Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 wyglada fajnie tyle ze facet sprzedajacy wydaje sie glupawymoze i wygral z honda ktora prowadzil emeryt bo monster hondzie nie da rady chocby chciala sam fakt ze probowal, mowi o jego naiwnosci, a chwalic sie o tym probujac sprzedac motor to gloupotato znaczy ze motor byl rzniety przy byle okazji co jeszcze zadnemu moto dobrze nie zrobilo zamiast pisac ze to "w'endowa pasja, delikatnie jezdzony z nalezyta troska" itd to facet pisze ze bral udzial w kazdym red light gp i dziwi sie ze sie ludzie nie bija psale wizualnie i na papierze jest ok ja odniosłem takie samo wraznienie (niestety) ale może i motorek jest warty zainteresowania?PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ok, krotko: japonskie motory przewazaja zdecydowanie, europejskie to szpan bo do was dalekoza 15K moge miec nowa R6 albo monster S2R ale jak je postawisz na ulicy to R6 jest kolejny japonczyk a do monstera robia maslane oczybmw, aprillia itd - drogo ale szpan mv agusta to jak ferrari - inna planeta, tyle ze ne Vtwin tu masz ceny u nas i duzo dobrej jakosci zdjechttp://www.mvagusta.com.au/welcome/page1.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Widzisz Melvin nic mi nie mowi kwota 15kAUD ile czasu przecietny australijczyk musi na to pracowac odkladajac cala pensje! tzn zyje na koszt zony :biggrin: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ...odkladajac cala pensje! tzn zyje na koszt zony :lalag: to cale zycie + przepisac reszte na potomstwoAUD$15.000 (15kafli :biggrin: ) to ok PLN34.000 mam ducati bo po co mi dwie nerki jak na jednej tez sie zyje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Widzisz Melvin nic mi nie mowi kwota 15kAUD ile czasu przecietny australijczyk musi na to pracowac odkladajac cala pensje! tzn zyje na koszt zony :bigrazz: kurs AUD$ to około 2,3 - 2,4 pln, czyli 15 kAUD to około 36 tyś pln (to dobra cena - chyba :biggrin: ?) krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Melvin to ty jestes abstynent, przeciez bez nerki to najwyzej piwko sobie walniesz :biggrin: a gdzie tam prawdziwe meskie trunki... A powaznie to na 36kzl to ja musze robic ponad rok i to na 2 etatach!!! odkladajac grosz do grosza i sliniac sie na widok Whisky... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 kurs AUD$ to około 2,3 - 2,4 pln, czyli 15 kAUD to około 36 tyś pln (to dobra cena - chyba :biggrin: ?) nie jest to najtaniej, ale popatrz na poprzedni link do mv agusta; jak ja kupowalem swojego obecnego monstera to spedzilem 2 dni na mv brutale i bylem chory - ale chcieli 24K za 750cc wiec wzialem S2R za 15K i ponad drugie tyle wydalem na swiecidelka :bigrazz: :lalag: ;) teraz jak jest nowa 910 to tamta mozna miec za ok 20K co tez jest sporo; ale nie tak jak MV Agusta Tamburini za AUD$70.000 (300 sztuk na swiecie - tutaj 10) :flesje: to wszystko jest relatywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ...ale może i motorek jest warty zainteresowania? ty sie krzysiu lepiej skoncentruj nad nadchodzacym w'endem; moze twoja sasiadka z w-wy reflektowala by na wspolna przejazdzke? znowu bys sie tlukl po stolicy w dwa monstery i moglbyc cyknac kilka fotek pod kawiarnia jak staja zaparkowane :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 wlasnie mial 10K service i zalozyl metzeler tylko nie wiem ktore; bardzo sobie chwali E, bo pewnie załozył najnmowsze M1, które są rewelacyjne. Kleją się jak panny na dyskotekach do portfeli :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No tak nie pijesz, to Cię stać :biggrin: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ...Kleją się jak panny na dyskotekach do portfeli :bigrazz: mow gdzie to ja zaraz bede :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ja swoje u matysiakow na lobzowskiej przesiedzialem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Pamiec to ty masz jeszcze dobrą... "matysiaków" :biggrin: Komu wcisnałeś taką zużytą "zapitą" nerkę???? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Spadam już z roboty za chwile bo zaczyna sie weekend, i pędzę :biggrin: do Tomka, może przyszły już paski na wymiane... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Pamiec to ty masz jeszcze dobrą... "matysiaków" :lalag: hihihi wiedzialem ze ci sie spodobachlopie, jakbys ze mna rozmawial to bys w zyciu nie wiedzial ze ja mieszkam tu 26 lat. ja nie jak ci z chicago ktorzy "ne rozumi po polski bo tu in chicago trzy months mieszka, ok?" :bigrazz: ja do 2jki podstawowki i sobieskiego chodzilem, chlopak normalny jestem a nerke? ebay wszystko wezmie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi