Bacacyl Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czy ktoś zna sposób na zmianę mph na km/h na moim liczniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja w jagu sobie przeliczam :icon_mrgreen: ot takie codzienne ćwiczenie umysłu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 pytanie: znajomy chce kupować - może ktoś zna tego s2r z krakowa? TIA jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czy ktoś zna sposób na zmianę mph na km/h na moim liczniku?? Ja znam zadzwoń do mnie to ci podpowiem. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No to ja jestem juz po porannym ducatowaniu po bydgoszczy:) kozystam z kazdej okazji w tym tygodniu tylko 2 dni nie smigalem bo mialem robote albo padalo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 dobrze mi doradziliście. Wyboru dokonałem :icon_biggrin: i coś extra z 996 dostałem :clap: Tutaj :-) no no Balzac Ty to potrafisz :biggrin: Czy ktoś zna sposób na zmianę mph na km/h na moim liczniku?? tey ynam sposb, na priwa ci powiem lub dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducatista Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) pytanie: znajomy chce kupować - może ktoś zna tego s2r z krakowa? TIA jeszua Ja sobie ostrzyłem pazurki na niego ale że sprawa niepewna to polecam,czlowiek jest z Desmo Silesia nowo załozonego wieć chyba spoko bike ;-) Pisze na http://www.desmosilesia.pl/forum/index.php...dab3be78bc8f760 nick art-g Edytowane 14 Grudnia 2008 przez Ducatista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 O! Widze, ze to kolejny DOC PL...ale dlaczego nie jest oficjalnie na ducati.com??? No...chyba nie samozwanczy? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja sobie ostrzyłem pazurki na niego ale że sprawa niepewna to polecam,czlowiek jest z Desmo Silesia nowo załozonego wieć chyba spoko bike ;-) znaczy nie rozumiem, co miałeś na myśli. co jest niepewne, co za człowieka polecasz i w jakim celu? BTW jak podajesz link do obcego forum, to zauważ, że trzeba się tam logować w celu poczytania... :/ jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 jacku chlopaki wlasnie staraja sie o miano doc:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A myslalem po logosie, ze juz maja. To trzymam kciuki zatem bo to nie latwa sprawa,pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 pytanie: znajomy chce kupować - może ktoś zna tego s2r z krakowa? TIA jeszua Jego historii nie znam , ale go widziałem w motofunie .Wygląda jak nowy, po oponach widać że używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jego historii nie znam , ale go widziałem w motofunie .Wygląda jak nowy, po oponach widać że używany oglądaliśmy wczoraj, dwa niepokojące drobiazgi to osad z wilgoci w oleju, po rozgrzaniu silnika, i lekkie pocenie się przy śrubach takiej małej pokrywki u góry tylnego cylindra, po lewej, tuż pod bakiem. powiedzcie, czy to coś poważnego, czy można pominąć? TIA jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) A czy to nie z pod pokrywki zaworowej? albo z pod pokrywki swożni dźwigienek ,wszystko to drobiazgi wystarczy albo go dokręcić albo wymienić oringi i po sprawie.Pocenie pod cylindrem :eek: lub głowicą było by znacznie gorsze. Edytowane 14 Grudnia 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jak sie poci - znaczy olej jest...a tak powaznie przy ostrzejszym traktowaniu 2 zaworowego Du-ca ten problem to norma, mozna posiedzic i pouszczelniac co nieco, a po 5000 znowu to samo...tak niestety jest jak ma sie silnik chlodzony powietrzem i olejem... Zeszta nie tylko w tym miejscu pewnie sie poci- zajrzyj tu i owdzie... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi