gomez Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Będę i chętnie cię poznam osobiście.Pamiętam, jak pisałeś o brzmieniu wydechów, dobre to było.Jak będziesz na bajzlu to dzwoń 501182308. Przy okazji mam prośbę o osłuchanie pacjenta. Coś za bardzo klekocze ostatnio, przy ruszaniu taki metaliczny dźwięk :wink: . Sprzęgło??? ja tez bym wpadl i sie przywital. O ktorej mniej wiecej planujecie byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 http://allegro.pl/item437074543_ducati_s2r...00_800_620.html Jak Wam się podoba? Zakładając, że rama nie jest walnięta, amor jest w porządku i koła całe jaki może być orientacyjny koszt przywrócenia go do pełnej sprawności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja bede w niedziele około od 9 jakby co dzwonic 668 144 297 i jakby ktoś oglądał duka to chętnie się coś dowiem piszcie. i ewentualnie pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ja tez bym wpadl i sie przywital. O ktorej mniej wiecej planujecie byc ?? Gomez- pisz tutaj czego szukacie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja mam zamiar być ok 10 w sobotę.Od pogody zależy czym.509488050pozdrawiam http://allegro.pl/item437074543_ducati_s2r...00_800_620.html Jak Wam się podoba? Zakładając, że rama nie jest walnięta, amor jest w porządku i koła całe jaki może być orientacyjny koszt przywrócenia go do pełnej sprawności? Też się nad tym zastanawiałem, ale bardziej myślę o s4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Gomez- pisz tutaj czego szukacie ;-]Szczescia w zyciu zawodowym i miłości !Z szukania motorka dla kobiety powoli sie wycofuje bo: "ten za mało sportowy, tamten za bardzo sportowy, a jeszcze tamtem zbyt ponury" :notworthy: A na bazarze to nic konkretnego, przejsc sie, obejrzec, ciuchy poprzymierzac i ew o włoszczyźnie pogadac jak Bóg da się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Pewnie oczekuje rzeczy niemożliwych, ale czy ktoś z Was szanownych mieszka Zielonej Górze, bądz w okolicy? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Rubben, oglądałem Multistrade... Ktos tu kiedys pisał,że ma stelaż pod kufer Givi to SS`a. Nie wiecie kto to był???? Aha, do tej chwili mam 13 osób, które wpłaciły za meeting w Wadowicach. Biorąc pod uwage ile osób będzie na bank z moich bliskich znajomych to zakładam minimalną ilośc osób na 20 sztuk :icon_rolleyes: Ale mam nadzieję,ze będzie więcej. Edytowane 12 Września 2008 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Właśnie wróciłem z garażu urobiony po pachy skończyłem przeróbke fabrycznych Remusów koledze z forum Łukaszowi z pod Sandomierza w jego ST4S ,wstawiłem pełen przelot 58mm, wata stalowa z nierdzewki i tkaniny szklane ,jutro ma przyjechać je odebrać i założyć ,cholernie jestem ciekaw efektu bo w swoje wstawiłem komore z przegrodą a tu od początku do końca wytłumiony przelot 58mm. A Właśnie -czy jest na naszym forum jakaś osoba mająca działalność gospodarczą mogąca kupić i wrzucić w koszty przyzwoitej klasy spawareczkę za kilka tysi ,bo musze kupić takową Tig 160 -180 Amper np.Fronius Transtig 1600 lub Kemppi Minarctig 180MLP do takowych przerubek wydechów a Remusy to kwasówa 0,8mm i spawanie jej elektrodami otulonymi 2mm średnicy :icon_rolleyes: to upierdliwość.Wiec jestem zmuszony kupić sprzęt wyższej klasy ale 1000pln vatu to sporo ,więc jeżeli jest ktoś na naszym forum z kim mógłbym się dogadać byłbym bardzo wdzięczny- kiedyś może też skożysta z mojej pomocy w jakiejś kwesti-może właśnie przerubki Ducatowych kominów?-kto wie? Edytowane 12 Września 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Właśnie wróciłem z garażu urobiony po pachy skończyłem przeróbke fabrycznych Remusów koledze z forum Łukaszowi z pod Sandomierza w jego ST4S ,wstawiłem pełen przelot 58mm, wata stalowa z nierdzewki i tkaniny szklane ,jutro ma przyjechać je odebrać i założyć ,cholernie jestem ciekaw efektu bo w swoje wstawiłem komore z przegrodą a tu od początku do końca wytłumiony przelot 58mm. A Właśnie -czy jest na naszym forum jakaś osoba mająca działalność gospodarczą mogąca kupić i wrzucić w koszty przyzwoitej klasy spawareczkę za kilka tysi ,bo musze kupić takową Tig 160 -180 Amper np.Fronius Transtig 1600 lub Kemppi Minarctig 180MLP do takowych przerubek wydechów a Remusy to kwasówa 0,8mm i spawanie jej elektrodami otulonymi 2mm średnicy :icon_rolleyes: to upierdliwość.Wiec jestem zmuszony kupić sprzęt wyższej klasy ale 1000pln vatu to sporo ,więc jeżeli jest ktoś na naszym forum z kim mógłbym się dogadać byłbym bardzo wdzięczny- kiedyś może też skożysta z mojej pomocy w jakiejś kwesti-może właśnie przerubki Ducatowych kominów?-kto wie? To w takim razie Wilu musi sie pochwalic na Youtub'ie ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Hej, heja... My bedziem tylko w sobote i tylko mniej wiecej do 13.30, polatamy obkupiem sie jak bedzie z czego i do domu...Bedziem nie swoim samochodem wiec Klekota i czerwonego 999 nie ma co wygladac...Ide spac bo o 6.00 wyjazd. Pozdr. Janek 748 Alien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 piszcie co ciekawego na bazarku i czego nie brać a na co zwrócić uwage - jutro ide :biggrin:. dzieki duke 75 dzisiaj przedzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 No i bylim na Bajzlu, byly nawet 2 sztuki Ducatow: 848( 35 tys) i Monster S4( 17000), ja tam kupilem do Ducata kubanek blaszany na kawe/ herbate- 0,5 litra z nadrukiem Ducati, polatalim poszukalim, ale nic sensownego nie bylo... jednak w dobie internetu Bajzel w Stolycy ma sens jako zjawisko jedynie towarzyskie, malo ( przynajmniej dla nas) rzeczy jest, bylu dolne czesci owiewki do 999, ale facet uparcie z ceny nie chcial zejsc, a jako ze nie byly nam wlasciwie potrzebne( chyba ze jako element wystawowy) , dalismy sobie na spokoj...ogladalem rekawice dla siebie bo moje sa mocno sfatygowane i zdaloby sie nowe kupic, ale takie na kangurzej skorce nie dosc ze drozsze niz w Stanach, to jeszcze slabsze - krotszy mankiet i z cienszej skory- nie sprawialy wrazenia solidnych...czyli zamowie sobie w USA...Jak ktos chce pochodzic jutro niech pamieta ze ok 13.30-14 ludziska beda zaczynac zbierac sie do domu...Z czesci do Ducati ktore czekaja na szczesliwego nowego wlasciciela byly:-dolne owiewki 999- owiewki ST 3 - dekiel mokrego sprzegla ( 200 zl)- silnik od Monstera 600- chyba( 2000 )- siedzenie Monstera- oslona carbonowa z szyba do Monstera- kompletny uklad hamulcowy Brembo w oplocie stalowym- 2 tarcze hamulcowe 748/916 - 180 zli to chyba bylo wszystko... Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Właśnie wróciłem z garażu urobiony po pachy skończyłem przeróbke fabrycznych Remusów koledze z forum Łukaszowi z pod Sandomierza w jego ST4S ,wstawiłem pełen przelot 58mm, wata stalowa z nierdzewki i tkaniny szklane ,jutro ma przyjechać je odebrać i założyć ,cholernie jestem ciekaw efektu bo w swoje wstawiłem komore z przegrodą a tu od początku do końca wytłumiony przelot 58mm. A Właśnie -czy jest na naszym forum jakaś osoba mająca działalność gospodarczą mogąca kupić i wrzucić w koszty przyzwoitej klasy spawareczkę za kilka tysi ,bo musze kupić takową Tig 160 -180 Amper np.Fronius Transtig 1600 lub Kemppi Minarctig 180MLP do takowych przerubek wydechów a Remusy to kwasówa 0,8mm i spawanie jej elektrodami otulonymi 2mm średnicy :banghead: to upierdliwość.Wiec jestem zmuszony kupić sprzęt wyższej klasy ale 1000pln vatu to sporo ,więc jeżeli jest ktoś na naszym forum z kim mógłbym się dogadać byłbym bardzo wdzięczny- kiedyś może też skożysta z mojej pomocy w jakiejś kwesti-może właśnie przerubki Ducatowych kominów?-kto wie? No i był Wilu mimo temperatury ,dotarł przed 14.Założyliśmy tą moją przerubke- tylko małe spawanko końcówek tych przy kolankach i kolektorach i pruba generalna i niespodzianka nawet dla mnie, lepiej niz się spodziewałem :buttrock: :clap: :biggrin: :icon_rolleyes: .Wcześniej nie robiłem przelotów ale warto posiedzieć kilka dni w garażu i podłubać, efekt jest może nawet lepszy niż Termingnoni i to przy znacznie mniejszym zinwestowanym budżecie.Zobaczymy jeszcze co Wilu napisze po powrocie do domu i po odtajaniu ,oby mu się nie mokło -jak to zachowuje się w trasie czy nie jest za głośny chociaż wydaje mi się że nie jest bardzo głośny tylko dostał pięknego,miękkiego basu.Co się nie robi Dla Ducati, jechać ponad 500km w taką temperaturę jednego dnia :wink: :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 dzięki za info o bazarku może ktoś jutro przyjedzie i wkońcu bedę mógł się przymierzyć do multistrady na żywo. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi