melvin Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) a chlodnice oleju przy okazji znalazles? Ta agusta to jakas taka dziwna, dobrze to okresliles -"KOZA", tylko rozki i brodke dorobic :) zobacz tutaj na fotkihttp://twistingasphalt.com/index.php/archi...e-dont-tell-me/ ja bym jej z garazu nie wygonil; jak na tym siedzisz to malizna sie wydaje, przedniego kola nie widzisz, uda ci sie mieszcza idealnie pod plaski bak co w polaczeniu z oparciem stop na podnozkach daje ci super trzymaniebrzmi zajebiscie, silnik kreci sie jak wiertarkaa szczegoly sa tak dopieszczone ze stercza dostajesz patrzac na same felgi :) psDOBRANOC panom01.30 - czas do wyrka bo jutro ma byc lampa i trzeba nad rakiem skory popracowac Edytowane 5 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 No nie ma jej, chyba mi ktos za... na parkingu :) A co do Agusty to jakoś mi nie lezy... no ale to kwestia gustu...Milych snow... moze Ci sie przysni jakas laska wyrwana z kafejki.Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 nie wiem ile w europie kosztijaon swoj zestaw kupil przez kumpla z DML i jesli mnie pamiec nie myli to dal AUD$2.5K (PLN5.770) co bylo OKAZJAale "na zywo" jest to super system; jego tez nagramy; do tego to klekotanie otwartego sprzegla :) a te 10 szprychowe marchesini to sa nieziemskie. S4Rs ma rowniez czarny swingarm wg dyno testu zalaczonego do tlumikow, moz sie zwiekszyla do 136KM (+6KM); ze nie wspomne o utracie wagi no to cena faktycznie zajefajna - do mojego monsterka za cały zestaw chcieli coś ponad 5 tyś pln (jakieś 2.200AUD$). dla mnie skolei Agust awygląda nieziemsko - cudeńko (ale to rzecz gustu) Z tą chłodnicą u Scitro to chyba ją wygrzało :) , że zniknęła z Monsterka 600 :( pozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 przepraszam, w roztargnieniu dalem ta odpowiedz pod ducati monster jak to się u nas mówi: spoko, spoko :) dodatkowo ciekawe info o olejach na stronie http://www.amsoil.com/lit/g2156.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasti Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja tez ostatnio zmniejszylem wage Monstera o cale 5 dkg - wydlubalem smar spod dekielka kolka lancuchowego... :lalag: :bigrazz: Podejrzewam,że osiągi uległy znacznej zmianie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 :bigrazz: Podejrzewam,że osiągi uległy znacznej zmianie :biggrin: witamy nową Koleżankę wśród dyskutowiczów :lalag: pozdrawiamkrzysztofsąsiad z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 w 600 niebyło chłodnicy ojeju .....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 W zasadzie to dałem sobie już spokój. Co jakiś czas wymieniam tylko płyn hydrauliczny i jest git. Płyn kosztuje grosze, sama operacja wymiany dużo czasu nie zajmuje więc nie narzekam. A zrobiłeś już tak jak radziłem i zdjąłeś kapę od strony sprzęgła oraz docisk sprzęgła i sprawdziłeś stan łożyska, na którym pracuje wodzik idący przez silnik? To łożysko często się zaciera i wodzik nie kręci się na łożysku, tylko wokół własnej osi i wierci w wysprzęgliku. Sprawdź to koniecznie. Pochyl moto na drugą stronę, aby nie wylać oleju, odkręć kapę, odkręć spreżyny, zdejmij docisk i sprawdź łożysko. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Opony: ja mam założonego nowego ME-Z4 z tyłu, nadaje sie to w ogóle do jazdy po torze??? Mój przyjacielu, ten klocek nie nadaje nie tyle na tor, co na jakąkolwiek jazdę. Miałem kiedyś coś takiego i już więcej tej traumy nie chcę powtarzać! Załóż sportową oponę. Zejdzie 3 razy szybciej, ale poznasz swoje monstrum od nowa. Poza tym zawsze są opony użwane. Sam jeżdżę na używkach (2-3 zestawy w sezonie :biggrin: )pzdr http://i59.photobucket.com/albums/g303/mel.../DSC00106-1.jpg Ałaaa, piękne, aż mnie w majtach ścisnęło :bigrazz: dzis zaparkowal kolo mnie facet na NOWCE mv agusta brutale 910.........super-koza!!!http://www.mvagustausa.com/web-mvagusta/Brutale_910.html E, Robert, co prawda włoskie, ale czwórka rzędowa???? Nie do przyjęcia opcja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 E, Robert, co prawda włoskie, ale czwórka rzędowa???? Nie do przyjęcia opcja!! ze nie wspomne o nissin hamulcach i jak-w-porsche lampie (co bylo jednym z kryteriow projektu)ale w sumie, na zywo.........siedzac na brutale wgniotlbys bak paliwa okazyjac emocje, uwierz mi :biggrin: ale ze my mamy ducati wiec pffuuu! brzydkie brutale, kupa zlomu lepiej nam powiedz, kto sebastianowi podpieprzyl chlodnice oleju z monsterka 600? czy tez makarony zapomnieli w fabryce zalozyc?ty mysl a ja ide (jade) do "bar coluzzi" na kawke :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Serio tej chlodnicy tam nie ma?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Tlumiki ładne, wrocil juz ten twoj kolega od dzwieku, moze jakies male porownanie, bo my tu za woda nie slyszymy co sie tam w Sydney tlucze! masz tu dupiana namiastke ktora paul dzisiaj dal na DML - lepsze bedzie w przyszlym tygodniu http://smg.photobucket.com/albums/v206/pcl...nt=DSCN0069.flv Serio tej chlodnicy tam nie ma? fakt - nie manabijamy sie z biednego seb, ktory pewnie raport na policji zlozyl ze mu na strzezonym parkingu chlodnice oleju gwizdneli...........a tu sie okazuje, ze wczesne modele monster tego drobiazgu nie mialy; nawet wczesne 620 tez nie mialywiem, bo dzwonilem do mojego mechanika ktory jest kopalnia info o monster przynajmniej cos sie dowiedzielismy nowego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 hejkaDominik, czy zmiana Twojego wizerunku - nowe zdjęcie, jakie masz w profilu, to może Twoja pociecha, a Ty sie nie chwlaisz? :biggrin: No spowiadaj się tu szybko proszę, o co biega?Krzystzof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 cześćja tak nieśmiało chciałem podrzucić jeden temat, który jaoś chyba nam przeszedł bez podkreślenia na naszym forum Mamy - w sensie Ducati ma, misztrza świata na 2006 rok w SuperBikach Troya Baliyssa (tu Melvin chyb amoże być dumny, jako rasowy australjiski polak :biggrin: ) http://www.ducati.com/racing/00_home_racin...?family=sbkteam. Wydaje mi sie, że warto tupowiedzieć o takim przyjemnym dla nas (przynajmniej dla mnie jako użytkownika Duca, mimo, że nei sportowego modelu, ale może w przysżłości :lalag: ) fakcie. Zespół DucatiXerox i sam Troy (którynie jest młodzikiem) zrobił wielka robotę i "dokopał" wielu zawodnikom na innych (głównie japońskich) sprzetach, a co najfajniejsze - ma tytuł jeszcze przed zakończeniem serii i zdobył do w zasadzie w domu Ducati - na torze Imola. Forza Ducati :bigrazz: Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Tak, moja córa, temat jest w Przy Piwie :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi