sql Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 SQL: Trzeba bylo jeszcze wypieprzyć wszystko z dyfuzora bo tam sporo badziewia siedzi - ja odczułem po tym taki przyrost mocy jak po zmianie garano wiem...ale nie chciało nam się tego ciąc/spawac.i tak juz poszedl w swiat, a jego miejsce zajal KMX :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 no ja dyfuzor juz mam pusty a cylinderek bede zmienial na początku sezonu, dlatego postanowilem zrobic koncowke przelotową a przy tym wiecej zabawy jak kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Tu jest fotka rozebranej przelotowej koncówki od mojej byłej DT http://www.bikepics.com/pictures/334890/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 BubaziomUdało się?Jeśli mógłbym prosić to możesz zrobić zdjęcia gotowej końcówki? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 no dobra,więc jak się wtrącę- miałem 2piarda z wymienioną koncówką wydechu. af1kę 50ccm. buła została, na koncu kolektora dospawana przejściówka zwężająca ,a koncówa wydechu-jak i wszystko inne- pusta.puszka moriwaki(od jakiejś 500etki - nie jestem pewien dokładnie-ale na bank pusta;):evil:)... wszystko jeździło bez problemu - ze mną 110 :banghead:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 EnduroMax :jeszcze nie skończyłem ale mysle ze do konca tego tygodnia będzie zrobiona, zostało mi jeszcze pospawać:]bo wszystkie potrzebne zeczy juz wsumie mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmk1607 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 a mam takie pytanko, jaka zrobic srednice koncowej dziurki w tłumiku w Kawasaki kmx 200 (czy 2 cm wystarczy ) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) :D Witam!! tłumik skończyłem spawać wczoraj o 2 wnocy ale byłem tak padnięty że juz mi sie nie chciało opisywać co i jak zrobiłem:] A wiec tak:wziołem orginalny wydech i obciolem te pokrywki z dwóch stron, w to miejsce naspawałem płaską blache z otworem na srodku a nie tak jak wczesniej było- z boku. do srodka wsadziłem aluminiową rurke z ponawiercanymi dziurkami wiertłem 6mm w odstępie ok 1cm. i oczywiscie włożyłem wate szklaną. Chodzi o wiele ciszej od orginała, barwa jest moim zdaniem o wiele ładniejsza, i czuć minimalny przyplyw mocy ale czego tu sie spodziewać jeżeli cylinder i gaźnik są orginalne. ;) Fotki postaram sie wrzucić jeszcze w tym tygodnium. Edytowane 11 Maja 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 a masz może jakieś zdjęcia zrobione podczas roboty? albo z wierzchu jak wygląda ten tłumik...bardzo mi zależy na nich...jak morzesz to wrzuć albo na meila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 oto fotki tłumika!! ale nie mam zrobionych podczas roboty- http://www.bikepics.com/pictures/592288/http://www.bikepics.com/pictures/592290/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi