Frencci Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ja do multi zapłaciłem 340zł ale przynajmniej jest gwarancja i głowa spokojna. pewnie jak duke też mnie porwali, ale należy pamietać że w moto są inne przeciążenia niż w samoczodzie lub innych produktach, też w zamiennikach zamiennych dedykowanych pod konkretny produkt czymś ta taniość musi się przekładać i to nie zawsze będzie tylko logo firmy. pozdrawiam. Sprawdzajcie ceny czesci na Thorn'ie. Nie moga byc w serwisach ceny wyzsze...a nawet niektorzy klubowicze maja male znizki w Poznaniu ;-]. Ale niestety tego trzeba samemu pilnowac...wiemy jak jest przeciez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ja do multi zapłaciłem 340zł ale przynajmniej jest gwarancja i głowa spokojna. pewnie jak duke też mnie porwali, ale należy pamietać że w moto są inne przeciążenia niż w samoczodzie lub innych produktach, też w zamiennikach zamiennych dedykowanych pod konkretny produkt czymś ta taniość musi się przekładać i to nie zawsze będzie tylko logo firmy. pozdrawiam. Ludzie do Multi przy jednym wałku w głowicy 340pln za komplet? :banghead: :eek: :icon_eek: ale się dajecie w ch.......a robić .Ja w jednym z najpożądniejszych pod Warszawskim autoryzowanym serwisie Ducati gdzie zawsze i wszystko kupowałem po cenach katalogowych a nie z sufitu (info na priwa) do ST4S gdzie paski są dłuższe po 93 zęby (bodajże) bo to 4 zawory na cylinder i po 2 wałki w głowicy ,zapłaciłem 280pln.Pablo z Kielc potrzebował zakupić kluczyk do Ducati surówkę z czipem do immobilajzera nie zaprogramowanego, w jednym z serwisów Warszawskich usłyszał 250pln ,a cena katalogowa w tym moim usłyszałem 97pln netto, długo by takie przypadki wymieniać. Reasumując zanim się zdecydujecie na zakup dzwońcie do kilku przedstawicieli Ducati nie tylko w jednego .A ci moi również wysyłają pocztą. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Wasze informacje napewno pomogą mi w wyborze. Zdecydowałam, że kupuje oryginały :bigrazz: Edytowane 24 Listopada 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freel4ncer Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Twist The Throttle odcinek o Ducati part 1 http://pl.youtube.com/watch?v=n6jZ6z3_fPY part 2 http://pl.youtube.com/watch?v=iSUYIQVv9tA&feature=related part 3 http://pl.youtube.com/watch?v=fJQ3jaYKeIM&feature=related part 4 http://pl.youtube.com/watch?v=kyojF_gPB7M&feature=related Milego ogladania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Wasze informacje napewno pomogą mi w wyborze. Zdecydowałam, że kupuje oryginały :bigrazz: Sprawdzalas na Thorn'ie? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Wasze informacje napewno pomogą mi w wyborze. Zdecydowałam, że kupuje oryginały :bigrazz: Orginały różnią się od tych co kupiłem do Monstera że moje mają białe napisy i nie posiadają magicznego napisu DUCATI a tak poza tym to są paski Gates tak jak Orginały ,i pewien jestem jednego że te moje są też robione dla Ducati bo żaden inny pojazd nie jest produkowany na takich paskach :icon_mrgreen: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Orginały różnią się od tych co kupiłem do Monstera że moje mają białe napisy i nie posiadają magicznego napisu DUCATI a tak poza tym to są paski Gates tak jak Orginały ,i pewien jestem jednego że te moje są też robione dla Ducati bo żaden inny pojazd nie jest produkowany na takich paskach :icon_mrgreen: Zgadzam sie z panem Edwardem ;) Ale jest jeden problem do 620 i 750 ida inne paski niz do 900 i po 1 nawet orginalne sa drozsze. Pozatym ciezko znalezc zamienniki, szukalem tez jakis czas pasków Getsa ( bo sa to te same paski jeno bez napsisof Ducati ) i niemam punktu zaczepienia. Znalazlem do starszych modeli oraz do 900 a do 750 brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Wstąpiłem dziś wracając z pracy do chłopaków zapytać ile właściwie kosztują te paski do Multi ,na prędce powiedzieli że 70 albo 90pln sztuka ale na bank nie więcej niż 100pln ,a nie mieli możliwości sprawdzić dokładnie bo mi się spieszyło a musiałbym dysponować numerem katalogowym Ducati .Ale 340pln za komplet? :banghead: :banghead: :banghead: Ździerstwo A to link do zdjęcia z paskami Gates jakie zakupiłem za 74pln komplet do Basi Monstera 900 z 97r są tam czytelne wszystkie oznaczenia http://edzio35.wrzuta.pl/obraz/oQCbb90E3U/ Edytowane 24 Listopada 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ludzie do Multi przy jednym wałku w głowicy 340pln za komplet? :banghead: :eek: :icon_eek: ale się dajecie ( ... )przypadki wymieniać. Reasumując zanim się zdecydujecie na zakup dzwońcie do kilku przedstawicieli Ducati nie tylko w jednego .A ci moi również wysyłają pocztą. Człowiek całe życie się uczy ale następnym razem czemu nie, bo na razie mam spokuj na 2 lata, jeszcze się tylko zastanawiałem nad filtrem KN ponieważ u mnie "na wiosce" :biggrin: dużo kurzu a przydało by się co jakiś czas zajrzeć i przeczyścić - suma sumarum na razie zakupiłem orginał 109zł tylko proszę nie pisz,że przepłaciłem :banghead: :icon_eek: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Gdzie kupiles te paski w takiej cenie? Moze odradzimy ludzi forumowiczom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Gdzie kupiles te paski w takiej cenie? Moze odradzimy ludzi forumowiczom? sprawdziłem właśnie w sklepie internetowym za sztukę kosztują 144 zł tu strona http://ducati.torn.com.pl/palio/html.run?_...Sum=-2110922682 i nr katalogowy 73740211A, pewnie coś mi się pomyliło sory bo robiłem też sprzęgło i parę innych rzeczy, wieczorkiem zerknę w fakturę z serwisu i napiszę dokładnie ile mnie ta przyjemność kosztowała. SORKI ZA BŁĄD JESZCZE RAZ - moto robiane w Boldor PROŚBA DO MODERATORA NIE MOGĘ W DOMU KORZSTAĆ Z FORUM, NIE CHODZI, CZY COŚ ZROBIŁEM NIE TAK (muszę w pracy) Edytowane 24 Listopada 2008 przez RuBBeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freel4ncer Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Na co wy tam nazekacie wymiana paska i ustawienie nierzadu ;) w autoryzowanym serwisie Ducati w Dublinie to koszt 800e btw wlasnie mialem okazje sie przejechac na monsterze 400 po Dublinie :crossy: tyle ze to wogule nei jedzie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) No i odebrałem fanty podane przez Ryśka -tłumiki:icon_eek: kurde taka ilość tych tłumików że z miesiąc mi zejdzie:2 tłumiki od 999,2 od 1098, Aprilki RSV 1000, 2 od CBR 1000 z 2006, jeden od CBR 600 z 2006, jeden od GSF 1250, jeden nowy nawet nie wiem od czego, ale lubie to i od jutra zaczynam.Kurde ale rozebrać ten tłumik od 999 :icon_eek: będzie przesrane podwójna obudowa itp,a jaki skurczybyk ciężki :banghead: Przyszło mi do głowy :icon_idea: że może kozę do grzania w garażu na jakimś złomie okolicznym kupię i nie myliłem się :clap: -Koza prawie 50kg żelastwa za całe 60pln podwójne dżwiczki itp z blachy 5mm -rewelka.Jeszcze tylko odprowadzenie spalin i można startować. Muszę przyznać że ta ałkcja z tą blachą perforowaną odniosła skutek :icon_mrgreen: , już mi tylko pół arkusza zostało ,niebawem będę musiał pojechać po nastempny albo i odrazu 2.Widzę że jest więcej takich zapaleńców jak ja którzy lubią coś zmienić osobiście w swoich sprzętach Edytowane 25 Listopada 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Jaka Aprilia Etv- moj braciak jezdzi na RSV-ce - daleko mu do Caponordow, Wiader i tym podobnych Wi stormów... :icon_mrgreen: , gadales z Ryskiem n/t przerobki 999-? Jak by co to skonsultuj z nim. Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Jaka Aprilia Etv- moj braciak jezdzi na RSV-ce - daleko mu do Caponordow, Wiader i tym podobnych Wi stormów... :icon_mrgreen: , gadales z Ryskiem n/t przerobki 999-? Jak by co to skonsultuj z nim. Pozdr. Janek 748 S. Szacun -masz racje RSV . ETV to popierdułka jakaś. Kumpel miał taką i poszedłem na skróty. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi