vdq Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ale dramat na starcie. Makabrycznie to wygladalao, wlasnie skonczylem ogladac. Ten but lecacy jak rakieta w powietrze- jak to mozliwe? Ciekawe w jakim obuwiu jezdzi chlopak...Witam wlasnie to obejrzałem i dosłownie oczom nie wierzę że tak mu kapcia wystrzeliło a stopa w porządku!!! :cool: :wink: :cool: :) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Aaaale piekna ducatunia... http://allegro.pl/item322564019_ducati_996_salon_polska.html Tylko jak znalezc kupca na moje moto??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Aaaale piekna ducatunia... http://allegro.pl/item322564019_ducati_996_salon_polska.html Tylko jak znalezc kupca na moje moto??? :icon_question: kup sobie 996 jako drugi :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 kup sobie 996 jako drugi :DBylem wczoraj na moto-gieldzie Warszawskiej. Pojechalem motorkiem i na miejscu eksperymentalnie wywiesilem kartke "sprzedam". Niestety bez zainteresowania. Ogolnie jakos tak biednie bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Witam !!!zamieszczam link ku przestrodze http://www.grupa-poludnie.info/viewtopic.php?t=1698&start=30] Edytowane 3 Marca 2008 przez Desmo- korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Seb już się też zraził do krakowskich warsztatów, szczególnie do ridera... a że liznąłem troszke mechaniki to radzę sobie sam. Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Najgorsze,że w Krk nie ma mechanika, któremu z czystym sumieniem możnaby oddac Duke. A z najnowszych plotek MotoFun kończy przygode z Ducati, może to i dobrze :notworthy: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Jezeli chodzi o mechesów w krk jest paru chlopaków ze starej szkoly którzy znają sie na rzeczy i desmo to nie żadme czary dla nich.A tak btw...Chce take kominy do mojego pieszczocha :) Kto mi pomoże?Wiem że robił cos podonego Two Brothers ale jakos nie moge trafic. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M661598 TAKIE DOKłADNIE TAKIE....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Jezeli chodzi o mechesów w krk jest paru chlopaków ze starej szkoly którzy znają sie na rzeczy i desmo to nie żadme czary dla nich.A którzy to konkretnie? Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 No jest taki czarny as co pracował w szwajcari w serwisie ducatii.Nie prowadzi warsztatu ale ma dosc dobrze wyposażony własny garaż.MóJ nadworny mechanik :) szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Chce take kominy do mojego pieszczocha :crossy: Kto mi pomoże?Wiem że robił cos podonego Two Brothers ale jakos nie moge trafic. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M661598 TAKIE DOKłADNIE TAKIE.......Na moje oko sa to zwykle przelotowe wydeszki, tyle ze oberzniete ... cala tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Na moje oko sa to zwykle przelotowe wydeszki, tyle ze oberzniete ... cala tajemnica.No nie...spójrzmy na detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No nie...spójrzmy na detaleProsze o konkrety jakie detale ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Prosze o konkrety jakie detale ???końcówka tłumika,nity ,obejma inne niz w moich seryjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Sa wydechy karbonowe do Monstera, bardzo ładne, stan jak nowe, Termignoni. Cena wywoławcza 1000, myślę,że do negocjacji. Wydechy należą do mojego kumpla, jeździły na monsterku 620 i zrobiły na nim jakieś 2-3 tyś km. Monsterek się sprzedał a wydechy zostały. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi