Frencci Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Hehehe... wracając do Desmo-korka z Bochni to był wczoraj widziany w małopolsce w kilku miejscach. Ja go widziałem jak gonił Agę na drodze NS-Krynica.... :crossy: ale Aga tak pyciła monsterem, ż RSV-ka korka ledwie dawała rady :evil: .....hihihihi...Pozdr PS. Shi i Jesz spoko, spoko, Jaco to człowiek dusza nie miał nic złego a myśli... takie koleżeńskie przepychanki.... :banghead: He he, widzisz Drogi Scitro- i jak tu dobry czlowiek nie ma sie denerwowac i reagowac, ze takiego zarznietego Monsterka sprzedaje sie dobrym ludziom? :crossy: :P (jakby co, to emoty oznaczaja, ze jaja sobie robie, he he). Nie kupujesz czasem jakiejs nastepnej Cytryny?, bylaby okazja na kolejna kwadratowa butelke :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Hehehe... wracając do Desmo-korka z Bochni to był wczoraj widziany w małopolsce w kilku miejscach. Ja go widziałem jak gonił Agę na drodze NS-Krynica.... :crossy: ale Aga tak pyciła monsterem, ż RSV-ka korka ledwie dawała rady :evil: .....hihihihi...Pozdr PS. Shi i Jesz spoko, spoko, Jaco to człowiek dusza nie miał nic złego a myśli... takie koleżeńskie przepychanki.... :banghead: Zgadza sie, wszysko sie zgadza. To byla najprawdopodobniej ostatnia trasa Agi na tym Mosterze, takie male pozegnanie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgadza sie, wszysko sie zgadza. To byla najprawdopodobniej ostatnia trasa Agi na tym Mosterze, takie male pozegnanie............. Noooo :evil: Chrzaniona proza zycia. Dajcie znac gdy dojdzie przesylka. Pzdr Tawariszcz Korkowskij :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 może być 18.00 w środę... mogę się spóźnić bo będę jechał "puszką"... :crossy: A może być w czwartek? :biggrin: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Hallo, jestesmy juz na macierzystej domenie:www.docpoland.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Koledzy, czy istnieje możliwość wymiany pasków rozrządu w Warszawie lub okolicach na "cito"? Nie chcę wstawić gdzieś moto, gdzie przestoi 2 tygodnie kurząc się, tylko niech mi ktoś powie np: "gościu, przyjedź rano 10 lipca to się zrobi", a nie że ja przyjadę i nie będę miał jak wrócić do domu. Żeby było szybciej, moge przyjechać już bez owiewek :D pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Koledzy, czy istnieje możliwość wymiany pasków rozrządu w Warszawie lub okolicach na "cito"? Nie chcę wstawić gdzieś moto, gdzie przestoi 2 tygodnie kurząc się, tylko niech mi ktoś powie np: "gościu, przyjedź rano 10 lipca to się zrobi", a nie że ja przyjadę i nie będę miał jak wrócić do domu. Żeby było szybciej, moge przyjechać już bez owiewek :D pozdrJa oddawalem do boldoru na konkretna godzine, odbieralem mniej wiecej o godzinie wczesniej ustalonej, ale to bylo miesiac temu, teraz nie wiem czy pracuje tam jakis mechanik. Trzebaby zadzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Koledzy, czy istnieje możliwość wymiany pasków rozrządu w Warszawie lub okolicach na "cito"? Nie chcę wstawić gdzieś moto, gdzie przestoi 2 tygodnie kurząc się, tylko niech mi ktoś powie np: "gościu, przyjedź rano 10 lipca to się zrobi", a nie że ja przyjadę i nie będę miał jak wrócić do domu. Żeby było szybciej, moge przyjechać już bez owiewek :biggrin: pozdr Zadzwoń 501834537, Michał.Jest jeszcze Łukasz w Boldorze, nie mam tel. do niego, wieczorem będę miał. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) Koledzy, czy istnieje możliwość wymiany pasków rozrządu w Warszawie lub okolicach na "cito"? Nie chcę wstawić gdzieś moto, gdzie przestoi 2 tygodnie kurząc się, tylko niech mi ktoś powie np: "gościu, przyjedź rano 10 lipca to się zrobi", a nie że ja przyjadę i nie będę miał jak wrócić do domu. Żeby było szybciej, moge przyjechać już bez owiewek :biggrin: pozdrPolecam Tomka Kędziora" [email protected] lub tel. 0604 544-608. Adres serwisu CHAMPION'S BIKES: Łazy, ul. Podleśna 71, 05-552 Wólka Kosowska"Kędzior wspołpracuje z Koralem robi serwis pogwarancyjny Ducatów Daruj sobie ProBike'a a Łukasz z Boldoru najczęściej ma mocny niedoczas. Edytowane 7 Lipca 2008 przez rafi-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Michał z Boldoru To chyba inny, dałem namiary na gościa w Pyrach. Łukasz z Boldoru Wszystko jasne :biggrin: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 To chyba inny, dałem namiary na gościa w Pyrach.Miałem na myśli Łukasza :biggrin: dlatego edytowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Koledzy, czy istnieje możliwość wymiany pasków rozrządu w Warszawie lub okolicach na "cito"? Nie chcę wstawić gdzieś moto, gdzie przestoi 2 tygodnie kurząc się, tylko niech mi ktoś powie np: "gościu, przyjedź rano 10 lipca to się zrobi", a nie że ja przyjadę i nie będę miał jak wrócić do domu. Żeby było szybciej, moge przyjechać już bez owiewek :biggrin: pozdr Oj Sebcio Sebcio i znów zapomniałeś o mnie.Masz do mnie 8km godzina roboty i będziesz miał założone a przy okazji zobaczysz ja to się robi :eek: Więcej wiary. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Miałem na myśli Łukasza :) dlatego edytowałem Proponuję poddać to dyskusji :biggrin: Przeczytałem "Michał", napisałem, że nie ten, w tym czasie ty edytowałeś Michała na Łukasza, ja to przeczytałem, odpisałem, że ok, potem ty napisałeś co miałeś na myśli :lalag: Możesz sprzedajesz Dukata? Chętnie wezmę :eek: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) Proponuję poddać to dyskusji :icon_mrgreen: Przeczytałem "Michał", napisałem, że nie ten, w tym czasie ty edytowałeś Michała na Łukasza, ja to przeczytałem, odpisałem, że ok, potem ty napisałeś co miałeś na myśli :wink: Możesz sprzedajesz Dukata? Chętnie wezmę :banghead:Taaa lekkie zamieszanie wywołaliśmy ok ok ja wywołałem :) Nieee Monsterek to moja trzecia miłość po córce i żonie :lalag:Czeka go jeszcze doinwestowanie. Edytowane 7 Lipca 2008 przez rafi-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdq Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam! pytanie/prośba #1czy macie może w odmętach swoich garaży, schowków, składzików czy czegotam w ogóle (albo link do) czujnika rozłożenia stopki bocznej - mam to całe ustrojstwo ale z pękniętym "układem scalonym" (??)chętnie to coś nabędę drogą kupna bo już zdarzyło mi się wyjechać z garażu z rozłożoną stopką. :) to coś do multistrady 620 ale chyba aż takiego stopkowego zróżnicowania nie ma wśród modeli przynajmniej monsterów...pytanie/prośba #2 to już nieco bardziej wyspecjalizowany kłeszczyn... poszukuję centralnej stopki do multi 620 - jakby się ktoś natknął na nią gdziekolwiek to proszę o kontakt... Pozdrawiam i do zobaczenia w L-stadt VDQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi