paweel Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 też jestem ciekawy co to za wina dasz znać co to jest i ile kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No jasne, ale jak nie dopisze pogoda to nie pojadę, bo do Krosna mam kawalek... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 hey, panowie.........to nie jest kacik spotkan AA :bigrazz: kolega wrocil z wycieczki do wloch; glownym celem bylo zobaczyc czy oni tam jezdza na monstersno i jezdza, jak widac na zalaczonych obrazkach http://www.flickr.com/photos/nickors/sets/...8291420/detail/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Janek, mogę ci załatwić nity zrywalne o wym. śr. 4mmxdł.6mm- w cenie 0,41zł brutto nie wiem czy 6 mm nie będą za krótkie do połaczenia 2 blach i warstwy carbonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Postaram się dzisiaj zrobić kalkulację na DIDa ze strony mojej firmy dla Was. pzdr DominikBędę wdzięczny za info- ja będę chciał 14T i 43T i łąńcych 520VM (złoty :bigrazz: ) - w ERV3 nie będę na razie się pchał. Co do zakupów - ja też podchodzę jak centuś - najpierw popatrzę po kilku miejscach, poszperam i potarguję się i dopiero wydaję kasę Pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Janek nie określił jaką długość potrzebuje, poza lakonicznym "krótkie", więc zapytałem o najkrótsze jakie mają.A tak w ogóle to coś nie daje znaku życia dzisiaj, pewnie po tych jabłkach u Rycha nie schodzi z tronu... hehehe. Pozdro Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Pewnie teraz jest w pracy i nie ma jak się kontaktować. Wczoraj trochę wieczorem pisał, tak więc zakładam, że żyje. :bigrazz: Ja dzwoniłem do Ryśka - ma rozciąć kawałek tłumika i sprawdzić długość, ale wspominał, że będzie potrzebował trochę 10 i trochę dłuższych - 16, jak się domyślam. Po południu wstąpię do sklepu i wtedy zadzwonię do niego co i jak z zakupem Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Co do zakupów - ja też podchodzę jak centuś - najpierw popatrzę po kilku miejscach, poszperam i potarguję się i dopiero wydaję kasę Pozdrawiam,Kris Czy ty Krzysiu nie jesteś przypadkiem spod Krakowa (nie napiszę z Siedlc- bo powiesz że jestem antysemitą), bo masz smykałkę do handlu... Jak na razie to oferta z motoseven.pl jest najtańsza... Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Trzeba będzie zrobić jakieś podsumowanie naszych porad :icon_razz: , bo w tym bałaganie to nikt się nie zorientuje o co chodzi :bigrazz: Postaram się podać pod koniec tygodnia rzeczowe uwagi z obcowania z Monsterem 600 przez 2 m-ce i 2200km trasy. Może tak Panowie i Panie też zrobicie w tym wątku jakieś małe podsumowanko...ot tak, dla potomnychPozdro :icon_razz: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No ciekawe, co tam chłopaki wyczarują w tym garażu... Oby tylko nie przesadzili z tymi decybelami, bo ich sąsiedzi gotowi spalić... :bigrazz: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ja tam bardziej bym sie obawiał Policji niż sąsiadów :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no nie jestem (niestety) ale dużo czasu spędziłem z ludzmi z Kakowa (min z UJ :bigrazz: ), w poprzedniej fimie małem partnerów biznesowych z miasta Kraka, itd. A tak z ciekawostki - rodzice mojego ojca pochodzą z okolic Siedlec :icon_razz: (ale tych na mazowszu)co do napędu - czekamy na info od Dominika :icon_razz: pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Trzeba będzie zrobić jakieś podsumowanie naszych porad :buttrock: , bo w tym bałaganie to nikt się nie zorientuje o co chodzi :icon_razz: Postaram się podać pod koniec tygodnia rzeczowe uwagi z obcowania z Monsterem 600 przez 2 m-ce i 2200km trasy. Może tak Panowie i Panie też zrobicie w tym wątku jakieś małe podsumowanko...ot tak, dla potomnychPozdro :) a jakiś wzór (np. co powinno być w podsumowaniu :bigrazz: ?) to Kolega przygotuje? :icon_razz: Ja mogę sie też pokusić - 3 miesiące (trochę ponad) i trochę ponad 4100 km Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja sie "Milicji" nie boje:-))), a sasiadow tym bardziej- bo bede dalej od domu odpalal.Krzychy dzieki ze zadzwoniles do Rycha i sie dogadales- ja niestety komorke odbieram tylko w domu- w pracy nie moge, wiec czekam na upragnione nity:-)))).Z brata GSXR nie wypalilo- klienci nie wiedzieli co chca- albo chcieli duzego upustu na ktory nie chcial przystac moj brat- Rychu mowil ze gadali ze olej bierze(:-0)- pierwsze slysze Michal robi tyko wymiany- i nigdy nie dolewal- wiec nie wiem skad im sie wzielo to branie oleju?Pewnie w ten sposob chcieli obnizyc wartosc motocykla- a brat za bardzo nie chce opuszczac bo na Ducati bedzie za malo many many- wiec niech takie malolaty ida do ch.. az im sie leb zabuja. To motocykl pewny, sprawdzony i bezproblemowy, nigdy nie byl bananem w napredcwe skleconym i ladnie pomalowanym. A moze macie jakis kolegow coby chcieli japonska chrapliwa wiertarke o nazwie GSXR 1000 Yoshimura??? Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 ....uwagi z obcowania z Monsterem 600 przez 2 m-ce i 2200km trasy........3 miesiące (trochę ponad) i trochę ponad 4100 km....co wy, cholera, nie spicie, nie jecie, nie pracujecie?ja pierwszy monster mialem rok i przejechalem 10K, teraz bedzie rok w listopadzie jak mam tego potworka i 8K na liczniku (ok, 3 m-ce byl w naprawie po glebnieciu torowym), ale to i tak malo kmmoze dlatego ze ja w malym miasteczku mieszkam? albo dlatego ze do kawiarni mam 500m? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi