majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A dziś miód i śmietana :lalag: Jutro ma byc tak samo a w piatek ekipa do 2oo ruszyla i to jeszcze wieczorem :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Eee, no... A tu większość czasu lało :/Ale jutro zamierzam nadrobić ;> Scitro: przycisz muzykę, to usłyszysz ;p Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 O której i gdzie zbiórka??? :banghead: Może ekipa poznańsko- gnieźnieńsko- toruńska dołączy??? :crossy: Prezesie, montuj ekipę! :crossy: hmmm...kusząca propozycja. Jutro dzień wolny i w planach mam zamiar poklekotać po okolicach...ale możnaby skoczyć gdzieś dalej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ale możnaby skoczyć gdzieś dalej :crossy:... i pogadać na temat kanapy. Jak kupię tego Duka z alledrogo, będę ją zdejmował :lalag: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jeżeli cztery chętne "DUCATY" zbierzemy ma to sens. Jeżeli będzie to jeszcze wieksza ekipa będzie to miało jeszcze większe znaczenie. A jeżeli lokalne Ducatisti się na Bałtykiem spotkają, będzie to miało "wiekopomne" znaczenie. Pytanie: czy zna ktoś fajną miejscówkę nad Bałtykiem dokąd nasze Dukaty deklekotać się mogą ?Może, molo w Sopocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Może, molo w Sopocie ? :crossy: Rozumiem, że tym razem startujemy bez "przygód" :notworthy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wsciekla grypa panuje u nas i cala trojka lezy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ej Franek przed kupnem Esteka poradz sie Edzia- "...Edzio prawde Ci powie...", niech sie karnie i wypowie n/t osiaga danego Ducaciątka- wyczuje roznice jesli zdlawiony o tych 30 KM( albo wiecej).Pozdr. Zazdrosnym okiem patrzacy na Wasze fiu-bździu Nikiel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wsciekla grypa panuje u nas i cala trojka lezy :notworthy:To dobrze się składa. Powdychacie jodu i przejdzie :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 zdjęcia już są w galerii "Klekocina z Garwolina" ;) http://picasaweb.google.com/balzac100/KlekocinaZGarwolina# Czułem mały niedosyt po dzisiejszej przejażdżce i pojechałem na CARGO. Czasami lubię tam i z powrotem pojeździć. I zgadnijcie kogo tam spotkałem ??? Naszego kolegę klubowicza Jaro i jego białą 848. Trochę żeśmy się po mieście pościgali (przegrałem, ale tylko, tylko o milimetr :crossy:). W sumie się ciesze że nie kupiłem ścigacza, gdyż wyścigi od świateł do świateł to nie mój żywioł. Może jakbym młodszy był :notworthy: PS:Gomez dzięki z tytuł do galeriiStrzał w dziesiątkę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 "...Edzio prawde Ci powie...", Edzio oglądał, zaglądał itp.Chodzi o to, że sprzedający lekko napierał, bo mu małżonka ze świeczkami na głowie siedziała, więc nie dobraliśmy się do bebechów. Rundkę kontrolną zrobiłem, coby sprawdzić jak to jeździ, a że nie mam porównania to się nie wypowiadam. Jeździ :notworthy: . Wachy w zbiorniku nie było, czasu dla nas też. Pogoda za to i dobry nastrój :buttrock: Wycieczka udana, to najważniejsze.Może jak spojrzysz na fotki, robione przez klekotowego specjaliste to znajdziesz coś. Aha- wyświetlacz ciekłokrystaliczny pęknięty, obrotomierz nie pokazuje wolnych obrotów, szybkie tak :crossy: Pod siedzeniem, na kompie napisane coś w niezrozumiałym języku, że coś tam po 22tys km. W sumie zrobione 38tys. Kiera prosta, lagi też, od dołu miny żadnej nie znalazłem, przewody stalowe, nie cieknie, nie rzyga, fajnie klekocze.Tyle ode mnie, niech się mądrzejsi wypowiedzą teraz ;) Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ... i pogadać na temat kanapy. Jak kupię tego Duka z alledrogo, będę ją zdejmował :crossy: obawiam się, że do mojego ss'a nie bedzie pasowała...ale pewna nie jestem- zobaczy się :D To jak, Akcja Sopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To jak, Akcja Sopot? My z frankiem to raczej nie, bo chcemy zaliczyc cmentarz na Woli i sobie na motrach tam pojedziemy a potem gdzies kierunek Bemowo i dalej posmigamy ... Kampinos czy cus :D Jestem u niego o 11 umowiony :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 My z frankiem to raczej nie, bo chcemy zaliczyc cmentarz na Woli i sobie na motrach tam pojedziemy a potem gdzies kierunek Bemowo i dalej posmigamy ... Kampinos czy cus :eek: Jestem u niego o 11 umowiony :D W takim razie "Akcję Sopot" zawieszamy do odwołania :( Kto wie, może następnym razem :crossy: Jutro wsiadam na Junaka :bigrazz: i dookoła komina będę sobie latał, a Wam również życzę udanego śmigania i lansu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W takim razie "Akcję Sopot" zawieszamy do odwołania :D Nie było chętnych, a musiałem szybko podjąć diecezję w sprawie świeczek. P.S. Jak zwykle super fotki i podpisy :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi