helmet Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 no dobra - program zajęć jest, a miejsce..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja się dostosuję. Mogę mieć tylko zaufanie do gospodarzy że nie umówią nas na obwodnicy...Wspominana była miejscowość Borsk. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 obwodnica nie byłaby zła - długa, równa, bez wybojów - dobre warunki :-) przemyślałbym to :D a tak przy okazji - to jakiego miejsca szukamy? ma być plac, asfalt, tylko jakie wymiary mniej więcej? pytam, bo jako praktyk masz tu zapewne jakieś doświadczenie (jak nas tłum przyjedzie, żebyśmy na siebie nie powpadali :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Twarda równa nawierzchnia, długość min. 100 m i szerokości ok. 15-20 m.Miejsce odizolowane od ruchu drogowego. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 helmet,ale czemu nadal kombinujesz z miejscem??Przeciez miejsce jest jedyne sluszne, i z tym sie chyba wszyscy zgadzaja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Tylko B O R S K nie widze na tą chwile innej opcjiProgram cudo już nie mogę się doczekać !Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 no to teraz niech sie zglosi ktos, kto ma blisko do Borska i niech sprawdzi tamte domki...bo, jak widac, szykuje sie impreza 2 dniowa :) pierwszego dnia od rana mozna przeprowadzic Tomkowe zajecia, a drugiego udac sie do 3miasta w kolumnie i odwiedzic co ciekawsze miejsca :)byloby swietnie....ale czy to sie uda ? [ Dopisane: 07-02-2006, 22:31 ]a do tego...ilu bedzie chetnych ?? takich na 100 % ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 no to teraz niech sie zglosi ktos, kto ma blisko do Borska i niech sprawdzi tamte domki...bo, jak widac, szykuje sie impreza 2 dniowa :) pierwszego dnia od rana mozna przeprowadzic Tomkowe zajecia, a drugiego udac sie do 3miasta w kolumnie i odwiedzic co ciekawsze miejsca :)byloby swietnie....ale czy to sie uda ? [ Dopisane: 07-02-2006, 22:31 ]a do tego...ilu bedzie chetnych ?? takich na 100 % ??Ja mam blisko ,ale jak jestem w domu. A to zdarza sie dosc rzadko :lol: Poza tym teraz jest tam wszystko zamkniete na cztery spusty. Jak bedzie blizej wiosny, ktos juz tam bedzie siedzial to podjade i dowiem sie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 helmet,ale czemu nadal kombinujesz z miejscem?okej okej, może być borsk; zastanawiałem się tylko nad tzw. "aleternatywą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 no to teraz niech sie zglosi ktos, kto ma blisko do Borska i niech sprawdzi tamte domki...bo, jak widac, szykuje sie impreza 2 dniowa Siemka, cały czas obserwuję temat, jestem bardzo zainteresowany szczególnie szkoleniem Tomka, chociaż perspektywa połączenia tego z dłuższym wyjazdem brzmi jeszcze bardziej zachęcająco :lapagora: Jak to widzicie w przypadku osób tak jak ja lecących z Wawy - wyjazd 15czerwca (czwartek) i powrót 18 (niedziela) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Chyba trzeba zmienić termin, bo na Boże Ciało staruchy bawią się u Starego Sierżanta. Zatem trzeba pomyśleć kiedy będzie lepszy łykend, zeby sie imprezy nie dublowały. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 hmmm tu nie ma się co pytać bo zawsze będzie coś niepasowało :) weź Tomek na swoje barki tą decyzję w końcu to ma być kaszubska edycja Kulikowiska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 byle to byl maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Chyba trzeba zmienić termin, bo na Boże Ciało staruchy bawią się u Starego SierżantaWłaśnie...... Proszę o pomyślne rozpatrzenie tej kwestii, bo niestety, ale się nie rozdwoję :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a ja powiem...byle to nie byl maj :buttrock: (serio...bedzie ciezko z czasem) i proponuje aby Tomek "odgórnie narzucil" termin i bedziemy sie go sztywno trzymac (nie Tomka, a terminu - dla jasnosci :( )...bo tak nigdy nie dojdziemy do porozumienia i temat umrze smiercia naturalna... przegladalem strony osrodkow wypoczynkowych w borsku (ceny ksztaltuja sie mniej wiecej 30-50 zł na dobe "Właśnie...... Proszę o pomyślne rozpatrzenie tej kwestii, bo niestety, ale się nie rozdwoję" ... a szkoda Adu...szkoda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi