Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

A juz wlasciwie zdecydowalem sie na Powery, a tu Roady przechodza do kontrataku... Dzieki za opinie, czytam uwaznie i rozwazam w swoim sercu :buttrock:

W.

"Na sluszna strone mocy przeszedles moj Padawanie"- rzeklby wewnetrznie ukontentowany Mistrz Yoda

Pzdr :icon_razz:

PONAWIAM PROŚBĘ-LUDZIE POMOCY-POTRZEBUJE SYMBOL OZNACZENIE PASKÓW DO 996 ALBO RACZEJ BARDZIEJ DO "ST 4 S" CHOCIAŻ TO JEDNO I TOSAMO ROCZNIK 2004 ALE TYLKO OZNACZENIE FIRMY "GATES" BO POTRZEBUJE TEN SYMBOL PODAĆ SWOJEMU DOSTAWCY KTÓRY JUŻ DO MONSTERKA 900 (Gates 5297-58070 x 18mm LUB Gates 5297-70 x 18mm -PASUJĄ TEŻ DO SS 900) MI ŚCIĄGNĄŁ A KATALOGÓW NIE POSIADA I NI W ZOMB NIE MOŻE ICH OD FIRMY GATES ZDOBYĆ A MAJĄC SYMBOL MÓGŁBYM JUŻ ZAMÓWIĆ ZRESZTĄ NIE TYLKO DLA SIEBIE.NR KATALOGOWY Z KATALOGU DUCATI TO-737.4.010.3B .NO I CZY PASKI SĄ ŻECZYWIŚCIE IDENTECZNE W OBU TYCH W/W MODELACH? ZNALAZŁEM GDZIEŚ NA JAKIMŚ FORUM ANGLOJĘZYCZNYM (95RU -95 x 17mm I, HDT 58095 x 17mm)

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

PONAWIAM PROŚBĘ-LUDZIE POMOCY-POTRZEBUJE SYMBOL OZNACZENIE PASKÓW DO 996 ALBO RACZEJ BARDZIEJ DO "ST 4 S" CHOCIAŻ TO JEDNO I TOSAMO ROCZNIK 2004 ALE TYLKO OZNACZENIE FIRMY "GATES" BO POTRZEBUJE TEN SYMBOL PODAĆ SWOJEMU DOSTAWCY KTÓRY JUŻ DO MONSTERKA 900 (Gates 5297-58070 x 18mm LUB Gates 5297-70 x 18mm -PASUJĄ TEŻ DO SS 900) MI ŚCIĄGNĄŁ A KATALOGÓW NIE POSIADA I NI W ZOMB NIE MOŻE ICH OD FIRMY GATES ZDOBYĆ A MAJĄC SYMBOL MÓGŁBYM JUŻ ZAMÓWIĆ ZRESZTĄ NIE TYLKO DLA SIEBIE.NR KATALOGOWY Z KATALOGU DUCATI TO-737.4.010.3B .NO I CZY PASKI SĄ ŻECZYWIŚCIE IDENTECZNE W OBU TYCH W/W MODELACH? ZNALAZŁEM GDZIEŚ NA JAKIMŚ FORUM ANGLOJĘZYCZNYM (95RU -95 x 17mm I, HDT 58095 x 17mm)

Widocznie jest z tym problem. Wiekszosc ludzi zmienia w serwisach gdzie zostaja stare paski...sam nie pomyslalem aby je zabierac. Pewnie musisz byc cierpliwy. Wilu bedzie zmienial ale kiedy to nie wiem, 996 chyba nie ma nikt na forum. Pzdr

Edzio a jak poszło Ci z formalnościami w urzędach???

Jac bedę pamiętał o twojej propozycji, ale na ten sezon jeszcze lacza wystarczy. Może pod koniec sezonu zacznę sie rozglądać za czymś na zmianę.

Pozdr

www.ducati-klub.pl

W URZĘDACH JESZCZE NIE BYŁEM BO MOTOCYKLA JESZCZE NIE MAM I NIE BARDZO WIEM KIEDY BĘDĘ MIAŁ A POZA TYM NAJPIERW PRZYJEDZIE MOTO A ZA MIESIĄC MOŻE DOPIERO BĘDĘ MIAŁ KWITY BO TRZEBA DOWÓD REJSTRACYJNY Z ICHNIEGO WYDZIAŁU KOMUNIKACJI WYŁUSKAĆ A ONI TO POCZTĄ WYSYŁAJĄ NA WSKAZANY ADRES W ANGLI BO PONOĆ NIE DAJĄ DO RĘKI A TO TRWA NAWET 2-3 TYGODNIE NO I TEN CZŁOWIEK KTÓRY MI TO PRZYWOZI PRZYWIEZIE TO OSOBIŚCIE BO RYZYKIEM JEST TAKI WAŻNY DOKUMENT POCZTĄ DO MNIE DO POLSKI WYSYŁAĆ.WIĘC SIEDZĘ I SZCZEKAM.A JAK BĘDĘ CHCIAŁ POSMIGAĆ TO JESZCZE MONSTEREK W GARAŻU STOI I BALACHE REJSTRACYJNĄ POSIADA I NA STAŁE DO NIEGO PRZYSPAWANA NIE JEST WIĘC MOŻE CZASEM POŻYCZĘ.

A CO DO PASKÓW DO ST4S TO JUŻ ZNALAZŁEM PASUJE TEŻ DO S4,ST4,S4R,996,748,916. -95 ZEMBÓW NA 17MM SZEROKOŚCI I ZAMIENNIK NP.DAYCO TO ZAWROTNA SUMA 35PLN SZTUKA A GATES TO 50PLN SZTUKA A WAUTORYZOWANYCH SERWISACH TO CONAJMNIEJ 150PLN SZTUKA A SĄ I DROŻSZE .PODZIĘKOWANIA DLA MOTOSTODOŁY

A TO LINK DO STRONY Z KILKOMA GRATAMI DO DUC

http://www.desmotimes.com/maintenance_products.htm

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

Zamowilem na niemieckim ebayu, 256,90 Euro razem z przesylka, zatem jakies 910 PLN, upewnilem sie czy nie byla to przypadkiem wadliwa seria (jesli chodzi o opone przednia) z zeszlego roku, ktore zostaly wycofane, bo to wlasnie tem rocznik zamowilem, ale wszystko w porzadku. Mysle, ze to bardzo przyzwoita cena, no i zobaczymy jak sie te nowe cuda beda spisywac :clap:

W.

Zamowilem na niemieckim ebayu, 256,90 Euro razem z przesylka, zatem jakies 910 PLN, upewnilem sie czy nie byla to przypadkiem wadliwa seria (jesli chodzi o opone przednia) z zeszlego roku, ktore zostaly wycofane, bo to wlasnie tem rocznik zamowilem, ale wszystko w porzadku. Mysle, ze to bardzo przyzwoita cena, no i zobaczymy jak sie te nowe cuda beda spisywac :wink:

W.

Dobra cena ale trzeba sprawdzac czy sa 2TC bo 'chodza' tez i jednomieszankowe na aukcjach.

Proponuję spotkanie np w sobotę o godzinie 12.00, kto jest za? :flesje:

ello,

przypomne watek, chodzi o dni otwarte w Ducati Store Wa-wa,

bede w ten weekend w warszawie, wprawdzie puszka a nie duka ale zamierzam podjechac,

w sobote o 12 :icon_mrgreen:

bedzie ktos z Was??

ello,

przypomne watek, chodzi o dni otwarte w Ducati Store Wa-wa,

bede w ten weekend w warszawie, wprawdzie puszka a nie duka ale zamierzam podjechac,

w sobote o 12 :bigrazz:

bedzie ktos z Was??

ja planowałem podjechać, ale niestety nie mogę jeszcze na 100% sie umawiać - o 10.00 zaczynam serię spotkań w sprawie budowy i może niestety mi sie zejść z tym