Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Hallo 'klepiacy zaworami inaczej' ;-]. Duzo juz bylo pytan i odpowiedzi nt. zakupu Monsterka i powoli gubie sie juz w tym. Poprosze o info jesli ktos wie gdzie jest pewny i wart kupna Monster, najlepiej czerwony do ok 10 tys. Kolega wyszukal takie ogloszenia: http://moto.allegro.pl/item326982877_monst...inwestycji.html oraz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M683721 - znacie moze te egzemplarze? Pzdr. :banghead:

LUDZIE POMOCY-POTRZEBUJE SYMBOL OZNACZENIE PASKÓW DO 996 ALBO RACZEJ BARDZIEJ DO "ST 4 S" CHOCIAŻ TO JEDNO I TOSAMO ROCZNIK 2004 ALE TYLKO OZNACZENIE FIRMY "GATES" BO POTRZEBUJE TEN SYMBOL PODAĆ SWOJEMU DOSTAWCY KTÓRY JUŻ DO MONSTERKA 900 (PASUJĄ TEŻ DO SS) MI ŚCIĄGNĄŁ A KATALOGÓW NIE POSIADA I NI W ZOMB NIE MOŻE ICH OD FIRMY GATES ZDOBYĆ A MAJĄC SYMBOL MÓGŁBYM JUŻ ZAMÓWIĆ ZRESZTĄ NIE TYLKO DLA SIEBIE.NR KATALOGOWY Z KATALOGU DUCATI TO-737.4.010.3B

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

ello,

bezmyslnosc i klapki na oczach urzednikow w tym kraju normalnie mnie rozwalaja :biggrin:

gdy rejestrowalem duke to w dowodzie rejestracyjnym wpisali ST4 bo ST3 nie bylo w bazie,

2 miesiace czekalem na korekte i wprowadzenie do bazy,

a dzis dostalem poczta przedluzenie polisy i co jest wpisane jako model...??

Ducati Superbike 900, brak slow... :)

ello,

bezmyslnosc i klapki na oczach urzednikow w tym kraju normalnie mnie rozwalaja :icon_mrgreen:

gdy rejestrowalem duke to w dowodzie rejestracyjnym wpisali ST4 bo ST3 nie bylo w bazie,

2 miesiace czekalem na korekte i wprowadzenie do bazy,

a dzis dostalem poczta przedluzenie polisy i co jest wpisane jako model...??

Ducati Superbike 900, brak slow... :icon_mrgreen:

to i tak miałeś farta że Ci od ręki zarejestrowali... w moim wydz. komunikacji nie widzieli homologacji (mimo dostarczonego wyciągu ze świadectwa oraz kartę pojazdu) i przez dobre 2 tyg odmawiali rejestracji... podziałało żądanie wydania odmowy na piśmie... :)

gratis otrzymałem literówkę w nr VIN (ciekawe czy w "twardym" dowodzie będzie już poprawnie) wraz z parafką uprzejmej pani urzędniczki... :)

to i tak miałeś farta że Ci od ręki zarejestrowali... w moim wydz. komunikacji nie widzieli homologacji (mimo dostarczonego wyciągu ze świadectwa oraz kartę pojazdu) i przez dobre 2 tyg odmawiali rejestracji... podziałało żądanie wydania odmowy na piśmie... :notworthy:

gratis otrzymałem literówkę w nr VIN (ciekawe czy w "twardym" dowodzie będzie już poprawnie) wraz z parafką uprzejmej pani urzędniczki... :notworthy:

Trochę OT ale niech będzie:

Twardy dowód wydawał mi urzędnik ok.30-stki i w pewnym momencie na cały głos: DUCATI MONSTER??? Ja pierdziele! mam plakat z Monsterem na ścianie!!! Panie urzędniczki w boksach obok spojrzały na niego z obłędem w oczach a Ja miałem banana na twarzy i porozumienie z bratnią duszą :crossy: Urzędnik też człowiek :)

BTW Witam wszystkich Desmomaniaków! Jestem świeżym posiadaczem Monstera 800 Dark i postaram się pojawić na Desmomeetingu :)

Niech moc będzie z Nami!

Przemek

Jacek, ta reklama jest co najmniej kontrowersyjna. Ci szpece od sprzedaży już nawet na ludzkiej tragedii próbują zyskać...

Życzę wszystkim Wesołych Świąt i dużo wolnego czasu, na jazdę Ducatkami :icon_razz:

Seb

www.ducati-klub.pl

Jacek, ta reklama jest co najmniej kontrowersyjna. Ci szpece od sprzedaży już nawet na ludzkiej tragedii próbują zyskać...

Życzę wszystkim Wesołych Świąt i dużo wolnego czasu, na jazdę Ducatkami :icon_razz:

Seb

Tak, pierwszy raz widze tego typu produkcje.

Wesolych jajek ;)

Witajcie :D,

Ma ktoś ochotę wybrać się do południowej Francji w dniach 26-29 czerwca i odwiedzić “3rd European MultiStrada Meeting”. Jeżeli jest ktoś zainteresowani to podam więcej informacji.

Z strony multistrada.net skopiowałem fajny link. POLECAM dawka historii o firmie Ducati;

http://turbo.discovery.com/beyond/?playerI...leId=1454865186

materiał wolno się ładuje ale warto poczekać (j.angielskim)

Pozdrawiam Was

http://turbo.discovery.com/beyond/?playerI...leId=1454865186

materiał wolno się ładuje ale warto poczekać (j.angielskim)

Miodzio filmik (dokładny link to: http://turbo.discovery.com/beyond/?playerI...eId=1454865192)

Zwłaszcza Futa Pass - trzeba będzie kiedyś tam pojechac... :banghead: