Piotrek89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 witam,zapytanie jak w temacie...który olej polecacie,który jest do bani??w cenach powiedzmy do 80 zeta...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Duzo jezdzilem na Motulu 600 2T. Wg mnie bardzo dobry i co najwazniejsze wg specjalistow rozniez - cena 49/litr Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Obecnie leję do skutera Mobil Racing 2T, przedtem jeździłem na Castrolu R2. Odradzam eksperymentowanie z rodzimymi wynalazkami typu Mixol. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Najlepszym olejem jest motul 800 ale nie nadaje sie do dozownika.Do dozownika najlepszy jest castrol r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Olsen ale chodzi o olej do silnika :!: Ja się podłączam do tematu. Ostatnio wlałem hipol i jakiś dziwny się zrobił zaczął się pienić i taki strasznie gęsty. I tak jak piotrek89 jaki olej :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Strzalek czemu nie nadaje się do dozownika :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Tematy wałkowane po 10000000000 razy. Castrol r 2 lub Motul 600 Do skrzyni biegow Motul Transoil Expert 2t (dostepny na http://sklep.larsson.pl ) A motul 800 nie nadaje sie do dozownika bo nadaje sie tylko do wczesniejszego wymieszania z paliwem. A czemu tak sie dzieje to pewnie chodzi o jakies wlasciowosci typu gestosc, czy uzyte skladniki do produkcji. Moze ktos bedzie dokladnie wiedzial to wytlumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 thx za wszystkie odpowiedzi... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi