Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ciekawe dlaczego, boją się, wstydzą, że muszą zrezygnować z japonców, czy co :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Seb teraz testuje dla was środek zapobiegający parowaniu szybki w kasku, ale o tym może jutro...phew, wielkie mecyje........ja plulem w maske zeby mi nie parowala jak bylem maly; prochu nie wymysliles :cool: a powaznie - kup sobie Fog City albo cos podobnego i zapomnisz o klopocie ............nastepny problem? http://www.tw-performance.com.au/catalog/d...34706313daa2040 to ja zarzucę prośbę o pomoc - czy widzieliście na żywo Monsterka z taką owiewką? http://www.flickr.com/photos/27678946@N00/...57594335294770/ zastanawiam się, czy by pasowała do mojej 620? :buttrock: Proszę o Wasze opiniemoja opinia - za dlugaja wole mala bikini owiewke; dluga wyglada turystycznie. bogiem a prewda to ani jedna ani druga duzo nie pomaga, wiec choc niech dobrze wygladazreszta melvin zawsze wolal sie meczyc z czyms ladnie wygladajacym niz praktycznym - odnosi sie to rowniez do kobiet :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 moja opinia - za dlugaja wole mala bikini owiewke; dluga wyglada turystycznie. bogiem a prewda to ani jedna ani druga duzo nie pomaga, wiec choc niech dobrze wygladazreszta melvin zawsze wolal sie meczyc z czyms ladnie wygladajacym niz praktycznym - odnosi sie to rowniez do kobiet :cool: mi też się wydaję, że będzie za długa i chyba w ogóle zrezygnuję z szybki, albo zamówię sobię zwykłą (znaczy standardową :buttrock: ) i już. Co do parowania - ja mam u siebie patent nazwany przez Shoeia Pinloc - bardzo dobrze się sprawuję :cool: . Nie maiłem problemu z parowaniem przy deszczu czy przy dużych różnicach temperatur (szczególnie ostatnio), anwet, że jeździłęm w termicznej kominiarce z zakrytymi ustami i chuchałem dość dużo na szybkę. Dlatego spokojnie polecam Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 natomiast wlasnie sobie przypomnialem, ze gdy tutaj sie zapisalem i napisalem moj "dzien dobry" post to wital mnie miedzy innymi ktos o pseudonimie Melon19widzialem jego posts na DML ale tutaj jakos ostatnio nie........... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 może nas zdradził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 chyba w ogóle zrezygnuję z szybki Bardzo słuszny kierunek myślenia :buttrock:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Bardzo słuszny kierunek myślenia :cool:pzdr Dominika Ty swoją owiewkę sprzedałeś? (na zdjęciach widziałem, że też miałes 1 czy 2 typy założone na sprzęt :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 na innych stacjach bez problemu tankuję z kaskiem na głowie tylko na shellu nie idzie i to jeszcze głupa walają myslą że chcę im ukrasc 15 paliwa wiecej na shellu niazatankuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Akurat na "preclach" ktos zalozyl watek o stacjach SHELLA:http://niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&...le&aid=42965950 Choc temat dotyczy calkiem innej sprawy, jeden z postow rzuca dodatkowe swiatlo na temat paliw Shella.Cytuje:Matka mojej dziewczyny do niedawna (emerytura) pracowała w CentralnymLaboratorium Naftowym gdzie regularnie kontrolowali paliwa.To było parę lat temu, ale wątpię by coś się zmieniło.. wkażdym razie SHELL miał najgorszy syf spośród "znanych" marek. Autor: <[email protected]> ...natomiast mnie ciekawi ten maly cytat: sam jestem ciekaw jako potencjlny wlasciciel tego motocyklaczas puscic farbe i sie z nami podzielic, co ci po glowie chodzi :cool:No coz... tak zamieszaliscie mi we lbie, ze wlasciwie to juz mam wszystko "obcykane" oprocz kasy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 no to ja też już się zgubiłem - podumowując Shell jest do du** czy jest dobry? Jak rozumiem - sugestia jest następująca: Unikajcie Shella czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No coz... tak zamieszaliscie mi we lbie, ze wlasciwie to juz mam wszystko "obcykane" oprocz kasy :buttrock:mow zaraz co masz na oku, kasa sie znajdzie te, muminek....nie panikuj. to byl tylko taki, ot, ciekawy watekmasz BP, Mobill (ja go uzywam bo mi sie symbol podoba - taki jestem "techniczny") i inne firmy; lej tam gdzie ci pozwalaja w czasie tankowania na motorze w kasku siedziec i palic klubowe :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ok, nastepny watek, laczacy sie poniekad z amorkiem: 14T przednia tarczaoprocz dominika i mnie, kto jeszcze ma to 30pln modyfikacje transformujaca przecietnego monsterka w mala rakiete......ok, przesadzam ale tylko ciut, ciut :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 no to jeszcze dożucę Orlen - tak też w kasu siedzę :buttrock: a co do palenia - ja nie PALĘ :cool: i dobrze mi z tym, z wyjątkiem grilowania i palenia (np. gumy lub głupa :cool: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 bez bicia powiem, ż ja na std jadę tak więc jeszcze się nie łapie w to szacowne :buttrock: grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) to juz masz zajecie na w'end - to trwa 2 piwa, gora 3 :buttrock: wtedy dopiero bedziesz sie musial pazurami w kierownice wbijac :cool: i za amorkiem ogladac Edytowane 19 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi