Świeżak Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witam! Czy jest na forum jakis Desmomaniak z Pily lub bliskich okolic? ;-) Prosze o kontakt na PW. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducatista Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tego ,,ducati Scuderia,, wystawiono na aukcji jest nawet filmik--http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycles___Ferrari-Ducati-996-Custom-Cruiser-Pro-Street_W0QQitemZ290246746427QQddnZMotorcyclesQQddiZ2283QQcmdZViewItem?hash=item290246746427&_trksid=p3756.m14.l1318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tak Prezes Nowak byliśmy w jedwabnem i widzieliśmy jak wyjerzdżałeś z poleniem gumy na trawie i nawet nas widziałeś bo rozmawiałeś z Jankiem a my oboje z Basią staliśmy obok niego ale nas sobie nie przedstawił-Ale dupa ten Janek.A nasze motocykle i namiot stasły u Ryśka w Grabniku. Właśnie wróciliśmy ze spotkania-minidesmomitingu z Jedwabnego tak pechowego piątku to już dawno nie mieliśmy ,na początek mieliśmy pecha dwoma grzechotnikami przed Ostrołęką wyprzedzić dwuch misiów w nieoznakowanej Vectrze ,skurczebyki przez całe miasto za nami jechali i zatrzymali nas dopiero za miastem na szczęście w nieszczęściu spierdzielił im się spszęt i nie mogli nam odtworzyć naszego youtube,bo mogłoby być gożej i suma sumarum po 5 punktów i po 250pln :banghead: .Już myśleliśmy że koniec niespodzianek a tu :banghead: pomiędzy Łomżą a Jedwabnem musiałem odcedzić kartofelki troszke za sybko z asfaltu zjechałem na szuter,chamulce Brembo i gleba do lakieru 2 elementy owiefki,docieńcie naklejek-napisów i do wymiany nowo zakupiony kierunek w serwisie na szczęście nic więcej.Dziś z chłopakami Ryśkiem i Jankem na 4 grzechotniki tak nas podprowadzali i podprowadzali że w końcu przyjechali z nami do nas do domu do Twierdzy na kawke i ciastko a spowrotem w godzine czterdzieści dotarli do Łomży :crossy: :clap: :buttrock: :biggrin: Ale powiem wam że było warto spotkać się pogadać ,spędziś więcej czasu z desmozarażonymi i z ekipy z Motostodoły nawet parada była inna niż wszystkie degustacje,odwiedziny Doliny Rozpudy,odwiedziny Króla Puszczy który żyje jak Pustelnik itd itp :buttrock: :notworthy: I moja Desmozarażona mimo początkowej niechęci do przyjazdu do Jedwabnego zmieniła odrazu zdanie jak tylko dotarliśmy i cieszy się że była A właśnie czy ktoś z was demomaniaków wie jak skasować serwis (klucz w kwadraciku) na wyświetlaczu LCD licznika który wyświetlił mi się po przekroczeniu 20tysi km bo paseczki wymienie sobie po jutrze w Cafereiserze w Łomiankach świece już wymieniłem,olej po powrocie po wymianie pasków.no i może sprawdzę sobie zawory Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Cześć Wam!Wczoraj wróciliśmy z SBK w Brnie. Było super szczególnie dlatego,że Bayliss góra w obu wyścigach. Totalnie się odprężyłem.Wracałem wczoraj z Soleskim, Darkmannem i Rafałem na s2r 1000 oraz kumplem na R1. Soleski na nowiutkim 848 trochę przeginał z prędkościa maksymalną co dla R-jedynkowca było doskonałą okazja do pokazania co daje 180 KM. Darkmann za to pokazał,że monster 600 pójdzie ponad 200km/h(!). Jechałem za nim i na GPS pokazało dokładnie 192 km/h co daje licznikowe ok.205. Troszkę za szybko było!!!Generalnie jednak bomba. Mniej ludzi niz na GP, mniej komercyjnie i taniej.Polecam! Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Witam Wszystkich.Jestem po wyprawie do Rzeszowa.Była to pierwsza wyprawa mojego Ducati.Sprawdził się w 100%. Ostrzegam tylko na razie uważajcie na trasie Radom Rrzeszów ( przez Ostrowiec Świętkorzyski). A mamy kolejną Kobietę zakochaną w Ducati, i mogę zdradzić że myśli o zakupie Ducati.Poniżej zdjęcie mojej lepszej połówki.Zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Tego ,,ducati Scuderia,, wystawiono na aukcji jest nawet filmik--http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycles___Ferrari-Ducati-996-Custom-Cruiser-Pro-Street_W0QQitemZ290246746427QQddnZMotorcyclesQQddiZ2283QQcmdZViewItem?hash=item290246746427&_trksid=p3756.m14.l1318 było...... :( Jakby co to Tyskie b. lubię..... :D ;) ;) ..... iz góry b. dziękuje :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducatista Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Pierona to jezech poinformowany jak dziennikarze TV takie starocie przeterminowane daje ;-D.Ja wole inne a najlepiej włoska kawe ale zapraszam jak cosik bo juz niedlugo Ducacikiem sie wykazac bede mógł ;pPs.A Stoner fantastycznie wczoraj pojechal (na rownie wedlu mnie fantastycznym torze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Poniżej zdjęcie mojej lepszej połówki.Zdjęcie Ta na górze,czy na dole?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ta na górze,czy na dole?? :bigrazz: To ja pisałem, niezalogowany.Jakieś zmiany na forum, że można pisać bez logowania :eek: To się zacznie...Przody ok??? Wymiana uszczelniaczy pomogła??? było...... :( Jakby co to Tyskie b. lubię..... :) :P :icon_razz: ..... iz góry b. dziękuje :lalag: Zwyczaje z precli??? :flesje: tymbarkiem.. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wybiera sie ktos z Malopolski do Torunia 27-07-2008 na Desmo-spot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To ja pisałem, niezalogowany.Jakieś zmiany na forum, że można pisać bez logowania :icon_razz: To się zacznie...Przody ok??? Wymiana uszczelniaczy pomogła???Zwyczaje z precli??? :bigrazz: tymbarkiem.. No niestety nie udało się wymienić przed trasą ale jechałem ostrożnie a nasz stan dróg nawet się poprawia więc nie było tak źle. A Lepsza połówka to ta na górze na dole ta szybsza :flesje:.Pozdrawiam. PS. Proponuję spotkać się na jakieś :) . I :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No niestety nie udało się wymienić przed trasą ale jechałem ostrożnie a nasz stan dróg nawet się poprawia więc nie było tak źle. A Lepsza połówka to ta na górze na dole ta szybsza :D.Pozdrawiam. PS. Proponuję spotkać się na jakieś :flesje: . I :crossy: Jeżdżę z cieknącą lagą drugi miesiąc,więc można :banghead: Moto tylko jakby gorzej hamuje :icon_mrgreen: Spotkać- bardzo chętnie, codziennie wieczorem mogę.Może byś się wybrał do Toronto w niedzielę???http://www.docpoland.com/node/1289Stworzymy reprezentację ss-ów :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No niestety nie udało się wymienić przed trasą ale jechałem ostrożnie a nasz stan dróg nawet się poprawia więc nie było tak źle. A Lepsza połówka to ta na górze na dole ta szybsza :D.Pozdrawiam. PS. Proponuję spotkać się na jakieś :flesje: . I :crossy: Jeżdżę z cieknącą lagą drugi miesiąc,więc można :banghead: Moto tylko jakby gorzej hamuje :icon_mrgreen: Spotkać- bardzo chętnie, codziennie wieczorem mogę.Może byś się wybrał do Toronto w niedzielę???http://www.docpoland.com/node/1289Stworzymy reprezentację ss-ów :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Jeżdżę z cieknącą lagą drugi miesiąc,więc można :banghead: Moto tylko jakby gorzej hamuje :icon_mrgreen: Spotkać- bardzo chętnie, codziennie wieczorem mogę.Może byś się wybrał do Toronto w niedzielę???http://www.docpoland.com/node/1289Stworzymy reprezentację ss-ów :buttrock: Chętnie bym skoczył ale mam inne Plany Zaręczyłem się i muszę teraz objechać Rodzinkę i Powiadomić Osobiście. Oczywiście że jako Ja i Moja Lepsza Połówka Kochamy Ducati to będziemy chcieli na Ślubie zgromadzić dużo Ducati żeby przed kościołem mogły ryknąć razem. To takie nasze małe marzenie :flesje: Mam nadzieje że wtedy wszyscy licznie przyjadą :crossy: Edytowane 21 Lipca 2008 przez xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośćedzio_* Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Chętnie bym skoczył ale mam inne Plany Zaręczyłem się i muszę teraz objechać Rodzinkę i Powiadomić Osobiście. Oczywiście że jako Ja i moja połówka Kochamy Ducati to będziemy chcieli na ślubie zgromadzić dużo Ducati żeby przed kościołem mogły ryknąć razem. To takie małe nasze marzenie :icon_mrgreen: Mam nadzieje że licznie wszyscy przyjadą wtedy :buttrock: A zorganizuj jakiś Desmo chleb ze smalcem i jak termin będzie pasował to Modlin Twierdza się zamelduje na 2 czerwone Grzechotniki a nóż i reszta mazowsza dołączy.Bardzo fajny pomysł.Poddaję pod dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi