yasec Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Słuchajta chłopy i dziołchy!Rozmawiałem dziś z człowiekiem z Probike'u i wyszedł temat zorganizowania na torze kartingowym w Lublinie(...)Co myślicie o tego typu imprezie i czy macie jakieś opinie na temat toru w Lublinie? ja oczywiscie jestem ZA :biggrin: co do toru lubelskiego to nie bylem ale wlasnie zasiegnalem informacji u lubelskiego zrodlai tor ma raczej dobre opinie, odbywaja sie tam m.in. regularnie zawody supermotowiec chyba jest sens pociagnac temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Słuchajta chłopy i dziołchy!Rozmawiałem dziś z człowiekiem z Probike'u i wyszedł temat zorganizowania na torze kartingowym w Lublinie imprezy podobnej do DRE (Ducati Riding Expirience). Tor nie jest szybki, więc nie ma mowy o jakimś pałowaniu, ale chodzi o spotkanie się :biggrin: i doskonalenie techniki jazdy. Co myślicie o tego typu imprezie i czy macie jakieś opinie na temat toru w Lublinie?PozdrawiamIl Prezeso Swietny pomysl jesli tor i wszystko 'w kolo' jest ok! Nie znam okolicy zupelnie. Moze damy rade polaczyc impreze z przyjazdem gosci z http://www.ridetoarrive.org/main_page.asp http://www.cumbria.police.uk/bikesafe/html...orcyclists.html http://www.devon-cornwall.police.uk/v3/roa...esafe/index.htm , ktorszy juz mieli przyjechac minionego lata na impreze i przy okazji podszkolic nas teoretycznie i praktycznie. Coz- nie wyszlo bo pojechali na Litwe i dalej. Zgadamy sie jak bedzie info od Nich. Ale to nie predzej niz wiosna.Błagadju Was Tawariszcz Prjezjejskij!Jo Madjerfukjer!- jak mawiaja moskiewscu Amerykanie :biggrin: P.S. Jedyne obawy wzbudzaja u mnie pobudki, ktorymi sie kieruja Probike'owcy...akcje spadaja na gieldzie? He he... Edytowane 25 Października 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Słuchajta chłopy i dziołchy!Rozmawiałem dziś z człowiekiem z Probike'u i wyszedł temat zorganizowania na torze kartingowym w Lublinie imprezy podobnej do DRE (Ducati Riding Expirience). Tor nie jest szybki, więc nie ma mowy o jakimś pałowaniu, ale chodzi o spotkanie się :icon_mrgreen: i doskonalenie techniki jazdy. Co myślicie o tego typu imprezie i czy macie jakieś opinie na temat toru w Lublinie?PozdrawiamIl Prezeso witamja jestem za, do lublina mam 100km to z dojazdem nie bedzie problemu, tylko kiedy ta impreza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 tu mozna looknac na tor: http://www.pzm.pl/Karting/Tory_Kartingowe/...rtingowy_LUBLIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Jeśli to ma być coś na wzór DRE to będize wielka impreza :lalag: z wieloma zawodnikami i trenerami, itp. Ale nie to jest najwazniejsze -istotą może być spotkanie nas wszyskich - ja jestem za :notworthy: Z tego co i ja słyszałem to faktycznie dużo tam sie dzieje w supermoto, kartach i wyścigach skuterowych. Wiele było pozytywnych opinii. Na pewno ciężko go porównac do Poznania, ale penie i ceny tez nie te :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 No właśnie chodzi o to że ceny w Poznaniu zabijają a tu da się za bardzo małe pieniadze pojeździć na gładkim asfalcie a przede wszystkim to kolejny pretekst żeby wyciagnąć desmorumaki i sie spotkać. Dobrze mówie Frencci? ;) Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 To kiedy miała by być ta impreza? Przyznam, że chętnie pojawiłbym się na takowej i pewnie namówiłbym jeszcze takiego jednego 999. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 No właśnie chodzi o to że ceny w Poznaniu zabijają a tu da się za bardzo małe pieniadze pojeździć na gładkim asfalcie a przede wszystkim to kolejny pretekst żeby wyciagnąć desmorumaki i sie spotkać. Dobrze mówie Frencci? :biggrin: Wiesz jak podchodze do pewnej sprawy...Dobry pomysl ale poczekajmy az cos sie bedzie bardziej klarowac . Jesli mialoby to byc cos na wzor DRE to pewnie zmusza Dubelskiego a moze i kogos jeszcze do uczestniczenia. No i oczywiscie testowe Duki?!?!?! He he he...Fajnie byloby.Pażywiom- uwidim Tawariszcz Wracz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) Tzn. jesli chodzi o testowe sprzęty to właśnie ma być kilka sztuk. Słyszałem o 1098 i kilku monsterach. Impreza miałaby się odbyć oczywiście na wiosne. Edytowane 26 Października 2007 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Byle tylko nie 3 maja albo w Boże Ciało, bo znowu przyjadę pospijać resztki... :flesje: :notworthy: Hejka Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Byle tylko nie 3 maja albo w Boże Ciało, bo znowu przyjadę pospijać resztki... ;) :) Hejka tak, tak, byle nie te daty!! W temacie mojego kosza dodam że trzeci z kolej tokarz podjął się wyzwania i nawet stwierdził że to nic skomplikowanego i nie takie rzeczy dorabiał. Koszt ok 1 tys. zł plus materiał (jakieś 200-300 zł). Materiał to jakiś specjalny stop, zapomniałem nazwy. Lekki jak aluminium ale dużo wytrzymalszy. ello Jagd, jak tam sie ma sprawa kosza do twojego duca?? widze, ze na polskiej stronie ducati ruszyl sklep internetowy,z ciekawosci sprawdzilem cene kosza do mojego sprzetu,tez z mokrym sprzeglem i raczej zostalem zaskoczonyw porownaniu do tego co Ty pisales wczesniejbo system podal mi cene 1350 PLN, co jest raczej przystepnei jak widze porownywalne z opcja dorabiania podana przez Ciebie link do sklepu: http://ducati.torn.com.pl/palio/html.run?_...Sum=-2100491416 pozdrojack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam Trzeba namówić kogos z probika żeby przeliczyli koszta całkowite dla obydwu torów. Będąc na treningu u grandysów rozmawiałem z "szajbniętym Królikiem z Warszawy", który na swojej Hondzie XX 1100 odwiedził tor w lublinie. mówił że udało mu się wrzucić "dwójkę" parę razy.My na małych monsterach może wrzucimy nawet 3. Ale do rzeczy:Jeżeli różnica w całkowitych kosztach na głowę/dukata wyniesie ok 300 zł na week to ja wybrałbym poznań. 1. Prawdziwy tor z pomiarem prędkości 2. wszyscy spimy w przyczepach w jednym miejscu 3. imprezujemy razem w jednym barze (bo nie ma drugiego)4. sprawdzone miejsce przez wielu 5. można połaczyć imprze dukatowa i Kawasaki - wtedy probikowi łatwiej przejdzie przelkniecie takiego wydatku na wynajecie toru6. bedziemy mieli wielka radoche wyprzedzajac kazda kawe.7. jezeli zrobia impreze polaczona dukaty + Kawy i kazdy z nas bedzie mogl potestowac nowe kawy i dukaty - Upewnimy sie że jezdzimy na jedynej slusznej marce motocykli!!! Niech ktoś z lokalesów napisze coś o torze w lublinie i infrastrukturze mieszkalno, barowo serwisowej - Plusy dodatnie i Plusy ujemne :) bedzie nam latwiej podjac decyzje w koncu ta impreze robia dla nas wiec powinnismy miec jakis wplyw na jej ksztalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 (edytowane) link do sklepu: http://ducati.torn.com.pl/palio/html.run?_...Sum=-2100491416 pozdrojack Swietny pomysl ale jak z realizacja zamowien... :) Zaskoczyly mnie pozytywnie ceny- filrt paliwa 10zl, powietrza po 35zl, przekazniki, ktore siadaja ok 20zl.paski taniej niz w Motorexie... fajnie. Edytowane 26 Października 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Hej yasecZ koszem jeszcze nie wiem. Ciągle jest w obróbce. Po weekendzie jeszcze się skontaktuje z tokarzem i zapytam o ewentualne problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Pojawiło się nowe ducati na allegrohttp://www.allegro.pl/item260766335_ducati...tm_yamaha_.htmlJakby ktoś był zainteresowany to znam moto i właściciela i mogę sie dowiedziec o szczegóły. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi