troublemaker Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Maly monster to mały monster jest jaki jest ale robote robi :biggrin: Ja swojego kupiłem aby stestować marke i jej reputacje i jest o.k :cool: A jak ktoś......... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Skrot ze spotu: http://pl.youtube.com/watch?v=dNFv81bm380 . Thx Jaro ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Sihaja,gratuluje zakupu,do zobaczenia na którymś ze spotów.Goran wielkie dzięki za przyjęcie-było suuper!!!!!Filmik naprawde świetnyDzieki wszystkim za super atmosfere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Ludzie piękność do kupienia S4RS Trikolor z 2008r w Stanach ,zainteresowani kontaktować się z Jankiem Klekotkiem lub Ryśkiem z Desmomotostodoły z Jedwabnego-a nie zostało dużo czasu do końca licytacji- do jutra, aktualna cena 6000$ http://www.salvagedirect.com/asp/viewitem.asp?itemid=678800 Edytowane 13 Lipca 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 hmm widzieliscie to?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1263866pozdawiam :cool: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 hmm widzieliscie to?http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1263866pozdawiam :cool: Ciekawostaka ale cos nie 'teges' w tym wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Jaro świetny filmik thx.Ludziska świetne spotkanie do następnego.Z częścią z Was już w najbliższy weekend na WSBK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) No a widzielista Stonera w akcji??? Wygral i odrabia straty, wiec sie liczy jeszcze w Mistrzostwach( choc niektorzy postawili juz krzyzyk)....a co do wspomnianego przez Edka Monstera S4RS- to najlepiej jak sie dogadacie z odpowiednimi osobami: Ryskiem lub Adamem z Motostodoly Jedwabne- ja sie sprowadzaniem nie zajmuje...choc sie krece kolo Jedwabnego...odpowiednie telefony sa na stronie www.motostodola-jedwabne.netPozdr. Janek. Edytowane 13 Lipca 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam Desmomaniakalnych Ducacistów ;-) od piątku jestem szczęśliwą posiadaczką SS 750, po zakupie odrazu zrobiłam 200 km z Łodzi do domu, prowadziło się bardzo dobrze (jak na porównanie jazdy na moim poprzednim moto Gs 500E) 30 km od domu złapała mnie burza z niezłym deszczem, wiec zjechałam na pobliską stacje, po 1 h czekania stwierdziłam, że powoli damy rade...dojechaliśmy i warto było,widok Duca stojącego przed domem- bezcenny :flesje: Na drugi dzień bolały troche łapki, ale to pewnie kwestia złego ułożenia ciała. Wciąż nie moge w to uwierzyć, że jest mój :DDD pozdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam Desmomaniakalnych Ducacistów ;-) od piątku jestem szczęśliwą posiadaczką SS 750, po zakupie odrazu zrobiłam 200 km z Łodzi do domu, prowadziło się bardzo dobrze (jak na porównanie jazdy na moim poprzednim moto Gs 500E) 30 km od domu złapała mnie burza z niezłym deszczem, wiec zjechałam na pobliską stacje, po 1 h czekania stwierdziłam, że powoli damy rade...dojechaliśmy i warto było,widok Duca stojącego przed domem- bezcenny :notworthy: Na drugi dzień bolały troche łapki, ale to pewnie kwestia złego ułożenia ciała. Wciąż nie moge w to uwierzyć, że jest mój :DDD pozdr!!Witamy kolejną Desmozakręconą osobę w naszym gronie. Szkoda, że się ne załapałaś na nasze Desmo spotkanko w sobotę w Łodzi. Ale następnego Ci nie odpuścimy.PozdrawiamRafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam,Może ktoś jest/będzie zainteresowany kupnem karbonowych kominów Termignoni "only for race use". Jeździły od nowości, przez około 500 km, w monsterze 620. Piszcie na priva - podam bezpośredni kontakt do właściciela. P.S.Gratulacje dla wszystkich nowych właścicieli, którzy przygarnęli Ducaty pod dach :notworthy: DesmopozdrowieniaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 chodzą plotki, że nastepny spot Desmo odbędzie się w piernikowie :notworthy: wiec zapraszam do miasteczka jak i do włoskiej restauracji w której pracuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 chodzą plotki, że nastepny spot Desmo odbędzie się w piernikowie :crossy: wiec zapraszam do miasteczka jak i do włoskiej restauracji w której pracuje :icon_mrgreen: A, to juz Cie mam! ;-] Archie kiedys wspominal o tajnym wspolpracowniku we wloskiej knajpie ;-]. Gg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joy Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ciao Tutti! Melduję w żołnierskim skrócie, że po 2 tygodniowej wyprawie do Afryki wróciliśmy z Bellą w doskonałym stanie psychicznym i technicznym. Wprawdzie trudy wyprawy jeszcze dają znać, ale śmiało mogę powiedzieć, że Multistrada spisała się znakomicie na trasie liczącej niemal 4.000 km. Wystarczyło paliwo - +/- 6 l na 100 z rynsztunkiem, smarowanie łańcucha i dobre słowo i Ducati dało radę :crossy: Ostatni odcinek, czyli jakieś 1500 km z Genui do Krakowa, to 16 godzin non stop w siodle. Oprócz standardowego zmęczenia tylko palce lewej ręki i nadgarstek lekko mam odrętwiałe - trzeba dopracować parametry klamki i powinno byc lepiej. Ale moto naprawdę spisało sie na medal. Koncepcja Multistrady jako motorka także turystycznego również. Poza tym tutto bene! Forza Ducati :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anandre Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam,Nigdy jescze nie pisalem na forum ale pomyslalem ze warto napisac o problemie kluczykow pewnie pare osob znajduje sie w tej samej sytuacji co ja. Mam Ducati S4R ktore kupilem pare lat temu z jednym czarnym kluczykiem, wiadomo Ducati twierdzi ze niemozliwe jest dorobienie czarnego kluczya bez czerwonogo, ile razy sprawdzalem czy nie zgubilem kluczyka i czy napewno mam go w kieszeni :o). Ostatnio rozbebeszylem elektronike w mojej Duce i SUKCES dorobienie kluczyka jest mozliwe, teraz moge jezdzic spojkojnie !!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi