Bacacyl Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 pierwsza jazda zaliczona w tym roku :crossy: To ja już z 500km zaliczyłem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Hej Bacacyl to może w sobotę wpadniesz na spotkanie na Multistradzie.... może nie będzie przymrozku... Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 A jutro wyścigi SBK- aha... no i nieżle pojechaly Nasze chłopaky - Smrz- 2 w Superpole, a Haga na 4 w Superpole, czyli poprawili się od ostatniego razu...czyli nieżle poszło Ducatowcom...jeszcze dla sprawiedliwości pozwolą wywalić zwężki i będzie O.K. Poydr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Hej Bacacyl to może w sobotę wpadniesz na spotkanie na Multistradzie.... może nie będzie przymrozku... Seb Wyczuwam u kolegi nutkę sarkazmu :icon_razz: Taki miałem zamiar, ale tydzień temu zostawiłem u teściowej w ciepłym garażu ( w Kraku niestety tylko parking strzeżony), a to 50 km od Kraka. Ale co się odwlecze to nie ........ :) No chyba ,że wszyscy przyjężdzają na dwóch kółkach, to i ja się jakoś teleportuję po motor. Edytowane 14 Marca 2009 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) A jutro wyścigi SBK- aha... no i nieżle pojechaly Nasze chłopaky - Smrz- 2 w Superpole, a Haga na 4 w Superpole, czyli poprawili się od ostatniego razu...czyli nieżle poszło Ducatowcom...jeszcze dla sprawiedliwości pozwolą wywalić zwężki i będzie O.K. Poydr. Janek 748 S. Superpole poszło lepiej niż sobie wyobrażałem, oby jutro było jeszcze lepiej. Te cholerne zwężki nie pomagają :evil: Jak dojdzie KTM ze swoim twinem będzie już trochę wieksza siła przebicia dla dwucylindrowców ale dopóki kitajce będą jeżdzić na odkurzaczach to nic sie nie zmieni. No ale to nie o tym temat... Ważne że Nori nie nadwyręży tak gum przebijając się z 4 rzędu. Będzie dobrze :lalag: :biggrin: Edytowane 14 Marca 2009 przez tomek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Trzymam kciuki... Mam Ducatowe pytanie: jakie macie Ducatowe ulubione numery startowe, oczywiście 21, 4, 1, 2, 111, 155, 52, 41, są mi wiadome, dodam z mojej puli: 20 (widoczna na zdjeciu- piwszy chlodzony cieczą Desmoquattro- 748 cm szesc. a nie 851 jak mylnie podaja!), 15( Casoli- Gasolio), 168 ( Luccinelli), 7 ( Chili)...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Eeee, no przeciez wiadomo, ze '21' - fajny gostek takim jezdzi... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jacek już jeździsz? :icon_razz: Kurde ale masz dobrze..., a u nas chyba płozy do Duców zamontujem i heja na Golub...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Hmmm...wkurzaja mnie dziurki w kombi i jeszcze 'gejuje' siedzac w garazu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Trzymam kciuki... Mam Ducatowe pytanie: jakie macie Ducatowe ulubione numery startowe, oczywiście 21, 4, 1, 2, 111, 155, 52, 41, są mi wiadome, dodam z mojej puli: 20 (widoczna na zdjeciu- piwszy chlodzony cieczą Desmoquattro- 748 cm szesc. a nie 851 jak mylnie podaja!), 15( Casoli- Gasolio), 168 ( Luccinelli), 7 ( Chili)...Pozdr. Janek. obowiązkowo '84' :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Ja tam chciałem pójść po bandzie i wyczaić nowe kombi, ale nie dam rady w tem roku, dolar jeszcze za drogi... A jeszcze w zeszłym roku moglim Teknica- średni model( bez kangura) z garbem kupić za 400 dolar jak był po 2 zlote z groszem, a teraz du...a mają podobne modele innej firmy S$S ale już droższe...No nic może koniunktura się zmieni- już jednego Murdocha złapali, jeszcze wezmą się za Sorosza i może będzie normalniej...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A jutro wyścigi SBK- aha... no i nieżle pojechaly Nasze chłopaky - Smrz- 2 w Superpole, a Haga na 4 w Superpole, czyli poprawili się od ostatniego razu...czyli nieżle poszło Ducatowcom...jeszcze dla sprawiedliwości pozwolą wywalić zwężki i będzie O.K. Poydr. Janek 748 S. http://www.youtube.com/watch?v=nYkZ3iF3d_8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) No i po pierwszym wyścigu... Haga zajął 2 miejsce, reszta Ducatow daleko... a Smrz nie ukończył wyścigu :( ... teraz widać że konieczne są zmiany w regulacjach...Pozdr. Janek. No w 2 wyscigu sytuacja się powtórzyła..., ale i tak narazie Haga na czele punktacji, jednak nie będzie łatwo... Widać teraz, że konieczne są regulacje zrównujące 2 cylindrówki z 4 cylindrówkami ( 2 cylindrówki są cięższe i mają zwężki na gardzieli ssącej i w airboxie), a tak jedyna nadzieja w krótkich i krętych torach, gdzie nie liczy się moc, ale moment i szybkość w zakrętach...Pozdr. Janek Forever Ducati... Edytowane 14 Marca 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Nie będzie lekko, za duża jest różnica w mocy pomiędzy 4 i 2 cylindrówkami. Co z tego że Dukaty mają większą pojemność skoro są tak dławione że i tak mają mniejszą moc i do tego muszą być cięższe. Nie ma sprawiedliwości na świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka#22 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=113597 Witam :) Pomożecie proszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi