paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 no tak całkiem ,calkiem ale za tą cenę dla mnie to zamało .....leprza jest Russkaya i kosztuje niecałe 20dychy ....ale to oczywiscie dla każdego cos dobrego......! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) ....Melvin fajna ta Twoja Wyborowa w polsce takiej niewidziałem.... ja tez nie, w baltonie tez nie ma. jest u nas w duty free i kosztuje $70; za kazdym razem jak ktos gdzies fruwa to ma za zadanie mi jedna kupic :banghead: a co do nerwow, to melvin sie juz wyluzowal - zjadl schabowego i mu sie lepiej zrobilo ps...ale wam temat znalazlem hehehe Edytowane 16 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ale powracajac do tematu watku to przygladnalem sie dzis temu GT1000 i mowie wam - da sie lubiecw takim byl ladnym szarym kolorze, chromowe rury po dwoch stronach. wygodnie sie siedzi, dosc prostopowiem wam, ze moglbym go spokojnie do domu wziac; moze sie zabiore za przejazdzke, to wam zdam relacjei moze w niedlugiej przyszlosci zostane sprzedawca motorow ducati na pol etatu bo czasu mam za duzo - to by byly dopiero jaja :banghead: ale z innej beczki - jutro ide testowac mv agusta brutale 910R; to bedzie frajda :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Melvin, to u was tak dają pojeździć we wszystkich salonach??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Skoro już mamy gościa w alkoholach (paweel) to pewnie gdzieś tę wódkę wykopie, chętnie bym spróbował czegoś takiego "kanciastego" i do tego "skręcanego". Mam tylko nadzieję, że nie ma się po tym skrętu kiszek... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 w duzych, takpodpisujesz forme ze jak glebniesz to placisz swoj udzial $2.000 i wionp jak jezdzilem ta gola beemka (ale maszyna!!!) to mnie 4 godziny nie bylo i nikt okiem nie mrugnal a teraz jak podjezdzam ta moja choinka to we mnie kluczykami rzucaja hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Kurcze, to fajnie tam macie... u nas na razie to można się przewieźć samochodem, na zapisy...No, ale może kiedyś dogonimy resztę świata, przynajmniej w dziedzinie testowania moto... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ona jakies nagrody powygrywala, cuda wianki. nigdy bym nie wiedzial ale w magazynie Wallpaper wyczytalem o jakims prze-trele-morele barze w holandii gdzie nic innego nie uzywaja i tak ja znalazlem. a trwalo to tez dlugo i tu jej w sklepach nie uswiadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Szkoda, że w zeszłym tygodniu nie wiedziałem, sprawdziłbym czy jest na Słowacji. Paweel liczymy na Ciebie...No i tak gładko z paliw dla naszych rumaków, przeszliśmy na paliwa dla nas samych :banghead: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) ja poza tym snuje sie po tych salonach ciagle, moj ducati dealer ma tez Yamaha i triumphtym rocket to nie pojade za pierona bo to bydle olbrzymie a ja chucherko; ale wyglada odjazdowo. harley to mu moze chrom czyscicten dzis daytona to odjazdowe moto, mowie ci. a jak kedys jechalem "tryplem" to tylko niebo widzialem :banghead: tak mysle, ze jakby cena byla dobra to niech sobie wezma moje ducati jak stoi a ja wezme brutale; tyle ze bede musial zaczac nowy watek :flesje: Edytowane 16 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 i dziwne ze teraz NIKT moich info nie kwestionuje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 i wiem prawie wszystko ta Wyborowa jets tylko w sprzedaży pozagranicami kraju(ja pier), była sewowana ponoc na rozdaniu Oskrów ! ale ponoć będzie dostępna naświeta w polsce !!! jak wejdzie do sprzedaży w polsce to będę otym wiedział ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a z kim bedziesz gadał co ? jak kupisz Brutale?to bedzie chyba tylko monolog z Tojej strony ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a ja myslalem ze wy mnie lubicie dla mojej czarujacej osobowosci; a to sie okazuje ze tylko jestem tolerowany bo mam kupe wlosliego szmelcu w garazu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 No osobowość to ty masz... i charakterek też...Jak już oddasz monstera, to zawsze możesz ze mną o dobermanach podyskutować :banghead: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi