Frencci Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Hallo 'klepiacy zaworami inaczej' ;-]. Duzo juz bylo pytan i odpowiedzi nt. zakupu Monsterka i powoli gubie sie juz w tym. Poprosze o info jesli ktos wie gdzie jest pewny i wart kupna Monster, najlepiej czerwony do ok 10 tys. Kolega wyszukal takie ogloszenia: http://moto.allegro.pl/item326982877_monst...inwestycji.html oraz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M683721 - znacie moze te egzemplarze? Pzdr. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 LUDZIE POMOCY-POTRZEBUJE SYMBOL OZNACZENIE PASKÓW DO 996 ALBO RACZEJ BARDZIEJ DO "ST 4 S" CHOCIAŻ TO JEDNO I TOSAMO ROCZNIK 2004 ALE TYLKO OZNACZENIE FIRMY "GATES" BO POTRZEBUJE TEN SYMBOL PODAĆ SWOJEMU DOSTAWCY KTÓRY JUŻ DO MONSTERKA 900 (PASUJĄ TEŻ DO SS) MI ŚCIĄGNĄŁ A KATALOGÓW NIE POSIADA I NI W ZOMB NIE MOŻE ICH OD FIRMY GATES ZDOBYĆ A MAJĄC SYMBOL MÓGŁBYM JUŻ ZAMÓWIĆ ZRESZTĄ NIE TYLKO DLA SIEBIE.NR KATALOGOWY Z KATALOGU DUCATI TO-737.4.010.3B Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ello, bezmyslnosc i klapki na oczach urzednikow w tym kraju normalnie mnie rozwalaja :biggrin: gdy rejestrowalem duke to w dowodzie rejestracyjnym wpisali ST4 bo ST3 nie bylo w bazie,2 miesiace czekalem na korekte i wprowadzenie do bazy,a dzis dostalem poczta przedluzenie polisy i co jest wpisane jako model...??Ducati Superbike 900, brak slow... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 ello, bezmyslnosc i klapki na oczach urzednikow w tym kraju normalnie mnie rozwalaja :icon_mrgreen: gdy rejestrowalem duke to w dowodzie rejestracyjnym wpisali ST4 bo ST3 nie bylo w bazie,2 miesiace czekalem na korekte i wprowadzenie do bazy,a dzis dostalem poczta przedluzenie polisy i co jest wpisane jako model...??Ducati Superbike 900, brak slow... :icon_mrgreen: to i tak miałeś farta że Ci od ręki zarejestrowali... w moim wydz. komunikacji nie widzieli homologacji (mimo dostarczonego wyciągu ze świadectwa oraz kartę pojazdu) i przez dobre 2 tyg odmawiali rejestracji... podziałało żądanie wydania odmowy na piśmie... :)gratis otrzymałem literówkę w nr VIN (ciekawe czy w "twardym" dowodzie będzie już poprawnie) wraz z parafką uprzejmej pani urzędniczki... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ja mam za to w Ubezp 400-kę hehehe...Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinhol Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 to i tak miałeś farta że Ci od ręki zarejestrowali... w moim wydz. komunikacji nie widzieli homologacji (mimo dostarczonego wyciągu ze świadectwa oraz kartę pojazdu) i przez dobre 2 tyg odmawiali rejestracji... podziałało żądanie wydania odmowy na piśmie... :notworthy:gratis otrzymałem literówkę w nr VIN (ciekawe czy w "twardym" dowodzie będzie już poprawnie) wraz z parafką uprzejmej pani urzędniczki... :notworthy: Trochę OT ale niech będzie:Twardy dowód wydawał mi urzędnik ok.30-stki i w pewnym momencie na cały głos: DUCATI MONSTER??? Ja pierdziele! mam plakat z Monsterem na ścianie!!! Panie urzędniczki w boksach obok spojrzały na niego z obłędem w oczach a Ja miałem banana na twarzy i porozumienie z bratnią duszą :crossy: Urzędnik też człowiek :) BTW Witam wszystkich Desmomaniaków! Jestem świeżym posiadaczem Monstera 800 Dark i postaram się pojawić na Desmomeetingu :) Niech moc będzie z Nami!Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Hmmmm... Ducati Loves Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Hmmmm... Ducati Loves fajny sprzęt - ale to chyba nie Włoszka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Nie no pani ewidentnie krwi słowiańskiej :D Niech szlag trafi te pogode.....pojezdzilem dzisiaj troche na miejscu wracałem to ładnie już prószyło śniegiem.Coś czuje że zjazdą przez świeta może być kiepsko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 no niestety nadają opady śniegu na Święta, tak więc trzeba będzie sie obejść smakiem z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jacek, ta reklama jest co najmniej kontrowersyjna. Ci szpece od sprzedaży już nawet na ludzkiej tragedii próbują zyskać... Życzę wszystkim Wesołych Świąt i dużo wolnego czasu, na jazdę Ducatkami :icon_razz: Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jacek, ta reklama jest co najmniej kontrowersyjna. Ci szpece od sprzedaży już nawet na ludzkiej tragedii próbują zyskać... Życzę wszystkim Wesołych Świąt i dużo wolnego czasu, na jazdę Ducatkami :icon_razz: Seb Tak, pierwszy raz widze tego typu produkcje. Wesolych jajek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witajcie :D,Ma ktoś ochotę wybrać się do południowej Francji w dniach 26-29 czerwca i odwiedzić “3rd European MultiStrada Meeting”. Jeżeli jest ktoś zainteresowani to podam więcej informacji. Z strony multistrada.net skopiowałem fajny link. POLECAM dawka historii o firmie Ducati;http://turbo.discovery.com/beyond/?playerI...leId=1454865186materiał wolno się ładuje ale warto poczekać (j.angielskim) Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 http://turbo.discovery.com/beyond/?playerI...leId=1454865186materiał wolno się ładuje ale warto poczekać (j.angielskim) Miodzio filmik (dokładny link to: http://turbo.discovery.com/beyond/?playerI...eId=1454865192) Zwłaszcza Futa Pass - trzeba będzie kiedyś tam pojechac... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Miodzio filmik (dokładny link to: http://turbo.discovery.com/beyond/?playerI...eId=1454865192) Dzięki za korektę :rolleyes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi