vx800 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2003 U mnie takie zjawisko nie występuje, nawet jak odpalam na zimno, to chodzą dwa garnki. Czy to defekt? Trudno mi powiedzieć.Sorki, że nie umiem pomóc. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 Tak sobie czytalem i tez kupilem vx-a zachecony opiniami innych uzytkownikow :) , na wiosne zaczynam na nim sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 31 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Tak sobie czytalem i tez kupilem vx-a . Gratulacje! Tylko nick-a nie zmieniaj :) 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 4 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2003 Cześć! Daję fajny link do części używanych - są też bagażniki , ale cholernie drogie :) http://www.bike-teile.de/distindex.php?sei...en&dist=5/&sz=0PozdrawiamDyzioP.S. Są także częsci do innych motocykli (nawet mojego 8O ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi