www Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Czy ktos juz dobieral sie do chipa sterujacego zaplonem? Chcialem zamienic, gdzies czytalem, ze to proste, moze ktos zna jakies szczegoly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 KonRadek z Brudna z Krakowskiego Desmobsession wymieniał ale raczej po takim zabiegu trzeba by ustawić skład mieszanki potencjometrem pod wkrętaczek który znajduje się na płytce tóż obok chipa. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) No i nowy MTS z mapami zapłonu? http://www.multistrada.ducati.com/jspmulti/concept.jsp to musi być fajne :bigrazz: . Chyba trza wymienić motocykl, Hmm gdzie tu najbliższy konwój z pieniędzmi :icon_biggrin: Edytowane 10 Listopada 2009 przez RuBBeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Siha- nadawaj Duke 'na pociag' :biggrin: i bedzie u mnie stac. U mnie jest full safety :flesje: Dzieki, wiedziałam, ze na Ciebie można liczyć. Póki co oba motocykle stoja na dziko na parkingu podziemnym, bo jestem zbyt chora, zeby przestawić. Ale przynajmniej mam już gdzie. (Tylko musze rozkład PKP sprawdzić ;)) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Uuuuu maleńka chodź do tatusia :icon_mrgreen: : http://www.youtube.com/watch?v=AzM-eDhyVkY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AzM-eDhyVkYŚliczna :clap: a jeżeli chdzi o koleżankę to rodzice kupili jej mieszkanie a sama nie ma prawa jazdy i auta więc miejsce jakie przysługuje każdemu lokatorowi stoi puste a musi i tak je opłacać - stąd taka propozycja. To takie moje zdanie Tak też to odszyfrowałem :flesje: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Hmm, na razie chyba daruje sobie podkrecanie wkretaczkiem, bo nie bardzo wiem w ktora strone krecic..:) Myslalem, ze to chip ustala sklad mieszanki jako elementu ukladu zaplonowego... W. KonRadek z Brudna z Krakowskiego Desmobsession wymieniał ale raczej po takim zabiegu trzeba by ustawić skład mieszanki potencjometrem pod wkrętaczek który znajduje się na płytce tóż obok chipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Myslalem, ze wiekszych problemow nie mamy, niz te- o ktorych piszemy na tym forum...okazuje sie, ze nasz 'Zwierzak' gnieznienski z klubu potrafi przerabiac silniki gaznikowe na wtryskowe a tez obecnie przystosowuje uklad wtryskowy od TL1000 do silnika 996. Hmmm- taki mezalians- rasowa suka 'puszcza' sie z podworkowym kundlem ;-] ? Zartuje oczywiscie ale to wszystko jest jak najbardziej ciekawe dla mnie i do tego dziala jak nalezy w Jego Monsterku... Z niecierpliwoscia patrze na przyszly rok- wielu fajnych i pomyslowych ludzi przybylo ostanio w klubie...tort juz bedzie musial miec stokilkanascie swieczek podczas nastepnego meetingu :flesje: . Zdobywamy i polnoc...nasza Szefowa lokalnej-szczecinskiej mafii jest Madi- nie damy Jej zmarniec w japonskiej powodzi ;-]. Podobno Krzysztof Jerzyna ze Szczecina- Szef Wszystkich Szefow tez jezdzil Ducati! Koniec leniuchowania- zaczac czas juz planowanie kalendarza spotkan na 2010- sztywne daty i okreslone miejsca aby nie bylo nieporozumien. Jesli komus nie odpisalem w czasie ostatnich kilku dni to prosze o przypominajke poniewaz walczylem z transferem danych na inny system ;-] Forza Pierdziele- Frencci Ducatholic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Myslalem, ze to chip ustala sklad mieszanki jako elementu ukladu zaplonowego... W. To dwie niezależne rzeczy. Układ zasilania to nie układ zapłonowy... Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) I ja też czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie Desmometeengowe... Tera to może już byc na krańcu świata, bo mam turystyka: 999 hahahahaha... Pozdr. Janek 999 - czas na zmiane ikonki... Edytowane 11 Listopada 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo70 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A więc jednak :buttrock: Gratuluję Janku :biggrin: Cytuj DESMOBSESSION www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Gratulacje Janku 999 :clap: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 I ja też czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie Desmometeengowe... Tera to może już byc na krańcu świata, bo mam turystyka: 999 hahahahaha... Pozdr. Janek 999 - czas na zmiane ikonki... Gratulacje! :clap: Wersja z "S" czy "R", bo rozumiem, że nie jest to zwykła 999 :bigrazz: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Dzięki, dzięki, wersja zwykła, zwykła, ale i tak niezwykła hahahahaaaa... Miałem pewien wybór: 1098 lub 999 no i padło na 999 tym bardziej że może w końcu zostanie trochę grosza na jednoczęściowe kombi..., a jak wziąłbym 1098, to latałbym dalej w podarciuchu, co ma już chyba 100 lat... Narazie Klekot 999 i tak stoi na podnośniku- bo czeka jeszcze na siedzonko pasażera, izolację wydechu i parę drobiazgów, takich jak zestaw zębatek, a może siedzenie monoposto(?)...ano zobaczymy- zima narazie zła, to jest czas... Pozdr. Trzymajcie się ciepło... P.S. 999 R to narazie Rysiek sobie zarezerwował i nie chce kuczę zrezygnować hahahaha śpi na nim hihihihihihi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Janek, jako że widziałem tego twojego naked bike'a u Rycha, to ci powiem tak: Żadnego siedzenia dla pasażera. Zostaw te silnie turystyczne, które teraz jest założone :wink: . 999R też oglądałem i się wcale Ryśkowi nie dziwię - do szafy bym go jeszcze dobrze zamkął, żebyś się nie dorwał :biggrin: . Bo to już taka najbardziej wypasiona turystyczna wersja z radiem, telewizorem i klimatyzacją :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi