji obrotow na biegu jalowym;]Do mieszanki paliwowo powietrznej s;luzy srubka osobna zazwyczaj mosiezna(zloty kolor) wkrec ją do konca i odkrec na 3 obroty 8) Z tym ze gaznik moze byc brudny i ma tak wysokie obroty kolega ma jak najbardziej racje;]Zawsze jak mi zaczyna brakowac paliwa w baku to moto wariuje na duzych obrotach a po chwili gasnie 8) Mozesz miec zatkaną dysze od wolnych obrotow i ssie tlyko przez tą od wysokich 8) Moze lapac lewe powietrzez pod no(miedzy gaznikiem a cylindrem na tym gumowym kruccu:P spod cylindra wszedzie:P musisz zlokalizowac to 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 gaznik mam czysciutki. Widze juz, ze zla srubka krecilem. krecilem ta bez sprezynki i zakrecilem ja calkowicie. Zakrecajac zwiekszylem ilosc powietrza czy paliwa ? Moze byc nieszczelnoc pod cylindrem i brac lewe powietrze :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Moze byc nieszczelnoc pod cylindrem i brac lewe powietrze QuestionWtedy jakbyś bo zdusił podczas jazdy do 2 tys to by zgasł, niemiałby w ogóle wolnych obrotów. Jeżeli lewe powietrze to na drodze gaźnik - cylinder. Posikaj samostartem, WD40 czy czymś podobnym i jak wzrosną obroty to masz winnego. Jeśli nie to masz gaźnik mocno rozlegulowany. Jak już namotałeś ze skłądem miesznaki to teraz będziesz miał mały problem - najepiej jakbyś miał dostęp do świecy colortune, a jeśli nie to świeca ma mieć kolor kawy z mlekiem - tak na oko - jak biała to źle, jak czarna to też źle. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi