Boa Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Janku, to u kogo wylądował/wyląduje Klekot 748? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zostal czarny pierun w klubie- Delta go ma. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nooo, to Łukaszek będzie teraz łoił po zakrętach..., dzisiaj z Ryśkiem doszlim do wniosku- że Cytrynka 749, jest słabsza od mego dawnego Klekotka 748, ale dlaczego? Oto jest pytanie...Pewnie z Niemiec ściągnięty, lub Szajscarii- może tam do 78 KM dławią jak słyszałem... No Cytrynka nie wkręca się tak w obroty, ma jakby miał dodatkowy kilogram na przeciwwagach... No nic ... zostawiam to Łukaszowi...Trzymajcie się...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Janek w tym przecież nie ma tajemnicy i omawiałem to dziś z Ryśkiem. Po prostu nie ma prawa być szybki motocykl w kolorze zółtym. Żółty jest najmniej aerodynamiczny, a do tego Ducata tak skóra swędzi, aż mu się nerwowo kiszki skręcają. Z tej przyczyny wkręcać się nie może, bo te skręcone kiszki ani paliwa, ani powietrza odpowiedniej ilości dać silnikowi nie mogą. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz17 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No, wyjaśnienie trzyma sie kupy ( jak juz mowa o kiszkach / jelitach) hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 mam nadzieję że wybaczycie mi ten mały offtop: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=123629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Słyszeliście, że Dziawer ze Świata Motocykli zachorował? Zachorował na Ducati :biggrin: , chłopak oszalał i napisał artykuł, bardzo na plus, o Monsterze 1100. Do tego jest krótki artykuł jak to ród Dubelskich w końcu wziął sprawy klubowe w swoje ręce i zrobili zlot Ducati :wink: . Tekst jak dla mnie totalne dno ( i to sam Potyński przecież wymalował), ale zdjęcia spoko. PS tu jeszcze kilka fajnych zdjęć z EICMA tym razem mojego kolegi, który z nami był. http://picasaweb.google.pl/filip.romanowski/EICIMA09# Edytowane 24 Listopada 2009 przez rafi-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 , ale zdjęcia spoko. No, ba!!!! :biggrin: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Słyszeliście, że Dziawer ze Świata Motocykli zachorował? Zachorował na Ducati :biggrin: , chłopak oszalał i napisał artykuł, bardzo na plus, o Monsterze 1100. Do tego jest krótki artykuł jak to ród Dubelskich w końcu wziął sprawy klubowe w swoje ręce i zrobili zlot Ducati :wink: . Tekst jak dla mnie totalne dno ( i to sam Potyński przecież wymalował), ale zdjęcia spoko. PS tu jeszcze kilka fajnych zdjęć z EICMA tym razem mojego kolegi, który z nami był. http://picasaweb.google.pl/filip.romanowski/EICIMA09# tia ciekawe na jak długo , choroba skończy sie jak wybije sprzegło i bedzie stukało deliktnie głośniej hehehe :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 tia ciekawe na jak długo , choroba skończy sie jak wybije sprzegło i bedzie stukało deliktnie głośniej hehehe :icon_twisted: Ale przynajmniej nie napisał takich głupot jak Kwas w przedostatnim Motocyklu, że po przejechaniu przez miasto na 996 sprzęgło było do wymiany :biggrin: A młodzież czyta i wierzy w te bzdury bo to przeciez taki autorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kto to jest 'Kwas'...wiekszosc mlodziezy nie lubi archeologii. Tylko 'my'- lub starszy 'ja' pamietam i 'srodowisko' Jego dokonania... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Dla mnie Kwas przestał być autorytetem, jak przewidywał w 1996 roku rychły koniec Ducati i wielki triumf "zielonego paskudztwa"..., a przyznanie się do jazdy na "półsprzęgle" na motocyklu z suchym sprzęgłem, to rodzi pytanie- co ten Pan pali i dlaczego MO się tym nie interesuje? Kurde o czym my mówimy- mam wiele słów krytyki dot. całego naszego światka wyścigowego-oprócz może dosłownie 5 osób...ale to moje osobiste zdanie i nie mam ochoty na publiczną debatę n/t temat... Pozdr. J-999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) Łukaszek- m.in. dzięki Tobie pozwoliłem sobie n/t spontan... , ale jak patrzę na znajomą półeczkę łezka w oku się zakręciła normalnie...ehhh czemu sie w totolotka nie gra... Cieszę się Janku, że mogłem się do tego po części przyczynić :icon_biggrin: Nooo, to Łukaszek będzie teraz łoił po zakrętach..., Oj będzie, będzie :icon_twisted: bo on jest do tego stworzony, zresztą przecież na prostych to można z nudów zdechnąć. :bigrazz: Jak się uda to po szwajcarskich alpach klekotek pośmiga w przyszłym sezonie. Pzdr;) Edytowane 25 Listopada 2009 przez Delta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A wiecie co, muszę zapytać bo widzę, że też Was ruszył Kwas :wink: Czy to jest realne? Dlaczego czasami przeglądając oferty trafiam na Duca, który przy 7 tys. jest już po wymianie sprzęgła na nowe? Pytam z czystej ciekaowśći jak przedstawia się trwałość suchego sprzęgła? Dawno nie czytałem postawionego w tak negatywnym świetle testu motocykla... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A wiecie co, muszę zapytać bo widzę, że też Was ruszył Kwas :wink: Czy to jest realne? Dlaczego czasami przeglądając oferty trafiam na Duca, który przy 7 tys. jest już po wymianie sprzęgła na nowe? Pytam z czystej ciekaowśći jak przedstawia się trwałość suchego sprzęgła? Dawno nie czytałem postawionego w tak negatywnym świetle testu motocykla... :rolleyes: Są dwie opcje: Albo motocykl już dawno nie ma 7 tys. Albo jeździł nim Kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi